嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

連續2日都著女裝底底 + 絲絲 + 爸爸

連續2日都著女裝底底 + 絲絲 + 爸爸

夜晚訓覺就換埋衫, 7 E- h8 Y: H+ k4 q: [6 i  v
日頭就淨爸 + 底 + 絲$ z! C+ @% j$ s' w
好鬼滿足呢....# T* N; L9 I: @* d; C8 T- {

覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
返工戴 bra ?
! B9 ?; G2 C% T: m9 q7 [我就唔得喇, 班同事癲 ge, 一個唔覺意俾佢地玩揸波龍爪手我就即刻穿晒煲
5 A6 C1 M5 [" T2 p9 A不過唔本身都唔鍾意戴 bra, 感覺唔係幾舒服, 都係 cd 果陣為左整大個胸先會用
アンジェラ

就算帶運動bra係入面, 心理上都係好怕比人見到

我都間唔中會女裝底底 + 絲絲 + 爸爸 , 天熱就冇

引用:
原帖由 shinobu 於 2010-3-17 23:45 發表   8 c" C$ R8 D6 I7 x4 W) M
夜晚訓覺就換埋衫,
: S# l+ n4 ]) x. q3 p+ `日頭就淨爸 + 底 + 絲* n9 m/ z; v+ n9 z) B( n+ w( s& G
好鬼滿足呢....5 J8 i$ G! _  `% g- y& Q' }
! ^: X, ?  Z# B5 i1 N
7 Y" h+ ?' a9 a) \4 K# a咁好
3 _4 j: {& k% [% @) d夜晚都應該著舒服的衫ma$ t8 y2 P! j" G  k- a1 j# [( N4 {
5 L. S! L; x. c7 R- e2 z3 X3 W. K
還有我覺得姐姐你的相很靚

我都連續兩日戴bra出街
1 m; \% j8 v# r5 D/ ]尋晚仲同幾個fd食飯添
YV3S1E117XC050141

好勇敢呀!!!

小妹每日都著小底底返工、出街。天氣凍時就會著埋絲襪添!至於帶BRA遲啲就要日日帶了!

而家我都好少戴bra出街& H- S9 m7 w- u/ ~, z
返唔工得啦% P, h2 F- I+ Q+ {
好似angela咁話"一個唔覺意俾佢地玩揸波龍爪手我就即刻穿晒"+ D) ~- Z% o% Y! ]  C2 [, Q) Y1 c
我有兩個同事都係咁玩.....
  O0 ^# g9 m+ s2 b( W1 R. k絲襪就呢排著多多" _6 H% [- q' G1 l1 v- u  ^
天氣涼少少就著返工3 X1 M. f" C0 [/ c3 U6 m
感覺好正好舒服

引用:
原帖由 shinobu 於 2010-3-17 23:45 發表   # Q& m* i7 C' {
夜晚訓覺就換埋衫,
- q. t* {9 t; d# j日頭就淨爸 + 底 + 絲
# V. r* ?- }% o好鬼滿足呢....% h/ X! m( h; `% l
/ n$ s# e, t' A& Y 我以為你係女仔黎
林育群 ^^~ 你好棒喔♡♡♡♡

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-18 09:37 發表   ! K9 V( V, W5 U' {. Q# u5 r$ \
而家我都好少戴bra出街
3 A* ~0 {/ z( H7 o' y返唔工得啦) f$ o  C+ q- o! e5 b# v* L9 i
好似angela咁話"一個唔覺意俾佢地玩揸波龍爪手我就即刻穿晒"6 `# G/ @' ^2 d; |6 x* q9 w0 e. L
我有兩個同事都係咁玩.....3 \, |  c- u& y2 @5 D  h
絲襪就呢排著多多) N( }  S$ S9 L$ c: e# H
天氣涼少少就著返工& }# h0 H- L% s
感覺好正好舒服
3 I/ e  q. E/ ~5 j9 G% |6 [* t; b; w; L+ H  k+ E) {
男仔都會玩既咩? 男仔玩揸波龍爪手既目標唔係另外一個地方咩?
林育群 ^^~ 你好棒喔♡♡♡♡

