嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

26歲直男想搵cd 做sp / gf

26歲直男想搵cd 做sp / gf

26歲直男想搵cd 做sp / gf0 H3 Q* J/ |7 n( u; }/ `
有興趣pm我v7/tg/line
! c7 E4 X4 t/ P/ J+ ]
9 ~% P! ?; }. E% B) k! d9 M7 }[ 本帖最後由 m911m911 於 2020-3-6 22:48 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

引用:
原帖由 m911m911 於 2020-3-6 22:47 發表   . k$ Q# {) ?0 A) }& N# I4 Q3 p
26歲直男想搵cd 做sp / gf2 P' \5 X# w( U; _
有興趣pm我v7/tg/line
6 j5 B; N- a& X5 a% Y( k- b  l$ x9 Z& X
你喜歡什麼打扮女生

回復 2# joey221 的帖子

腿長,穿絲襪或裙子

引用:
原帖由 m911m911 於 2020-3-6 23:26 發表   
3 S$ y, r6 W: K& L4 P9 l! Y腿長,穿絲襪或裙子
' a  [! `. @* S+ C$ E& K大肥佬大肚腩但係腿長可以嗎 ? 0 Z; @- N# O1 b. n
我肚腩大到企喺度連自己JJ都睇唔到,如果可以我可以做你sp,  你可以一路玩我對大長腿一路玩我個大肚腩
( m  Q: K" R- C) V; c- b! V* H5 O0 M$ w7 D1 N  V! `3 A2 G% U. B, r
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

引用:
原帖由 m911m911 於 2020-3-6 23:26 發表   + K) M& t8 I: L+ \, g
腿長,穿絲襪或裙子
5 ]' @. l' c, `. T7 O

# x. {1 J0 T! u給予我腿你看
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 5# joey221 的帖子

都硬了!!!

引用:
原帖由 m911m911 於 2020-3-7 01:40 發表   - f5 o% A* F* w# r5 X" w1 }
都硬了!!!
" K6 N+ w$ i2 K$ Y- K8 s
  c" X0 p4 {, o  D: S! F
射啦⋯⋯男人谷了,會很辛苦

引用:
原帖由 squirrel99 於 2020-3-7 00:18 發表   
1 D) Z3 X9 g5 |) i4 R, [/ }: }
* Y1 W. k. f$ V8 J大肥佬大肚腩但係腿長可以嗎 ? ! b+ _9 Q: G8 |/ @1 h, i1 C  g% r
我肚腩大到企喺度連自己JJ都睇唔到,如果可以我可以做你sp,  你可以一路玩我對大長腿一路玩我個大肚腩
) p; |: V: J6 W* k2 m
/ y6 ]7 c( ^- g( \% p+ `* N' o9 t; QFit 成咁
/ N* C) f4 O" ]2 H1 s6 G睇唔到JJ係因為個胸唔係肚腩" n; p) N4 n/ z! g* q" m
http://hkcd.tv/thread-70170-1-1.html

回復 7# joey221 的帖子

找到PARTNER 才可以射架

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2020-3-7 13:55 發表   % X' A3 Y. _+ L

% D, j- n: j5 g, T- v0 a, Q* W3 f+ G1 D3 Z3 O" P
Fit 成咁
: |/ Y" I9 B% P  X' P0 X睇唔到JJ係因為個胸唔係肚腩# I( n( {. }7 w# }4 m. K& c
http://hkcd.tv/thread-70170-1-1.html
) t& `/ J! h8 t3 h0 H: b: ^唔怪得我個大波妹friend 成日踩到我隻腳   
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

回復 4# squirrel99 的帖子

我pm左你啦

引用:
原帖由 woodermartin 於 2020-3-7 17:34 發表   
5 L) J3 t- ~1 T8 h5 D& y* o找到PARTNER 才可以射架
; s* G; m, ?- v$ U3 G
. X( N3 U! y' q再給本小姐腿你看
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件