嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

現在我又...

現在我又...

戴o左爸爸返工...8 \0 d& H- s6 R7 v: \2 _
不過今次可能個bra既pad 較厚...都幾易見到- j6 {8 K, }9 @8 D
原來真係剃晒毛毛... 會較易收埋jj. O7 k- A, [2 }( H
收起後, 外面睇就唔係太現
5 p9 l2 Y' I8 U) N; U4 u2 R/ R# P/ t8 C; C
唉...為o左要瘦身, 仲要著住塑身衣.... 都唔好話唔知, N9 d9 w7 @# o

2 w  ?' P  {1 D, [$ f% C+ I, f原來女生真係可以愛靚唔愛命架
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
係架咁啦...女仔生活....
add我MSN啦大家

女仔不嬲都係愛靚唔愛命嫁啦!我都係禁!

在家中著多過半小時高跟鞋後..........才知道女仔咁厲害

O岩O岩返黎, 真係熱得要命# u+ j) [9 ^2 Z: }
加埋個爸爸個PAD 都幾厚.... 好緊張呢...
/ t/ t$ z9 `! u3 E7 }8 G$ p好彩最後都冇人覺得有異樣....
$ [) j% K0 D' S9 Z( z5 N9 M' @- X
  P. U; }  Y; E/ [依家狂開冷氣中

引用:
原帖由 shinobu 於 2010-9-17 13:14 發表   3 u& V0 c1 B" k/ T. T7 s
戴o左爸爸返工...
: }1 @( T0 g% K+ L$ d6 c8 H不過今次可能個bra既pad 較厚...都幾易見到$ I/ n1 B5 h/ ~( d' f5 N, ~
原來真係剃晒毛毛... 會較易收埋jj
  O& f% ^5 ]# X4 n- f0 J7 Z收起後, 外面睇就唔係太現
+ y& R0 J) \& a5 I# {
) W: k( {' {1 o/ j! n唉...為o左要瘦身, 仲要著住塑身衣.... 都唔好話唔知
* l; @% b8 |1 P$ b8 s) b7 b2 _# m/ p1 L5 I+ K
原來女生真係可以愛靚唔愛命 ...
8 [; s% q0 s1 ^  r4 U. [6 n8 k# S5 s" K
CD返工 ?
& D. g  m( {8 |- x! P( \) Z5 {6 Q7 n+ Z

勁! 我近來勁想OT既時候去換條迷你裙, 反正坐係位冇人知

今日的確係熱到爆..+ @; p5 ]5 S4 ^1 x% V& F' Z
咁既天氣cd有難度
什麼時候才能跨過鏡子的另一面,尋找另一個靈魂??
偽屬性賽高!!!

引用:
原帖由 shinobu 於 2010-9-17 13:14 發表   
" b  v0 w  q. \0 l1 U3 l戴o左爸爸返工...
3 S4 ?7 k5 H9 I不過今次可能個bra既pad 較厚...都幾易見到
# X" T( q' Y: T# Y- _& M1 j原來真係剃晒毛毛... 會較易收埋jj$ u" o3 G" B& Y3 P+ ^( T: X
收起後, 外面睇就唔係太現
: Q( x2 U) }) T
. L; x* `# V0 s) Y6 X9 [; u# q唉...為o左要瘦身, 仲要著住塑身衣.... 都唔好話唔知
' w' G; {; S, j  ~4 V- y0 a2 n/ O
原來女生真係可以愛靚唔愛命 ...
3 v! O4 J0 [" y6 o8 }& r
. n9 h/ a$ ^) d1 b$ |5 A7 \8 d我已經剃晒Lu! 就算冬天我都會手多多Cut短佢! 因為我著T-back,多毛毛就唔好睇0麻! 而且近日膽粗粗學人拍0左幾張泳裝照咪索性剃晒囉! 不過你又真係講得對, 剃晒真係會較易收埋jj!
8 D" f+ x/ D% |$ E( A
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 pingu142857 於 2010-9-17 23:33 發表   3 X  z4 s' @. [! F
今日的確係熱到爆..0 X) b+ `; |; t: Z' B) F' K2 G$ b
咁既天氣cd有難度
$ w5 W3 c/ k0 O  Z3 a1 B6 m) _( c
+ t9 c4 y8 U! q) h: R! d唔駛擔心啦! Shinobu姐今日一定係半CD出擊!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-18 00:47 發表   
" `5 H; d& q7 O/ |
# A! Z$ u6 F, g& Y/ y: k4 o
* {7 e& J* @4 A  T$ M; ~, j我已經剃晒Lu! 就算冬天我都會手多多Cut短佢! 因為我著T-back,多毛毛就唔好睇0麻! 而且近日膽粗粗學人拍0左幾張泳裝照咪索性剃晒囉! 不過你又真係講得對, 剃晒真係會較易收埋jj!
. P% _8 L, o3 Y; A! W3 h7 I+ O- q4 h
9 A4 |' L) ^9 c! z1 R4 K' \8 z泳裝照

