嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD 奴在戶外被強迫露出調教

引用:
原帖由 squirrel99 於 2021-12-22 21:56 發表   " o9 j$ @; u+ k7 P

9 D, L9 M, E+ K我有戴肛塞呀
9 m" `% ^7 R2 W( Y: N

4 ?7 \8 Z0 g. o/ ^- g4 B7 p應該會好興奮!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
很美很美喔

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2021-12-22 22:36 發表   : g5 `. D9 T: ~* h

) F1 U  q# e1 d, u' v, u" [/ c
一邊舒服, 一邊淫淫地露出, 高級享受4 C* {3 s8 ~6 {3 x
肛塞大唔大架
# a6 y5 Q( q% d6 e% i) T. C! ]) S4 T4 X3 o/ y! Z4 j5 ]
插了肛塞,時不時要提肛,以免掉出來,感覺勁正!

引用:
原帖由 samou 於 2021-12-23 08:34 發表   ; ?- d9 r% k, D, c# O8 K

e5 n, W! O: k4 X- l& A& v! S
% p6 h' X' \& L$ p( W2 B+ z插了肛塞,時不時要提肛,以免掉出來,感覺勁正!
7 B: W$ D: C2 C$ J3 `

( D( ]+ y3 O0 d3 X0 s提肛有冇舒服感覺?

嘩 靚到咁 殺死人咩

回復 1# squirrel99 的帖子

孔面很女性化
. z4 Q* G, Y1 y內裡非常之好惹火吸引

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2021-12-23 09:38 發表   # Y* e2 y2 x" O( X1 O

1 f4 N7 J( n( i$ \8 C) D. U6 ^5 K6 _* C$ ~3 \) [2 D
提肛有冇舒服感覺?
; P) R) @: \: l( U- V$ ?4 y; {3 N# c" X5 v
可以說有特別的感覺。

引用:
原帖由 squirrel99 於 2021-12-22 19:11 發表   ) {8 n3 Z" t" N& y# }: W

) v+ r- W9 m! E& g3 V/ N" ~4 U1 W9 h. G2 D) ^  j, H
有無咁啱呀 , 見係你對住個女仔有過幻想) G3 |# ^8 V1 m1 z' ^+ k
我今晚 update 多幾張
1 x: ]5 W9 C8 x2 j7 i2 x) K6 q% C) j5 u) \0 F9 L0 t* R6 [1 O' b
期待你的新相!

。。。。。so pretty 。。。。。。

姐姐你比之前更靚女,很犀利。你的性感程度真女也比不上

野外露出

引用:
原帖由 squirrel99 於 2021-12-22 10:14 發表   ( c. }) S+ F2 X2 ?' o$ {( g. X0 O
# o; u0 R0 N+ L7 d
係, 無諗住出post , 係主人一定要我出個post比你地睇下我依家有幾賤
& s% ^6 C' o) W
& @/ y0 e; R5 H# c, @' ?
very very good r 
最愛淫淫就是小怡 多謝支持
做S做M 都快樂 秀秀最愛 歡迎PM

引用:
原帖由 okmijn 於 2021-12-23 15:17 發表   
$ h0 q% r. \7 _* Y5 y6 u姐姐你比之前更靚女,很犀利。你的性感程度真女也比不上
# k: W2 S3 W  i8 r; U  ?
唔係掛
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

真係好正,好羨慕你人靚身材正

入咗去: z% D- Z& r) b8 o- L4 l
但妳喺TG嗰边用咩戶名呀?

妳的腿的線條好美啊

好正 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
I like CD Girl

引用:
原帖由 squirrel99 於 2021-12-22 03:40 發表   7 [- F2 m$ R$ K+ K! v
被主人強制帶上口球狗繩
, j( U2 L7 @, j2 @2 n6 J
4 l0 z4 _; s; N8 V" |, |想看更多請加入 TG 群搵我 3 V. `  [5 @7 F
香港CD吹水群
+ j, n+ k8 t5 }https://t.me/joinchat/OfhaRQjZB3ZjMDJl
" r& Q7 J6 X3 j, V
精彩呀∼姊妹。。。。

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2022-1-3 17:17 發表   # _; a. Z$ v. a0 s: J/ x# r
入咗去7 @& Z  s: V; N7 H
但妳喺TG嗰边用咩戶名呀?
" \( p, x- X! A* Z! L) C4 \
kyoko
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

真係好正 * T# N- t  F. F. Q8 G0 }
完全睇唔出係CD 仲可以感玩SM
3 q, o% |8 Y6 \& z/ e6 F9 v0 X! a好羨暮