嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今日真係好嬲

今日真係好嬲

我都係約過直男一次咁多,仲要係廿幾個入面揀左好耐先約一個去,你班直男唔好以為自己約CD付出好大好冇,你地都係想出火姐,今日有個直男話要去我屋企搞我,我話唔得,相信在座各位姊妹,都唔會想比人上屋企就算自己住,講咩叫大家唔強迫大家,我想講我冇強迫你喎,你都強迫唔到我,我想講本小姐大把人約唔差你一個,出唔出睇我心情。又唔識氹人,靜係想出火,約條鐵咩,食自己啦,係咁好嬲,當我咩公廁?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
不會講話的直接告訴他Piss off

我都試過WO
! o$ h6 S$ T5 d放飛機( ?$ |3 u( q( l( @
隔左成日先覆人話電話壞左: Y0 {1 X* o0 s2 }# b' B
老實講,D毒男以為CD易溝唔洗付出! {, D2 J* U/ h) q4 }2 r( \7 Z. w
HI完之後講完D性幻想就約你( S. O* \' f- t2 z  L
中途唔會同你傾計,咁個約會當然係冇左啦# S0 W5 _9 E9 O8 w# u0 s

# o+ [* y4 ^$ a2 M9 _3 }, P其實D毒男根本現實就係溝唔到真女! }# J' {4 i2 c& u0 d, m6 T9 q
就求其搵CD出火
' A& B6 k, z0 P( g" W2 Q睇講說話就知,淨係識HI,做緊咩
' B/ i4 W) v: a8 D: I. h* T, a2 u唔識氹人0 i" ~& x* n" j1 |
仲有D 頭像都唔敢SHOW7 x5 S/ x  L% K6 X% t6 @
一味問你拎相黎睇
. b6 i+ Q; V3 U, [: d( _- J8 p- k# g) y" `! b- T
可以咁講/ Z' F: k3 p- ~( [4 [  P
唔敢SHOW相一定有古怪
$ ~$ Y# O3 Q  d6 Y$ l# t' T佢地唔SHOW相,根本冇野輸5 u6 e5 ]" o1 I' `5 ?
你放飛機,我都可以貼你張相出黎示眾
6 S* E7 c7 f* ^6 `' p+ _  m& L而家連相都冇,佢地真係冇野輸4 L, y/ e! X' Z3 `) M0 s

5 ^- F9 W2 q$ b( ^[ 本帖最後由 hi0383 於 2020-7-25 22:33 編輯 ]
.

http://hkcd.tv/thread-72925-1-1.html
+ p* E; {% x3 g: y3 C* c2 s
$ [0 s9 ~, D* N! s- K唱返首<<愛得太遲>>洩洩憤.

姊妹,唔使咁激氣,以你既質素,蝕底既係佢

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-25 22:30 發表   & w: J" C! f; u" e1 N
我都試過WO
. A4 s6 s  z! S1 M  f5 I' }/ H* l9 v+ E放飛機- @: R0 h. r9 ]. N, m& ]
隔左成日先覆人話電話壞左6 W! l2 F( U. C$ b1 C! J, K* s) j! ]
老實講,D毒男以為CD易溝唔洗付出8 ?& E( }, u" p9 _3 X- p
HI完之後講完D性幻想就約你( z$ j# R3 C  h" w
中途唔會同你傾計,咁個約會當然係冇左啦% a$ O) Q, m, M6 P; l

* V& U" F: R5 j) ]: G1 S其實D毒男根本現實就係溝唔到真女
7 ^# u6 q2 I- S8 g就求其搵CD出火3 w4 ~7 z- ~0 u' s% h
睇講說 ...
+ ?$ D2 }) V, B" \8 s) t

6 j. |) P, R5 z4 u( N你身材咁好都比人放飛機。

抱歉
, ?5 u' ^7 l" {- N, o# @我個人也算是較少約人0 b) M( _% U! n" ^( B$ ~! q: U' d
類似的事也試過8 Z- J7 M( A2 U( ?( x/ L# g" N
確實很討厭的行為
有事請tg/pm
Tg: Michelle0231