引用:
原帖由 心儀 於 2010-9-18 01:00 發表   4 Y! I% i4 B9 u" c. W
- z2 E$ P5 T% ?: r6 T- o
泳裝照
4 g" F4 w* }9 Y7 M& |1 o; A: z
0 S# ^& I& H9 s$ r0 N唉! 心儀, 算吧啦! 我身材又唔係正.... 唔好令d姊妹....等我再諗諗先....

我都好想戴爸爸返工, 不過無可能.....
" \! u1 u+ v4 R, p
+ |4 s0 w, `6 v: w9 }0 D& M+ m* HP.S. 最近買左SET平平 Bra

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-18 00:48 發表   
0 |( M$ F. p, N) G) @+ v' V3 D( I/ p& U% c

3 W1 O% n0 K5 k7 P0 [唔駛擔心啦! Shinobu姐今日一定係半CD出擊!
% ]5 G6 T1 r0 R7 |
BINGO

引用:
原帖由 心儀 於 2010-9-18 01:00 發表   
- Y3 }0 ^' N) ]
2 G: n8 Y1 H" ^3 d/ P3 w( I泳裝照
. X0 M/ Q& Q* u/ Q9 }! s

引用:
原帖由 silkypanties 於 2010-9-18 12:40 發表   
; }: U: M% B# }5 o) f+ K我都好想戴爸爸返工, 不過無可能.....
8 H" A% J+ e2 N' [7 y3 M' ?# @; g/ r# e0 U
P.S. 最近買左SET平平 Bra
8 I, e3 M, H: c. b
貼出黎丫

睇你反咩工吧...

台灣的氣溫比香港涼,而且近日正好颱風要來,晚上更是有風,
  H9 g+ `+ S  i: x- r& X原本放工之後在家就是著女裝d,但如果要出門就必需把bra脫掉才行(凸出來太明顯),
8 s9 u+ R7 y) o現在加件外套就可以出門了,
( G2 T- |# M3 Q/ e昨晚騎車出去,因為有風的關係,外衣緊貼身體,胸線還是很明顯,乾脆搭女式牛仔褲+女球鞋出門,再戴上頭盔讓大家去猜
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

咁你這樣上班無人認出嗎

引用:
原帖由 ameifule 於 2010-9-18 15:23 發表   : L. B- [8 e; m; i( j( F- j
台灣的氣溫比香港涼,而且近日正好颱風要來,晚上更是有風,+ k! l7 {2 ~% w( A
原本放工之後在家就是著女裝d,但如果要出門就必需把bra脫掉才行(凸出來太明顯),2 a& _* c5 W) l" [' v; A0 W. M& L
現在加件外套就可以出門了,2 V. z1 u! t0 D' |# B* f
昨晚騎車出去,因為有風的關係,外衣緊貼身體,胸 ...
+ j& @9 W+ v2 @+ ?5 W  yameifule姐你又係鐵騎士嗎? 我都係啊! 你架係什麼車來呀! 有無相呢?

最近訪問的版塊