你是名副其實geCD

引用:
原帖由 ~戀*Angela*~ 於 2010-3-17 23:56 發表   & Y7 V7 Y' C4 S: o. p3 s" }
返工戴 bra ?8 S2 I- j3 y+ Q( `8 N/ i
我就唔得喇, 班同事癲 ge, 一個唔覺意俾佢地玩揸波龍爪手我就即刻穿晒煲8 w- {% l# n! f( z6 X* R% X# x/ V
不過唔本身都唔鍾意戴 bra, 感覺唔係幾舒服, 都係 cd 果陣為左整大個胸先會用
/ o" y) y4 n2 @( Z+ f
1 y% s0 N3 ]& Z& P0 ?) e3 D
係呀... 不過係要好小心7 B! U) f" }, j+ _! B9 K
畀人拍膞頭/揸波龍爪手 就一定穿煲架5 A, G. p; Q( V) |. E4 F" V# e) g
同埋, 由於有bra 集中... 前面就算唔落pad, 點都會凸少少 (緊緊fill 到size a)

引用:
原帖由 倫姊 於 2010-3-18 01:26 發表   / u/ i) n/ U3 ?
: t" O6 H  K% d$ Y( z) k

) b4 n4 B+ w$ V5 y( A) F" m咁好 ' D0 b8 n0 D- H( U
夜晚都應該著舒服的衫ma* M6 h4 m+ C) |- g  o2 ]/ s
1 c) }4 z" k. T9 c3 R
還有我覺得姐姐你的相很靚
5 Z/ o- X# |" `# m+ U. O, a
$ W$ W$ t8 h6 Q' N0 }其實...以前就會著女裝睡衣訓...但由於太薄, 第二朝就一定冷親
& b+ N% }8 ~8 l# r) A2 U& `+ oer.... 頭像相中人唔係我黎bor....( h- G9 X! U& T$ d" _, e4 {  P, L
我都想有咁靚

引用:
原帖由 (ANGELA) 於 2010-3-18 12:14 發表   
& r% F7 G* x8 S" V% ], x5 a* _- M* x  w8 W9 n2 Q
我以為你係女仔黎
9 o; S' k! T, P5 V& s
相中人唔係我黎架, ?0 l" J  X' b% t! p

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-3-18 07:56 發表   
1 n: a6 B4 g. C* b1 ^- U小妹每日都著小底底返工、出街。天氣凍時就會著埋絲襪添!至於帶BRA遲啲就要日日帶了!
5 z# F$ R* _, U
我都只係襯天氣凍至著到bra bra 咋7 e, c4 S+ }+ p5 f0 k# U
因為可以加外套遮一遮... 唔係會好礙眼(因為明顯凸出黎)

影嚮呼吸, 又有可能訓唔着

依家夜晚訓教有時候直穿絲襪褲訓, 朝早番工前就可以直接著住絲襪褲打飛機, 好 high 啊
用滑滑絲襪做手套, 然後打JJ
最想自己著住絲襪褲, 隔住絲襪褲再比女含 JJ!

樓主你是坐辦公室的嗎?6 c1 E% d; X' ~5 F
因為這樣穿著很容易被人發現  w( E( S3 ^1 U) Y& g) I) s
你真的好敢穿喔

引用:
原帖由 快樂女 於 2010-3-18 00:14 發表   
& l8 u) k, x! D5 i就算帶運動bra係入面, 心理上都係好怕比人見到
6 T! P- l) z: ~' K& F同意9 f. A/ Y+ o6 n8 [
雖然其他人好少機會留意到(除非你件衫太薄 )2 P' s# _/ A" Q+ w9 u  c
但始終都係衝唔破呢關
4 N+ a2 o- C$ c( f4 q
+ ^6 P( f7 _4 E: q3 B/ H5 r& t另外....戴住bra訓覺會壓住個心口, 感覺唔係幾舒服