嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

其實呢到有冇女仔架??

其實呢到有冇女仔架??

想知道.....係未全部都係男?? $ }, ?5 N1 E9 d5 F- L, n
又唔識發起投票貼...><
覺得好的就按一下感謝吧~~

有又點無又點
YV3S1E117XC050141

婷婷又唔係男又唔係女!嘻嘻!

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-4-29 01:21 發表   % r0 i  A# Z% h+ {- `$ t4 \
有又點無又點
+ O4 O0 y3 p2 L* m: z% j* W, s. r7 ]1 T  D( Q; X7 a# e
: F1 f, Y( G% R! o: c" c
因為我係女仔想睇下重有冇人同我一樣囉

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-4-29 01:27 發表   
+ d! E! g( E& W0 F$ {" E1 g婷婷又唔係男又唔係女!嘻嘻!  
4 T4 b5 V7 w& U
* L" G: D( {/ j6 H, {, I& N
: e% l$ t6 i1 ?! I; B+ v4 ?
甘即係咩ar

引用:
原帖由 芝士蛋糕 於 2010-4-29 01:28 AM 發表   
  U& n* W- {6 F: b, [% S5 N
6 p$ X) @5 ?3 a' J因為我係女仔想睇下重有冇人同我一樣囉
同你一樣又點?
1 R: q& R  ~5 T, x! t( G6 K我又點知你係咪特登上來玩野
YV3S1E117XC050141

有純女~
1 |- `% y' l! ]* r5 F& S$ p: yAngela姐姐

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-4-29 01:31 發表   & e' r2 _) g5 \; B
同你一樣又點?0 [4 Y+ r- @4 j& ]# S
我又點知你係咪特登上來玩野
" F. u* J. v% u1 a7 y
7 d$ N8 `0 ^" Q" p5 c( x
# O% r5 H2 }2 y# Q$ e' v' C: i問吓都唔得咩.. 我可以玩咩野??

引用:
原帖由 心儀 於 2010-4-29 01:47 發表   / }/ E. w% j% O6 Z
有純女~
% g3 }- K1 `! ~2 }, NAngela姐姐
, v% V7 n5 @0 r7 g% t
, T2 s( m9 p+ K: d$ P# i
  ?) o" D+ ?/ `- ~
咩叫純女a???

纯女纯女.清纯的女子?

係咪女仔都好啦
& q+ N5 N9 K' G. @% ?. D; v! Z) w呢度有真係女仔7 A# i5 j9 G. U" t9 J
佢地對我地呢班cd冇岐視
' {; h6 S& n' F1 t" ?真心交朋友就得啦6 k& A) A. }; l# M5 U& I
不過我想問芝士蛋糕
7 e* \, O5 l% ?* O. X" j你點會搵到黎呢度?又會log in acc既?

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-4-29 11:14 發表   # O! E! N" R7 L5 X/ I
係咪女仔都好啦
8 i: y0 ^" r& I5 k+ |, a" d. G呢度有真係女仔
' k  l# z- J6 l. b# G% O佢地對我地呢班cd冇岐視) p9 \3 Y4 |0 A
真心交朋友就得啦
7 d; a% e6 H( p6 i5 `* }7 s2 R* D. Y不過我想問芝士蛋糕" P$ Y- U" N. G$ j: w
你點會搵到黎呢度?又會log in acc既?
) e% X" X% s% _8 g' }% C& Y

* j  u! f& G) @; P" R3 V" v+ L9 J$ P0 C4 F$ `6 J* P
我諗你誤會左啦...$ u  N) _7 A4 \$ O4 G6 h
我打從心低冇諗過"岐視"呢2個字...
6 o" u2 G4 l3 Y/ J* L只係想知道統計下比例是怎麼0 z1 N: v: M* N( S
" M* a4 c9 z& j+ s5 w- \3 ?9 [& A
PS我知道這個FORUM是一個男仔朋友比我的

歡迎呀芝士旦糕 好味~

引用:
原帖由 芝士蛋糕 於 2010-4-29 11:18 發表     r/ W$ k: Y# T" N+ P! {& m
$ p& M3 @5 r" I5 D% `, _( ^0 J

3 u# {: b& E0 U0 v5 h$ `" x( m( p) q- M! o  m0 n
我諗你誤會左啦...
# N, ?. L* ]; b0 E( D, h我打從心低冇諗過"岐視"呢2個字... 5 s: J8 k* S) N' |/ H
只係想知道統計下比例是怎麼. m6 U# m9 z2 x6 b* z

/ z( h  ^4 y9 f2 I: x; W7 kPS我知道這個FORUM是一個男仔朋友比我的
9 H) d" _2 U( d2 q; n4 i5 s$ ~; X. X; \
咁你又點諗我地班cd呢?( B: `' J8 }% U9 b' Z" h  K/ r( l% Z
會唔會成日上黎?

我係...0 _; X- C9 ^! \4 o" [
我都係一個男仔FD比我
: |8 e( V  Q' A6 h之前都有睇過D關於CD既介紹,9 r  P! k/ P, U! V8 b4 B$ [
因為本人天性比較八掛,咩都想知下0 d) z; Z+ U, ^+ c
都算有D了解,
  q! m6 Q/ [, ]- q5 T不過唔會討厭呀,各人有各人喜好je,唔係做犯法事咪可以lor

竟然有女仔 , I' O+ B) _+ t
不如女仔們發表下對cd的睇法

最近訪問的版塊