嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[ 有圖 ] 戀上衛生巾

[ 有圖 ] 戀上衛生巾

第一次接觸衛生巾,當然是攞呀媽果啲,果時剩係覺得好奇,但大個啲,對性有咗認識同興趣,用衛生巾就好自然地變成了用來打飛機,最後仲自己開發了一種用衛生巾打飛機的方法( 呢個有機會再分享,實有機會 )
( K; \# W0 i$ W, m2 K玩左幾年,漸漸又變成鐘意衛生巾包住跨下,被輕輕磨擦著,好似一直被撫摸的感覺,當然,除咗上面所講的效果同用法外,仲有一啲用衛生巾但可以講出來,唔使收收埋埋的理由,過去的四、五年,對衛生巾的感覺同需求都不停下降,近呢兩年已經好少用,甚至好少諗起4 m( Z0 V' V. l
但近期因為一次接觸平腳小褲褲(我由細到大都係著三角小褲褲),果種被撫摸的感覺突然衝晒出來,最後都係忍唔住,又再次行番入去5 l! r( |% n3 o) O
寫文之際,用緊兩塊,係兩塊 KOTEX 親膚棉面草本抑菌 41cm 的衛生巾,棉面好過網面好多,同埋呢隻衛生巾有少少香味
5 f* F6 V; D9 d& ]  D6 g5 ~0 ^一塊就正常貼法,第二塊就前後掉轉,用原本屬後面的大面積範圍來包住條JJ
$ f# W2 ^  `) n* G3 |睇圖最實際,以下歡迎討論3 l% `7 A* F* L, r- A; F

0 r! d( R1 `4 ^7 h, s* u8 f; ]/ y* ?[ 本帖最後由 44533678 於 2016-10-27 14:19 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

出唔到字的問題已解決了2 g7 v! F% v4 v3 K$ j

, B; ?( L# A# g8 R3 W& n[ 本帖最後由 44533678 於 2016-10-26 13:14 編輯 ]

好像聞一聞好醒神、索一索舒筋活胳

應該好舒服

有無瀨尿落去???

可不可以一次購買不要買八次....

引用:
原帖由 yan-1995 於 2016-10-26 23:55 發表   ; D! C0 E+ U1 f4 W+ s' N
有無瀨尿落去???
& s! v: b' n2 X7 O5 J9 g4 G" |! w無!
1 l7 `( Z+ T8 d2 k5 @5 {我唔想整污糟塊衛生巾,我要果種被包住,被撫摸的感覺
% ]# T. J! a) ]+ _. i# l平時番工都係坐多,但琴日下午突然要跑來跑去
% F# s, f/ |; S* o出左汗的胯下同塊衛生巾產生的磨擦...我都唔識寫出來

引用:
原帖由 夏天 於 2016-10-27 04:22 發表   
" d; K* [6 ^% V& Q! Y+ ?. v2 R可不可以一次購買不要買八次....
' |7 C' P; K) M# H( p% p: _唔好意思,我都唔想
3 G) _' n3 u% J' J; h我用唔到[free][/free]呢組html碼
- D( l" t6 W: Q7 R% P; T! o被迫要大家逐張買

引用:
原帖由 44533678 於 27-10-2016 07:45 發表
% ^- P1 g: ?! c5 h出左汗的胯下同塊衛生巾產生的磨擦...我都唔識寫出來
8 [4 e. ?  v# l/ ?

( Y2 p8 x& Y6 P0 }這個我很有同感.
怎麼天生不是女人... ~  

我覺得換上衛生棉在內褲上會讓我有當女人的感覺

引用:
原帖由 wendy 於 2016-10-27 12:02 發表   
/ |9 G8 b$ p0 U3 a' S- y1 j
  F% @5 h1 @- \: k! s/ H% y0 ^3 L! J7 ?2 Y
( v7 M& ]# Z! z3 Y. M( {這個我很有同感.
! N+ P$ l7 V. l; W4 Y" [之後做完野去廁所放水6 k2 W! }5 t# A; c
條JJ一攞出來就有考珀液流出來
, S# D9 p# t/ ~/ R7 ]& i由頭到尾我都無性興奮,條JJ都無硬過
! S/ X$ J& G8 G( h) g* O但費時佢一陣會硬,最終我都係打左次飛機(無射落衛生巾)1 ]/ @+ g4 m( F" v6 b( s. S' }3 F$ M' L
等條JJ進入聖人模式,軟綿綿地回到塊衛生巾的擁抱中