真係咩人都有

Hihi

人渣我講粗口正衰仔!
Bob205td

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-25 22:30 發表   
. w* T! V4 T6 D0 ?  j我都試過WO
% p( @/ d$ z! \- l放飛機! g* K' E# q5 m! S8 b
隔左成日先覆人話電話壞左: j, x4 u. @/ Z8 }5 E
老實講,D毒男以為CD易溝唔洗付出% P/ N- h- G  ~# s& g2 |& |
HI完之後講完D性幻想就約你5 Q* ]* L! d  b" ]' G4 n
中途唔會同你傾計,咁個約會當然係冇左啦8 u# s! W% c. q# @

, S' v4 i) N# ^0 `其實D毒男根本現實就係溝唔到真女
+ z' x$ Z2 L% W- {* N" f3 i就求其搵CD出火! i' E( d( x* `3 r& r1 F  b4 \( Y3 `
睇講說 ...
; }; P) X6 u2 S# U9 A$ h' \# Q
咁又唔好數臭人
& d( l" I( s  F& {你問下你自己當初既初心係乜先1 ?/ ^. h9 Q5 m
人地他朝飛黃騰達,你唔好後悔
& r2 f5 f+ L9 c9 N9 R8 W4 h
) O) X# w% S- B[ 本帖最後由 Monby 於 2020-7-26 10:51 編輯 ]

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 10:49 發表   
9 {! q, V4 U% j. V& V! L: o- m/ m% E  N1 r
咁又唔好數臭人
. D# q+ e$ q4 K8 W8 K: e' ~你問下你自己當初既初心係乜先3 z( h0 z$ m# A/ x+ {
人地他朝飛黃騰達,你唔好後悔
  w0 A# ~9 A3 T; N2 A
$ i+ X( ^' J% L2 H, v
唔會後悔囉,講到好走埋一齊咁....
% R$ G( ?3 p; b& m6 @我CD係為左滿足自己: x3 U, q7 K7 t( Y! T# F* \: v+ y8 d
唔係為左滿足D死毒男既性欲
' y7 k, l! X3 O加上對男人冇興趣,搞基留番俾其他有興趣既人
' s9 Q7 @$ _! t唔好講到CD係為左男人
& i# W. x: n" j# L7 I  b8 s1 p
. T6 x' v. B  D1 l/ d8 y$ M' a: h! C& C' Y' }+ X  B
各位CD都要諗2 g( @' J- Q* o* x7 r9 K
你CD為左咩?
9 o3 {9 F* a* T! y為左自己開心?, S& H* R( H, Z/ w! Y0 ~% W
定係幫D毒男出火?
$ l& M: t+ d. C( w) M2 L, l
' F2 \" w( n- R" p[ 本帖最後由 hi0383 於 2020-7-26 11:06 編輯 ]
.

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-26 11:00 發表   7 L' O+ j5 D# L  V  B

/ d0 F8 l( M5 \, f
" @' I2 U9 k: J* k+ _9 h: Z: U, O唔會後悔囉,講到好走埋一齊咁....
7 r1 f) N% Q7 S5 C我CD係為左滿足自己
$ d0 e; S1 c2 E  P6 U唔係為左滿足D死毒男既性欲 & u& I5 t3 D" i
加上對男人冇興趣,搞基留番俾其他有興趣既人$ j) `! Y! i8 |* m( m
唔好講到CD係為左男人 1 U% A' X' T. W5 ]" L# a8 ^
9 r. h. a& I% b  p2 |6 e0 t2 p: j
! L0 ^. O9 a& E& _
各位CD都要諗- P" K* ~8 q& c7 u
你CD為左咩?7 q; _9 B; S# Q* x# E
為左自己開 ...
# o4 x  }4 E; O7 g8 f" f
其實問心一句,你地係咪討厭男人先行呢條路?' \3 I; T) N! E
你地用毒男稱呼人,好無品,唱衰人好缺德

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 11:28 發表   
1 P1 s: r3 e+ q& Y' L
, B6 Z, t+ [8 l1 Q) q其實問心一句,你地係咪討厭男人先行呢條路?+ Q1 `5 o! {. w  k2 P' A, j" U
9 @' l# i- m: n  `# r有時話人係毒男係客觀描述嚟。先唔好講話係咪約炮,有個人想約嚟出嚟食個飯,點知佢無故甩底,你都會嬲啦。
支那最佳影帝習近平是傻逼
八九六四天安門大屠殺
光復香港 時代革命
香港獨立 唯一出路
chinazi

