嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

妹妹內衣 (part 5)

妹妹內衣 (part 5)

今日見到大妹有新野放響洗衣機$ \# D# o. o0 \- ^5 I
即刻就拎左出黎
' B9 \2 V4 M# e0 x. P* m呢個brand之前未見過
* m2 U% {8 D# s: x1 e& _' G8 x2 g- }叫sixty eight
* @$ [3 z' ^' [) [個款都幾好
9 C9 a9 s0 Z# N' Q7 e2 b4 [+ F1 U2 o2 X4 [
  e1 h, B* h% y  ^5 C3 |
睇開我post都知我有兩個妹
7 h- w9 B0 D6 s6 y大家估下呢set係我大妹定細妹既呢﹖
8 ^" a! J# o  U" Q5 z估中加相
1 A  N! ^) z- D6 j2 i2 c0 W, H9 r0 b5 x8 j+ O4 N
1 |6 z* M' x) o+ c
ps 我仲發現左細妹以前d學生bra(即係半件頭果d)
* V5 [& \. L. Q( e, e唔知大家有無興趣﹖
! ^* J) t0 p0 A% {要睇就要多d留言喇~~~4 `- c+ _! [: Q5 D  X4 X8 O% Y* Z

* Y/ l3 k. s6 D* M# M% f[ 本帖最後由 ltkhw1 於 2011-9-12 14:18 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我估係大妹
- b5 l8 K7 m0 \3 Q0 P! k1 s: \' }另外我都想睇半截個d

THANKS....

估下大的說@@

個款唔錯; 頗有少女的味道.

我鐘意睇半截個D

先支持
- F$ [2 m# `" i# U% e! C( N+ l後再看

好靚呀, 連裡面都有花花架
0 M# s6 F% l0 q9 f# f/ e仲有好鍾意個bra無得除bra帶
7 \- j$ i# a  m2 B睇黎應該係b cup, 估係大妹啦
1 o& D5 g0 R5 h" b8 j5 K5 U' x6 S
# x+ L3 p+ e  c) K# c[ 本帖最後由 中四kary 於 2011-9-12 21:51 編輯 ]

你個妹個胸都幾大( O& W  x, X3 C- W

' C/ Y- [! v" Q6 @+ w' t快d加多d相

咁正既野, 點可以唔支持呀, 快D攞多D出黎分享啦!!!!

這套好可愛喔~

我都想睇半件頭果d 呀~

都不錯~想有個妹R><

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-9-12 14:34 發表   
" F) _4 g  t. Q( N" q我估係大妹
  j! d8 K4 \; I另外我都想睇半截個d
* @+ V$ `) s! B, s- E6 r$ j
! b- P4 A9 c0 ?5 c% Q# P) e- J* }7 f# v+ l0 S. |
點解想睇呢﹖

引用:
原帖由 中四kary 於 2011-9-12 21:50 發表   & l) y# _$ ~) ?7 ^, B) `6 C
好靚呀, 連裡面都有花花架 9 j# f7 ?. J9 d+ w: R# G2 ~1 v
仲有好鍾意個bra無得除bra帶
. Q& Z% ?' l6 g# [  r- q& b睇黎應該係b cup, 估係大妹啦
5 u1 w& Q+ k' f$ L( B! u" E8 ?* ^( q! x8 A- K

# O$ Z" z& g  D3 [; o鍾意個bra無得除bra帶??

8 m7 k- N9 z6 J
等你好耐啦

回復 15# ltkhw1 的帖子

即係無得卸下上面兩條帶的Bra, s' m# T* m7 z2 a

2 ?! x1 W: C4 V( G6 X我估32B!

She didn't know?! Have you tried them on?

引用:
原帖由 kathw1984 於 2011-9-13 03:40 發表   
) X$ Z" D2 g3 ^) G
0 q6 ^" @9 q( J# t) A等你好耐啦
( v# `8 y5 s3 Y+ I9 Y" x3 K

; O7 |! i' f/ {+ l  T- a& D2 ]+ K# @7 b
多謝你一直支持呀~~~~
+ a; v: T: T) ?今次呢set有咩意見﹖% f+ ~, s: J9 }1 I' I
, l6 c8 j1 P9 R

引用:
原帖由 hello321 於 2011-9-13 10:02 發表   
7 q+ l" q# ~6 k& g2 D/ |She didn't know?! Have you tried them on?
8 \8 h3 g# k1 i( D3 I; p
8 S% T, X: M& @. I+ j! ^
( l" A+ h5 c" N- p2 S7 v) |/ \
無try: y! I5 b- N# q1 V* i/ M
不過拎左上手玩左一陣

最近訪問的版塊