引用:
原帖由 attacc 於 2016-10-27 13:06 發表   3 _$ z# ]* Q7 U6 K8 s
我覺得換上衛生棉在內褲上會讓我有當女人的感覺
3 Y6 r" ]6 y! ~% I2 }4 S我以前細個都有攞女仔底褲同胸圍打飛機,只係想達到性興奮,宜家已經少之有少
1 i1 }( ^& `; P; U- v) M( Q4 ?我都係鐘意做男仔,鐘意尸口巾西的感覺6 w  c$ y$ C; u. V; G
衛生巾只係日常用來撫摸我的胯下而已9 |4 J. l! {* S. D
. z- w; ~3 a. m% f6 L% }& u

[quote]原帖由 44533678 於 27-10-2016 14:02 發表   8 B7 y. s, ?3 }
; k! M& G+ T2 E/ r
之後做完野去廁所放水# Q* l) P3 T( R; ?; R' @
條JJ一

加油1 h( [$ V) `+ f( M4 _: _& Y8 v
照樣真的很舒服
& ~. @: e4 Q% B: O+ R' |  [9 ]但是這種內褲翅膀好貼嗎?0 j) K! S& U; x* c. ]+ O
我還是比較愛生理三角褲貼衛生棉
4 Y& l3 j* F* f& Y2 f比較服貼股溝
4 T+ d3 J" @9 j! r看你屁股溝衛生棉沒有很服貼

引用:
原帖由 美車 於 2016-10-31 00:24 發表   
+ U! ]% V9 q- i加油% S3 O* f$ o3 b
照樣真的很舒服/ d! I! D- M2 ~6 f
但是這種內褲翅膀好貼嗎?
( h9 V  Z' I+ V, o/ b& R我還是比較愛生理三角褲貼衛生棉: q) @. p4 V7 U
比較服貼股溝1 a/ U8 o8 y; r1 j( b) {* o. S) z) E3 F
看你屁股溝衛生棉沒有很服貼
" M/ M% ?3 S" N5 M1 X
翅膀都黏在一起,但對感覺上又沒有什麼影響
; j/ L  _1 r9 r1 C: D看起來股溝不太貼服,其實那個位置的接觸感最好

引用:
原帖由 美車 於 31-10-2016 00:24 發表   
' l3 h% @" b7 m; W0 F3 U8 J% i加油4 @7 D: R5 u0 K' }+ m2 X; b% {
照樣真的很舒服
2 b0 E+ Q; E, B但是這種內褲翅膀好貼嗎?
4 d! F5 J3 Q: x/ {我還是比較愛生理三角褲貼衛生棉# N# g& T* l$ g. ~
比較服貼股溝# x/ c% l0 s5 }
看你屁股溝衛生棉沒有很服貼
1 N7 ~# w- Z" f  l8 ]% R! v  n6 \, s% \( b# b
喜歡有藏翅膀的生理褲還是不藏翅膀的?

我都系隔日用!
* ~& j: d6 `$ O; E但我會貼住訓!4 }% m$ a- l3 |7 }* J/ [* o' A8 |
第二日换巾先射落M巾

引用:
原帖由 tork 於 2016-11-26 10:56 發表   
8 u7 f4 w1 V1 ~- j  D9 w* t/ M我都系隔日用!. E4 R6 \$ v; j  K$ H' F4 |: q
但我會貼住訓!
: j; O2 Y: Y8 S7 b. p2 U第二日换巾先射落M巾
- M( [$ c+ H4 [& z1 C
貼住瞓,我就無咩可能做到了!

我喜歡位生棉

你目前在線上嗎?+ d7 a1 a1 r+ w
想聊聊

引用:
原帖由 葦阿 於 2016-11-28 20:57 發表   ! g& Z4 ^; }# R- c8 T3 a
你目前在線上嗎?& ^5 ~) S) k) d" B  A
想聊聊
- D8 D% v1 P: s' A1 h& J: P3 O
你想聊什麼?