嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[心得] 果然要跟指示脫毛

果然要跟指示脫毛

我用beeze 果隻spray...! {7 a+ W# w/ M" `3 i6 x/ `) J
佢都講明唔可以用係敏感部位...
* x6 Z0 Z6 }" k" g. `- i但由於我天生多毛(頭髮除外 )* i) Q0 D, I7 @
後門又特別多... 所以我唔理三七二十一...照用
0 o# g. h" f5 t7 _# i* |# |! V+ n一渣上去, 都覺有少少嗱架啦' t" T1 @' V6 ^' k" G2 c5 K
我唔理... 幾分鐘後
8 q2 }2 O  P# [2 q1 l' D: _  l6 S毛係甩o左好多
5 G5 Y; W9 b' p9 n4 d0 `. B但.... 成個pat pat近後門.... d 皮膚太薄.... 出晒血
+ r7 P+ F3 x1 F/ G, \仲要隱隱滲o左成日6 n+ z& J- k/ O( @) @4 G* _% O4 l3 @
真係唔用m巾都唔掂,,,,
& D: \- \5 d: O2 @, e
! z5 M$ X" Q! S可惜腳毛同前面d 毛甩唔晒
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

. c$ N( d9 C4 M止血未, 依家點, take care1 S, k1 h! Y$ a9 j- b8 h0 r6 Q
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

你講到好似好恐怖~
Cross-Dressing力量~變身~^^

我都試過,不過係過咗時,嗱到對腳損晒,,,,

看來這東西雖然有方便的地方,
4 F0 |' F* Z5 T' B+ I; m% C' G% X但好像對皮膚的刺激性很大.: {6 E) O8 q7 i" k4 P# C4 U
如果是這樣,那麼就算是照指示使用,用後要注意護膚.
- p! l" z4 i$ S4 SPS:我沒用過
7 E) {/ v9 P. H3 b( A; C- T% o8 f) @' c- {- `9 Y& v  d8 c& s
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

咁你d Pat Pat毛點脫呀! 又唔用得脫毛膏,唔通用刀片???
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

+ B7 z6 R9 m, V% \/ N% X3 oshinobu姐姐噴去patpat度
5 x0 ^0 f9 [& [4 A8 L8 i其實下體既毛真係唔適宜脫
( @9 V% {/ D# n9 B7 S因為出返的時候是很痛苦的(好吉)
. ]  c# q- h7 h+ Y. c2 C6 ~其實每個人敏感部份也有些分別+ k1 g! G" z$ J  B+ k" w
別的姐姐試過脫毛膏搽腳沒問題
" K4 |6 c' u4 u& @搽手就出事了
3 G" e; A. e4 r6 o5 ~) J用脫毛機比較好吧

回復 1# shinobu 的帖子

姊妹而家有冇事ar?啲血止咗未ar?
3 P8 P' C% O) {, q9 K脫毛膏真係唔可以用喺敏感部位度架, 同埋如果要脫腳毛小妹都係建議用剃毛機又或者拔毛機好啲,
% X2 d% D- i" y1 s% Q' u+ S因為用脫毛膏啲毛好快就會生番又要再買支新嘅脫毛膏, 所以唔係咁化算

引用:
原帖由 ameifule 於 2010-8-29 13:34 發表   
8 f6 f1 H; T$ ~- ~8 c看來這東西雖然有方便的地方,
9 j8 t9 z" N' t8 j8 n( V& p) W' E但好像對皮膚的刺激性很大.
. l0 ?" T* P2 b: K; H如果是這樣,那麼就算是照指示使用,用後要注意護膚.
2 g6 V" u9 W$ k3 K7 uPS:我沒用過
, G7 Q( m) K# d* G係大到, 如果留o左係指甲到...
# t, N) Y8 k# u會蝕埋指甲添呀

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-29 19:08 發表   , G% u9 ~. h4 p0 C6 V  z1 B

