嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

TOMATO換季鞋

TOMATO換季鞋

如果有cd想買鞋又唔敢入去既話
* {+ N0 J1 k. P, A我可以陪你入去3 U. T4 O& N* x  J: P
pm我就可以, {5 r( |+ y" E
) r" Y* `; q! i$ h0 Q8 \
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
how much for your hair?

我鐘意紫色、粉紅色蝴蝶結的高跟魚咀鞋呀!好靚!好靚!

引用:
原帖由 phman32 於 2010-3-17 11:11 發表   
! @# r; a( {% h" V% d! nhow much for your hair?
$ ~2 |6 _: o# X# `- E. l! y0 z4 [) c8 q! {
; k. h) D) `2 l" a! x
唔係我架. {" E: x2 M" T$ T7 Y) F0 B4 J
係sale姐姐架

好似圖1 果對白色 黑色大概幾錢左

第4款我上次去都好想買, 不過佢話要訂, 我諗住好少去到o個頭, 所以冇買到

有無一d超高跟係無platform ga?

做0羊咁糟塌個假髮呀!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-18 00:32 發表   
/ W' s. P# ~8 \做0羊咁糟塌個假髮呀!
0 @7 h1 P! h- |
1 P8 r+ u, Y  H7 G$ Y* j& B  ~( y% u( L7 ]9 g& a
佢話個客留低架

引用:
原帖由 馬斯丹 於 2010-3-17 21:56 發表   " [! B2 r! l6 V  [
好似圖1 果對白色 黑色大概幾錢左
9 w9 D  n/ Q( z8 X2 v0 A3 D) p+ F8 V' v: ]& Z
唔知$249定$3490 _: T( g% ^0 u: x5 Y8 u5 c
過兩日幫你問問

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-3-17 23:29 發表   4 K( j; L' h6 U/ @5 N! H% V
第4款我上次去都好想買, 不過佢話要訂, 我諗住好少去到o個頭, 所以冇買到
$ P& g2 [- e: b, x! J
( t: [9 V+ i" |7 B/ ^
你話國旗款?
- K2 P, V$ x2 \8 a冇你碼咩?, h! m6 p' _: S
過兩日幫同你向佢地反映

好多款下,一定好貴

你有冇落過去睇過?% D  f6 M  _( b' U; U, o- l
有平有貴架

引用:
原帖由 tonykihg 於 2010-3-18 17:03 發表   
8 B/ [# O8 q7 o( v' m4 i好多款下,一定好貴
/ i% l% G! a" [6 {* M

; h6 a/ b* W' _) u* mTomato貴得去邊!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

Tomato D 鞋幾抵 ga
* T; r4 A; r1 Q2 E  t$ t( P4 f尤其係我地D大碼鞋, 成日有斷碼1 a5 h4 j& l6 n5 @* C
超值~~

引用:
原帖由 馬斯丹 於 2010-3-17 21:56 發表   
! z! q+ T, T# [5 r' {好似圖1 果對白色 黑色大概幾錢左
; [8 S+ P% M3 t1 a1 _/ o7 d; |幫你問左$319

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-18 10:13 發表   . s- ~/ K, l3 R- n
9 i0 Q, f6 u, o4 h4 j% `
% F* w0 W' k: s3 W
你話國旗款?" Q$ }# q# r# q0 i
冇你碼咩?/ d  }$ ~# u$ P1 ?; C' g
過兩日幫同你向佢地反映
6 R1 O0 G4 f0 }
( x9 C" S3 Q  n/ ~4 z3 w
我果陣成日以為自己腳好大
) r* S1 t8 E3 q4 m0 O2 Y. k! O加上尖頭款, 所以咪話要43號囉, 佢又冇叫我入去試, 我又唔敢開口, 所以冇試過- O& w" R9 Q: ]$ O4 a1 M
之後去Ageless果陣, 個姐姐俾左十幾廿對鞋俾我試, 我先發現對腳原來冇咁多, 只係 41 號
7 t- M2 P6 e6 {+ X) A& i41號話唔定有現貨, 下次經過觀塘會再去睇下
# P1 N  ]( h! K0 {# L# |0 [/ J& i5 H4 m& {% u! R
其實我一直諗我地壇會唔會有機會可以同呢 d 大碼鞋店合作呢
' G! z/ e7 r- {, C- ^% U! o1 m一來個壇一直欠缺收入, 你見連附件功能都開唔到就知. t2 w: p! u9 \% N2 H
二來又可以方便會員同呢 d 店買野, 不過一直都未敢行動~~

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-3-21 22:52 發表   
' u% |9 p" [1 v: F
2 F. _/ A( A2 S8 J; k& Y. C- P
, v7 m7 E" B) _6 J6 [我果陣成日以為自己腳好大) [+ ~8 P8 T) I2 e1 S
加上尖頭款, 所以咪話要43號囉, 佢又冇叫我入去試, 我又唔敢開口, 所以冇試過: [0 z: ~* {1 V: G; V
之後去Ageless果陣, 個姐姐俾左十幾廿對鞋俾我試, 我先發現對腳原來冇咁多, 只係 41 號% W: \# d# P4 P; V0 z) y! W5 F
41號話唔定有現 ...
4 V- Q/ p& s5 ?0 S: R/ G- \9 V9 U- I
  c8 U) z9 D5 m9 _/ Y, s1 Z8 H6 q
其實我都有諗過) N1 R: I6 l) p/ U
只係怕俾人講....6 U, M" v6 H, |9 e6 r: C' P
如果老總真係想攪既話# n# \$ R" |# ?6 r% d- ?/ c* r
我試下穿針引線: u3 I: `$ v4 ^; D
方便大家
8 H8 @+ m5 b2 S5 y* G再唔係好似一個導遊咁
5 A, R0 w9 |% o5 s+ E/ B帶大家入去買鞋(因為同佢地熟晒)

男裝我不嬲都買貴鞋
8 e: n/ u8 g0 ^3 I+ X6 C" n) @/ u0 @女裝我不嬲都買平鞋
( l2 t6 z% S) `9 r$ e其實真係唔知
" U* z% v$ Q$ J3 |* A9 D一對$300蚊同一對$30蚊既鞋著上去係有咩分別呢

妳又唔我一齊落去睇( ~6 `0 o9 t  k4 f7 K2 c( W
唔睇過又點知呢