嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

搵人幫自己買, 搵邊個好?

搵人幫自己買, 搵邊個好?

如題7 o. H% g/ w' G: W- [9 p' I$ s
你地搵人幫自己買, 搵邊個好?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
搵人幫自己買鞋? 呢個壇好似得一個人做呢d野之嘛

引用:
原帖由 wolford 於 2010-7-21 21:17 發表   5 p, _. V% ]8 j/ R
搵人幫自己買鞋? 呢個壇好似得一個人做呢d野之嘛
7 R: \8 l5 D4 O' {2 r) D) J/ g
咁佢係邊個阿 % G1 w# w9 V: y+ M9 f3 K7 a
我都想搵佢幫我買鞋
8 g, a4 F) o1 y6 W7 e+ |  v. D8 ?: h1 D& w+ J7 a# c0 J
[校服收藏者]想買鞋?我帶你去啦![/校服收藏者]
' S( J- S( o5 R2 }3 w0 m/ e
! m- A) h4 L3 l; f! {[ 本帖最後由 心儀 於 2010-7-21 21:37 編輯 ]

我通常都自己買, 不過如果姊妹要求我都可以幫姊妹買~

自己去買啦...嗰種面紅心跳嘅感覺無法形容...總之就係正~

引用:
原帖由 yoda0806 於 2010-7-21 23:06 發表   
2 A& Z' B& j6 ~& O# q自己去買啦...嗰種面紅心跳嘅感覺無法形容...總之就係正~
8 s. u  j! n( Q9 x

% X% u' T' _% V1 }- y試到成地都係鞋, 穿吓呢對又穿吓嗰對, 超超超超超正
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

如果想搵人幫,不如組團一齊啦~鞋呢樣野,親自試好好多架

tomato ...

校服收藏者仲唔出黎帶隊~

睇下你想去邊樹買鞋啦= =

引用:
原帖由 心儀 於 2010-7-22 00:04 發表   
' K) O& X: O0 z8 j0 ?5 T- N校服收藏者仲唔出黎帶隊~
* e: d! I8 O/ S! W
, ^! e1 Y2 E! w) N4 V6 m2 ^0 m/ K
8 }7 y0 K* r8 W8 F' Y5 a, T
算啦
* o/ c6 d9 q5 x9 h1 a  c; q! D! C2 e% m個主題係幫人買鞋嘛
5 y% ?: U. k6 B' `# o* P又唔係搵人帶去買; u* ^" N$ X4 z- ~4 e9 q
就算我帶隊: J) d* B0 C9 v( L6 s9 s. L. y" Y
人地肯出黎先得架嘛) ]$ T1 x, W! k8 N0 |* e# G; H& ~" `, x/ [
6 Q# R7 I3 [( L+ k7 W

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-7-22 11:05 發表   . y" s7 x8 {9 q$ d1 j( y

1 i# y8 }% `0 c' o# @% P8 q
8 ~5 Z4 f/ {0 O9 y
* N5 ~3 |" l5 X  U算啦
/ _3 R. g3 C& }+ j9 {$ M個主題係幫人買鞋嘛0 t# N( l# R$ ]  U
又唔係搵人帶去買
" Z$ ~; x) U" G. P( w  a% O* b3 u就算我帶隊& Q! A6 m; k) r1 V& h! s
人地肯出黎先得架嘛
* z( P! T3 s, g9 h
  }4 h3 N8 _1 w9 o& X係喎, 樓主想幫人定搵人幫........
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

搵人幫.......有咩介紹呀.....

即係自己買啦- o& B$ A& o/ S* L0 [3 m
係咪?

上哪兒買啊?
" a, L: m* y  Y; W2 i妹妹.............
; a* W9 c0 j( {! l& U3 O, A

最近訪問的版塊