9 |5 y; I; Z  T; dshinobu姐姐噴去patpat度
0 D* z, V3 K! {( w# l& y5 |- Z8 y其實下體既毛真係唔適宜脫& i; _0 x. l! M" h
因為出返的時候是很痛苦的(好吉)7 j7 F4 }" p8 B
其實每個人敏感部份也有些分別& L0 D1 t$ i) l9 K& o
別的姐姐試過脫毛膏搽腳沒問題
7 j4 G0 m$ f- g  a  d- g5 V搽手就出事了. S8 Z6 m% N( D1 X+ l+ B4 s4 m
用脫毛機比較好吧
% H, T/ ^! j! ^* k$ ?
係用手指渣上去
- A& _4 r" r3 b1 d- c1 s# N0 h吉就唔係好吉
1 E# {9 A2 k1 C4 k9 j但冇o左...著under時會好睇d,
2 t) t$ g1 P' F( _, [7 j而且...我發覺收jj 時會容易好多... 可能冇o左毛毛後冇咁跣....

引用:
原帖由 Terry220022 於 2010-8-29 20:41 發表   # h8 q9 f9 F7 j  t. w/ X
姊妹而家有冇事ar?啲血止咗未ar?
- h5 l5 u; p5 l+ r) x- P# B, i脫毛膏真係唔可以用喺敏感部位度架, 同埋如果要脫腳毛小妹都係建議用剃毛機又或者拔毛機好啲,
* F# a. _2 i8 C' b. b. P因為用脫毛膏啲毛好快就會生番又要再買支新嘅脫 ...
* f4 c1 {5 ]5 v0 j: _1 s+ P有心, 血已止..1 W1 J7 V& m0 n/ I1 ^* E
但... 可能結o左"招"(自已睇唔到)6 }) X! Y+ n! m
好痕
& G- o! y6 C: D0 a/ K1 ]1 R: Y5 H6 a" G& S" [0 @9 B! u
ps. 支野買o左我$8x 好貴+ J3 ]5 S' ^% @& g# O( \
只o左除毛快外... 真係幾快就生番# N& f6 \; ~/ Z( x- S7 M7 P
. ^& x: ?8 }% h  k! y: s4 l
但我用拔毛機...成日留番d 毛係skin...變成1個個黑點/發炎....
! U8 q' b3 k3 F5 ~" y  r1 f8 {. o) l- _. x6 R& e$ P

引用:
原帖由 shinobu 於 2010-8-29 23:37 發表   6 i4 d1 L2 T2 t$ \2 `" {) t
8 {& L5 p' i! u8 N3 D* T" q
係用手指渣上去 0 J1 l  S* G8 e- p7 e
吉就唔係好吉
) {* N+ d" O, O% S5 E但冇o左...著under時會好睇d,
7 p' T- A& M) n  ]& O1 h( y而且...我發覺收jj 時會容易好多... 可能冇o左毛毛後冇咁跣....
% c, K& l2 O; {0 y$ ~. Q/ J2 E
生返出來時好吉的吧~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-29 23:58 發表   : G; F- _5 D# u* c, a$ q1 b
7 z" x, e4 Y; a3 k( h- H, b) ^
生返出來時好吉的吧~
8 ^' r. d) `4 O; {4 _" ?! I咁又唔係太吉咋喎...4 S7 J/ h+ n9 Y8 T
我都試過前面脫架啦...

好恐怖咁喎....

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-8-30 15:58 發表   
5 v" g1 _% N) H2 e8 L* G6 K# J好恐怖咁喎....
9 M8 ^# _- [2 {3 f8 y/ y係超恐佈...

It's terrible!
0 n) h0 _7 L2 w$ u, jBe careful next time!!!

咁d Pat Pat毛點脫好

引用:
原帖由 bill2040 於 2011-2-10 10:15 發表     F. s% O7 {4 c. `- `
咁d Pat Pat毛點脫好
  r3 }; T$ J5 R7 W" [
" K( O9 ^% f6 U4 u  A" l
用脫毛機吧

謝謝分享!!

最近訪問的版塊