嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

介紹一間信譽良好的油亮閃光絲襪專門店

介紹一間信譽良好的油亮閃光絲襪專門店

http://shop34836524.taobao.com/% U1 i: W8 |  z

8 d4 }) h6 R0 `+ ^; x$ R我地平時穿開的絲襪都幾單調
7 \* L4 U3 C* l: p+ g7 O/ O5 Q
; h3 S& e% u4 N但呢間野幾正下:D 入面全部幾乎都是油亮絲襪 6 e1 J0 m7 E% ^
" }3 F: T) K. b: V  t. T) E) @1 @
價錢合理唔算貴 種類繁多 ( G0 X$ ~& w* j2 {+ |

9 t! A) h2 H2 ^. F: m希望大家會鐘意
9 O+ q! @* J8 `/ _1 R8 I( G1 W8 r% u
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
謝謝分享 !

不如團購5 n0 j- Z: c0 n4 a+ ^# B
慳d運費

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-8-4 12:34 發表   7 z8 ]/ Y' A$ M% B
不如團購
% O4 W5 I7 F# A* W2 r慳d運費
' p$ T' w# o6 a5 k) }其實都慳唔到幾多5 D/ w1 N+ p! a5 E7 _- D
團購都要比錢人賺

幾正 ~ 不過我唔識係淘宝買嘢 ~

多謝先..但系吳色用淘寶.又想去買

啲質素都好似唔錯喎

佢個價錢, 香港街檔都買到啦, 依家淘寶d野真係越來越貴

引用:
原帖由 wolford 於 2010-8-4 21:14 發表   
% P% k- w0 Q* n' k0 q- E0 [% k) m佢個價錢, 香港街檔都買到啦, 依家淘寶d野真係越來越貴
3 j: E2 }& S7 X4 y8 C' n3 b

5 t* a/ C0 d/ e& V  j# z7 U我記得個網買夠唔知幾錢 就免運費  
! b* E' t; d. S) ~: X同HK的價錢應該差唔多掛* u' C3 j6 ]- Z, y( ]0 C" g% B& d
7 g' m0 y* j3 c0 u0 K. ^
同埋出面有D系得閃冇油亮 1 V% \! @5 e. {0 y$ {) w& `
油亮中呢間野最好4 l% E& O  y* ]
5 O$ d4 C$ a3 J$ N& H+ X3 P% W# L

感謝分享喔 可惜我人在台灣 不曉得怎麼購買..

引用:
原帖由 peicutehong 於 2010-8-4 23:19 發表   
- Z, M! n4 [! S) c: C6 X2 C感謝分享喔 可惜我人在台灣 不曉得怎麼購買..
! n2 B1 i( J" X
. O$ b* [4 b% E, M9 [http://service.taobao.com/support/knowledge-1114778.htm
  _! L7 t% p. u) b! w8 T- `1 s; j# \4 L7 H" F/ `" N
淘1站有港澳台的購買 付款 教學 4 Y. c: t& o" X' a* [) Q
自己上去研究研究吧5 s7 @+ c- _3 ]" i: u
2 B7 A, g7 J+ ~/ a0 P+ j

香港邊度多依 d 油亮款o既絲襪買呢?
用滑滑絲襪做手套, 然後打JJ
最想自己著住絲襪褲, 隔住絲襪褲再比女含 JJ!

真是感謝提供這麼好的網站

good shop!

謝謝分享 !

點買先得嫁????????????

回復 1# baby123 的帖子

多謝姊妹好介紹

引用:
原帖由 ph2007 於 2010-8-7 11:35 發表   # g8 L) \- h" K- k8 }  D
香港邊度多依 d 油亮款o既絲襪買呢?
; e9 e- K4 J3 _, H

. r* K+ u& `4 M的確基本上真系完全冇
) n( y2 N* Q- h  I1 r$ f. T; o' \% ?- L* _9 e9 D
我周圍搵過曬 真系少之又少 超難搵(如果系網上計)
6 D8 k, |$ M9 l
6 d$ p$ [# ?  }' t[ 本帖最後由 baby123 於 2010-11-24 08:37 編輯 ]

我淨係覺得個莫小熙幾靚咋!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

回復 19# CECI 的帖子

係呀係呀, 我都覺, 但可能佢現在更新中, 暫時無商品出售.

最近訪問的版塊