嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

空姐制服

空姐制服

有冇人知道邊度有空姐制服賣? I mean 係原裝正版, 唔係成人用品店個d
. E$ W% C! E8 V  Y/ |( k8 s% @( _例如紅褸紅裙, 裇衫有公司icon個種5 D) M& d7 @: B! X3 a2 y, J

- t" y  i& c4 I6 a- Y" c幾年前見到有姐妹著空姐制服見報, 佢都聲稱係買番黎
( P0 @) T% u" X; i+ T+ l" K8 R0 l想買番件~~~
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
原裝正版應該只能找空姐代買吧
/ q3 }% H6 s" f: E5 G) [8 ]( J) myahoo以前見過人放
/ v9 K, O7 T( L9 w$ K( e0 x呢d應該係航空公司內部先買到(我估)4 x- {7 T3 \8 M1 `: r0 E
唔似校服入d校服舖頭先買到, f4 Y, R: n* Y
好似我以前學校d校呔都係學校入面先買到; d& s; @7 S1 N, O4 c

; E9 B" z6 c& O7 S: l" L[ 本帖最後由 心儀 於 2010-7-8 12:27 編輯 ]

& P" k- [. r! h# ]  O8 B( X4 l' j! ]- X

個d好似話唔做就要交番出黎
% |$ ~0 F8 x4 h, r! i: ~  m不過耐唔耐都有偷雞情況
# I/ K0 \% i# B% ?; t. T1 J/ z不過放得出黎,你就一定預超貴8 g# H2 s. f7 v/ m% N
夠你買十幾套校服

紅色係唔係指國泰

一套要過千呢!!5 g/ V. s# k" D8 l' k+ B  Y: ?
7 b6 w. d0 j: v' L7 {
老實講, 如果係真品既話, 過千都唔係問題...但我怕係仿做既....咁就超級唔抵

比得起錢就無所謂啦
+ l9 u% q+ k$ g覺得貴其實可以訂做一套丫7 C5 ~- F) G7 K: r
不過睇黎你係想要原裝正版多d

我諗Yahoo拍賣應該有哇

我上次見過一套五百幾..
0 c, j1 D/ d3 F4 w8 Q, ^不過呢D3 G0 z+ S. V6 b/ p: ]
睇黎幾年先流到一兩套出黎..

yyy333yyy999 / Terry220022: . e6 o4 `. z$ I8 d/ J6 z2 o
留意左一年有多 無 嗚~~~Q_Q3 B7 @: D. j. N8 i* p
# N  d5 G: L) n% l1 [
校服收藏者: " a- H( _* G3 e& R8 `
我去北海道旅行個陣買過一套札幌北高等, 對HKD.....3 C' |, _& `) _

2 L8 g* M3 E  w3 g1 ]6 P3 Ewadee:   M6 l. Y: M$ v( d( ]
例如紅褸紅裙, 裇衫有公司icon個種 <--已經好明 :D
& A1 L: G  ?  f7 \2 Y+ d( K3 |- W8 i
心儀:+ ^; L# e1 Q# ]% I3 v
我其實係因為套裙靚~~~, 如果有翻版做得似我都唔介意.
3 b) k, P# V0 \/ D唔一定要空姐冒險拎出黎賣.... 不過對衫花有少少堅持0 F; @7 p' a* c9 Y/ ^# q' [( E8 Z
) N6 O0 Z3 U( w8 Q
Joe:
5 p3 e  A5 ], f! q: U1 q真係好高難度~~~ 你係邊度見到? 五百幾一d都唔貴

因為航空公司管得幾緊6 Z( T- a2 k) U2 M5 g; s
不過可以留意一下, 可能有一間本地航空公司會換制服....1 ^& C/ Q9 _5 L6 L  O. V% b
到時有可能有人偷放....

引用:
原帖由 shinobu 於 2010-7-9 02:33 發表   
0 y1 U8 w/ Q: M" F9 ~因為航空公司管得幾緊! E6 |, K8 v6 j  g. b) S
不過可以留意一下, 可能有一間本地航空公司會換制服....
# b& B( \1 Y$ Q到時有可能有人偷放....
+ ?% j# s) N6 M$ b) j4 L' ?* g邊間呢?可否pm我知嗎?" A4 [6 ?) B, A7 M" z) O% D
正品制服,可遇不可求o架.但一但買到第一套,你會上癮的.