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 11:28 發表   % Y" }9 O- c' p

) |. T0 Y% V* L* `0 o其實問心一句,你地係咪討厭男人先行呢條路?! S- o8 E2 V. ~/ P8 i5 J; P
4 Q8 E( G5 K3 l1 M

; Q. E; l( v  ?- F2 k  B  P我行呢條路只係自己興趣,關D毒男咩事?
) ^6 X  }, D8 y- Y' a  b6 O; W; W- \我女朋友有時都會同我一齊買衫衫! o: \; M# _7 P0 O
唔好覺得我因為同男人有關係而去CD/ T) A# P+ A/ D* i8 u; I' S' @

2 X2 H* I0 q% q$ E+ I' h事實係D死毒撚做錯在先; B1 R+ _- X. K6 k8 `
唔通要叫先生?
* d% h1 w& u7 m7 B+ }$ q% M我又冇開名# H, t5 F3 e/ a+ ]
唱衰緊邊個?2 p# W0 D. Y1 r- K# f( x% S
定係有人對號入座,覺得係自己?' F6 `. I. u% E, o
聽完係咪覺得唔舒服?; h  A9 l# J( l& P6 k  v
從來都唔覺得叫D PK做PK係=無品
# p2 Y& m: {$ N1 c& z5 Y( _
# Z/ k) c; s* m[ 本帖最後由 hi0383 於 2020-7-26 12:48 編輯 ]
.

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-26 12:47 發表   
$ p# l/ g6 |  }2 {' E6 I7 h2 y9 L$ L, N, s& N2 f
0 c" V8 c6 h, ?$ Y7 R5 F! T
我行呢條路只係自己興趣,關D毒男咩事?5 }' s5 @* C( r+ h$ g
我女朋友有時都會同我一齊買衫衫" L: ^& y3 q! [* U4 b3 F
唔好覺得我因為同男人有關係而去CD& T) c0 }# U& u

. l  R+ I6 {7 [" R. l( ]; {' B: p. d* u事實係D死毒撚做錯在先4 n5 e, F9 R1 O
唔通要叫先生?
0 B, J& t  @+ ], \, C. i我又冇開名4 @' R% H8 ?7 W& p, P; y
唱衰緊邊個?
/ H5 w8 s9 @0 f1 c3 m定係有人對號入座,覺得係自己? ...
. O7 @$ w3 c5 D: b. U仲要用死毒燃1 a' \, _$ b' {
日日自我感覺良好
1 @% k' ^' }. h# S好似全世界都欠左你/ s2 Z- ]" B3 i3 D0 a3 h8 E% ?
有時一個人突然咁大反差,一定有原因& Z. d1 T, j2 R% ~3 C) p6 x
8 C1 l( T) p' F- A/ E& _2 ]/ a

引用:
原帖由 Eva0313 於 2020-7-26 12:40 發表   
: D+ A, |/ E# r3 x+ L; ?; S+ D7 \7 q" t2 U. U0 S
有時話人係毒男係客觀描述嚟。先唔好講話係咪約炮,有個人想約嚟出嚟食個飯,點知佢無故甩底,你都會嬲啦。
; g8 u3 n6 o, a3 e# L你唔好幫住佢  q; {9 E( l% ~* `' f  ?+ [
佢唔識思考先會咁
9 F8 p+ E/ w- s/ E9 t( c有時覺得你地既思維好獨特
3 y# G6 v8 _/ `' k8 s對你好,又覺得人地有企圖( \' M$ Y' _- o( D2 s9 F, x% x: {3 P
對你唔好,就唱人毒男
+ E( n( p7 b; s3 ~; `7 S7 S% B" ^
- u0 j0 f! G' J[ 本帖最後由 Monby 於 2020-7-26 13:28 編輯 ]

