嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

買底底巴巴受奇異眼光?

買底底巴巴受奇異眼光?

昨天睇下有乜新款底底同巴巴果陣,有2位少女望下我,好似好驚訝咁係女性內衣店出現,以為我係變態佬。& \& X! o! @; u, {0 z8 C
有冇人試過係咁?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
去九龍灣買會好小人

引用:
原帖由 p6123 於 2013-10-13 14:45 發表   
/ A8 u$ b1 v8 [! u* L去九龍灣買會好小人
$ r! P8 A! b* P1 b

$ F6 @7 K/ {9 d1 g; g1 `! f3 b九龍灣那兒?我當時係旺角買

會就一定會,問題在你理唔理佢

如果係師奶都未必會理你,但係呢d十幾二十令妹就實會眼望望當正妳係色魔。所以我一見到呢d令妹就一定唔會去睇/去買

都係唔買啦。比人望住好難受

我都試過喺女性內衣店買內衣上下套裝,鋪頭
4 D& O1 O' l. |- f/ w5 T入面仲有三個學生妹,不過佢哋完全冇理我。
Dare to be Different~♡

呢簡唔妥去第二間,大把地方可以買啦~

引用:
原帖由 angela_fung 於 2013-10-13 21:39 發表   
8 X1 p6 X2 R) g' B$ e) p" i7 u( [如果係師奶都未必會理你,但係呢d十幾二十令妹就實會眼望望當正妳係色魔。所以我一見到呢d令妹就一定唔會去睇/去買
' T5 y7 W% W7 J7 h

0 \# p1 ^; l: V$ T) i  v3 @$ Q' @, o只有學生妹先會有少少眼光

我都會望一下囉,無啦啦有個男士響度睇底底巴巴…

正常都會望
# {+ M4 u2 r, Z4 S但任唔理佢地照自己去買就得 !!
3 F5 g3 l! R& B# |0 ?1 ]CD / 偽娘 /妖妖是 沒有錯....: j4 V( A) ^0 ?, s& ^
唔洗理人點樣諗....只要自己鐘意就得

想買時3 @% U4 a  M. s; @; @3 A
你已然唔理其他人眼光

係香港人食古不化姐,
3 _5 v3 ^+ D8 k受中國傳統封閉思想影響,; W  z# p: |3 h4 c6 S- b( Y) N( T
係外國冇乜呢D情況,9 u4 E6 M8 _9 x4 T  g; e, r
但我相信,要係香港實現保守估計過多20幾年先可以光明正大,冇比人有奇異眼光

引用:
原帖由 eczqwdxas 於 2013-10-14 23:26 發表   ' D& F& s& a+ D' |2 H4 f) O7 O4 c
係香港人食古不化姐,: |# c1 l* z0 a. A1 j
受中國傳統封閉思想影響,; f4 \% F/ k. n) E8 b4 q* N! }
係外國冇乜呢D情況,
# _  s  \# y* Y* U- r! z但我相信,要係香港實現保守估計過多20幾年先可以光明正大,冇比人有奇異眼光
! W! |$ Y" k) s* P# {: z9 q
0 P9 h. }/ P& w" @5 G1 m3 lyeah.  Only HK will have this.5 k- _1 U# Z& W  F

6 A/ t% s$ D  d1 F( m0 s4 @In Taipei.  No such issue.

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2013-10-14 17:00 發表   
/ v7 P. |3 p# z. W想買時
/ i, u7 E+ C$ B! I3 d5 G" u你已然唔理其他人眼光
; n1 D5 R1 \" L$ a0 N) i

( p% S7 b' g0 E4 M/ c: i係…我入得去都唔理得咁多

引用:
原帖由 MUI 於 15/10/2013 06:31 AM 發表   
! A. z# g: T: ?' M( g. w" x" F9 w& G9 F0 T) H3 t" E2 R
" _- |6 `5 z9 h
係…我入得去都唔理得咁多
6 \& m# x" [8 c5 O0 H, K

# \! Y* d; D# B8 @9 ^' j% O( c7 _) \$ E9 R5 R0 \& m! o4 V2 b
同意!

如果旺角中心咁高人流去買底底自己一定接受唔到

引用:
原帖由 angela_fung 於 2013-10-20 15:28 發表     Y4 L- A3 b4 D9 u0 J7 V

) ~2 U! E4 e0 p- Q1 r
  n, u& S- ?/ f6 X
  w# G' Z6 B* V2 o* s同意!
  K2 ?  j" h1 G0 ]9 o$ m% B- Q& P
但係我試過係人多果陣,sales要我等啲女客人走左先好入去

引用:
原帖由 loolool777 於 2013-10-25 14:24 發表   ! v5 c  K$ T0 S7 y: n, C' K
如果旺角中心咁高人流去買底底自己一定接受唔到
$ k- T3 Q4 D# K' f$ K
𡃁妹款都未必岩呢度啲姐妹

習慣就好了,
. P0 b3 V  `: T男生買女裝都可能遭受異樣眼光,
) w* j4 ~0 L& G更何況是挑選女內衣褲,! X- {1 ?" V. i' y+ o
如果妳對自己裝扮有自信,: B$ j; x9 g3 z& t0 R) U
著女裝逛內衣店會好些。