引用:
原帖由 cosplayer 於 2010-7-8 23:14 發表   
! A' B( U$ }4 c" }6 Oyyy333yyy999 / Terry220022:
5 d4 c$ W8 i. k, ]9 b0 i留意左一年有多 無 嗚~~~Q_Q
6 g1 ~  I7 p% `$ N6 W# f
+ l) L: \5 v% C" S. N7 B& ?校服收藏者: ' o) T7 S' {# \) b+ x9 P. s( _6 x+ k
我去北海道旅行個陣買過一套札幌北高等, 對HKD.....7 |$ U3 G3 P: i5 h, p5 |* p9 o) B

, R0 w. l2 E  Zwadee:
9 P; ?. c5 y3 N) H: m9 q- k例如紅褸紅裙, 裇衫有公司icon個種  
' l8 t/ j$ c: M! U" l- L& J' X' p3 A* E6 e2 I
唔建議找人仿造.因為我之前搵人仿的,cutting係有9成,但質料超差.同埋衫一定冇logo
, ?# l: X. K1 Q/ M% i, {3 K: h6 G/ O至於5百幾果套我有印象,係細碼,外套+裙only.賣家應該係唔知價先放咁平.記憶中12小時內就比人即購左.- c; x0 B+ w3 i# Y2 E6 {. G
比個貼士大家,真係想搵正版o既,多d去其他地方o既y拍/露天搵下.間唔中都有正版
8 W$ j/ M. u" u/ T0 c$ }/ j淘寶都長期有,當中亦有正版.但主要係內地3大航空公司居多.

遇見高人呢~~~~  j& c- u( B* W7 N5 g: W
我都認為正版好大機會係內地製作
$ z" K0 {) _, x- k5 s4 ^& B但係...... 好難分個賣家真假 orz

引用:
原帖由 cosplayer 於 2010-7-9 23:21 發表   & ?8 S) a4 r8 I/ r- ?: y/ R
遇見高人呢~~~~+ S% P' g  j, c4 H6 z
我都認為正版好大機會係內地製作
, P( Z2 z/ S6 j' {6 t但係...... 好難分個賣家真假 orz
3 N) {, N% x) ^4 o2 ?+ I& w8 V, s正版魚翅係made in local的6 f: @& |) [9 R* Z( x% v/ Y; h* F
淘寶的正版我指的是內地航空公司的正版6 j2 p9 `) F1 @% o% g, L4 V2 v  L1 p0 u
難分真假,呢個的確係,唯有睇下信用評級,賣家是否賣開航空用品,其他人的評價及價錢是否合理./ o! Z  G/ k4 i# |# H9 Q
我都試過中招o架.如果上淘寶搵的話,建議你絕唔好同acc 張X新買,呢個係我黑名單

e-buy 拍賣 好似有~

呢件似真嗎?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 crazyguy169 於 2010-7-26 15:49 發表   7 v' }# q3 D8 ?
呢件似真嗎?
* b# B  F' S& n' F4 a! d) G- z3 ?太細,睇唔清

引用:
原帖由 bbalice 於 2010-7-26 23:19 發表   
0 n$ x) O1 B2 ?% S5 Y
% [3 S; x3 w" l2 f8 A太細,睇唔清
0 c' F" Y5 A! g& A( ]" `
% s0 Q2 f' x* ^
小妹權限... 不能 upload 太大相...' G0 Y; M- l( N: \. y3 L1 I
其實...拍得不好...

引用:
原帖由 bbalice 於 2010-7-26 23:19 發表   4 I; U' ~: E: d+ h* F! B6 r/ C
7 C/ G3 s3 f  ^
太細,睇唔清
- g3 b% ]+ e( L9 |5 v" q
6 t% Y  H/ d5 j姐姐有冇相睇下呢?

最近訪問的版塊