咁我又唔會睇唔起人,我自己平時都好宅女。
0 E4 H: {3 t( T" s: t! T& r可能年紀開始大對於年輕人鐘意落club,夜場,飲酒,我都唔鐘意去。以前成日去,玩到冇引。
: n4 ~! N5 n9 d* }0 I不過最唔鐘意d直男一加你,問你拿完相,幾歲幾高幾重,就即約,戈d我真係覆都唔想覆。一d情趣都冇,又唔識氹人。
( \, H. L$ D( j) d2 T* h; j真心唔會出,不過講真你加我都係想搞我姐,呢樣我明,但起馬都做個樣,呃呃氹氹到好呀。

引用:
原帖由 CD萌妹 於 2020-7-26 14:27 發表   
3 ~  G1 }; O8 m1 G9 q9 m4 T/ v咁我又唔會睇唔起人,我自己平時都好宅女。7 R( J3 K* X1 M2 V8 w- i0 y9 v+ k
可能年紀開始大對於年輕人鐘意落club,夜場,飲酒,我都唔鐘意去。以前成日去,玩到冇引。1 v! G, {" W8 `2 h4 E% q" W3 `
不過最唔鐘意d直男一加你,問你拿完相,幾歲幾高幾重,就即約,戈d我真係覆都 ...
' C' x( r( U7 r4 i: T9 |
有時有d人可能想交個朋友
- y6 m4 l, i" B5 B5 ?/ U3 ^8 q2 ]想揾個soulmate吹水

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 13:17 發表   
& Y% x4 z! N* U+ \2 i5 b( d
; m/ C- `6 L( ?4 J& b9 ?你唔好幫住佢, p, @( e" q7 F+ e
佢唔識思考先會咁: [4 l7 J5 M9 i( n8 B' j* K, m
有時覺得你地既思維好獨特
/ ?5 C$ P& u! Z8 @; l對你好,又覺得人地有企圖
$ D% m0 x6 Y/ C3 N對你唔好,就唱人毒男
+ b  n. B* n9 h* Y5 e睇黎你未比佢地煩過先咁超然 =]% y( |9 `8 \/ }5 ^5 N
可能我老餅啦,咁多年黎對住果班友都好唔自在) t. |5 j8 _1 ^) y7 q0 b
不過無咩人可以對我唔好,因為我都無乜好同佢地講
* k7 Y+ i' b% ^  d: p3 W0 V' D# x" y7 c' z
Soulmate...最少我十幾年未遇過,反而圈外人仲會有好友可交心
$ i" [) G2 s: O$ {$ N4 z' c個個搭訕都話想識個朋友,講多三、兩句就開始黎料,睇到厭: k3 u/ \# l% c0 ?, B2 F+ }, K2 o3 c2 g

5 D* u5 \; z% l1 S- F) }7 NBTW, CD為乜?為左去Budapest囉 XD8 E% k) B; [2 {& `1 i& i. ], ?) B
我都唔話自己CD既 XD 好似普通人咁活動je
1 {1 g' f5 m& V) C$ L; P1 |/ }& _2 I! N3 b. ]+ n; k# X' S- }
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-7-26 16:04 發表   6 V. j6 S  m- c) }
0 }* W' f) z5 A1 \6 ~7 Q, G
睇黎你未比佢地煩過先咁超然 =], K* L# F& x) ^5 N7 z/ `
可能我老餅啦,咁多年黎對住果班友都好唔自在( ^0 B5 z1 f' d/ m8 b6 T
不過無咩人可以對我唔好,因為我都無乜好同佢地講
9 {& S; O: n/ e- ]0 ~, G" ^$ b
; e% K' v( h8 cSoulmate...最少我十幾年未遇過,反而圈外人仲會有好友可交心
% y3 R* _3 t) H# W, n/ z1 [個個搭訕都話想 ...
5 \8 r2 N+ u- A9 I
一句到尾都係你地心態問題" V9 n, M" z' Q2 u. \& {% ?
你地就係討厭男人,先去cd
, M3 k/ u' Q! L3 Z0 |就正如你唔鐘意份工,先去轉工. I0 M& R+ B) B; P
所以無論人地有幾好,你地都當人地毒男,圖謀不軌
0 ^  t" @7 D/ P" P& z( O& E即係狗眼看人低
4 j  z  A3 r" E' i" k5 y) e( u8 b% S/ ~

最近訪問的版塊