嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

又一次失策了...

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-6-30 11:58 發表   
! E0 q  }( K6 ]/ e其實好多女仔都接受cd!- k8 N1 j- j9 ?1 V! \
好似我咁, 我班有好多女同學都接受我, 仲同我用姊妹稱呼!
/ p% a0 Q; A/ a& ~9 j1 [真係好好嫁!
- t) ?! g9 v, z相反情況(?!)- M* ]/ K" B6 G7 a

' H3 f/ O# @6 E8 e, l4 T我是家人沒什麼,但同學已經Orz... ...

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我妁前都試過俾阿妹斷正

你阿妹仲細, 小心佢唔覺意爆左畀你阿媽知 * ~# C3 L# _3 v
下次還是小心為上

你老妹幾歲先=.=

引用:
原帖由 有壓力 於 2010-7-1 14:09 發表   2 c0 B; Y. w* \# M( }! \) D
你老妹幾歲先=.=
7 k* ]4 ^2 w# F$ Q1 Y! ?  y

8 k$ }2 M7 e  K; a樓主上面覆o左啦, 唔好為呃點而回Post啦唔該!!!

回復 6# kogptw 的帖子

kogptw妳屋企真係好呀  l; N% R$ W1 _3 M7 u
我壓抑自己好耐,搬咗出嚟lu~

下次要小心啲喇

引用:
原帖由 a63834620 於 2010-7-2 15:58 發表   4 A: _2 `. w3 G4 ~$ O0 c
0 d# N" [) [) Q' E5 |$ y  Y6 ]
喂,睇留左個post姐,洗唔洗串我呃post呀2 g/ L* l. c$ I
真係唔明你做咩乜到捉住晒5 ?- Y1 T& E9 Q" u$ @0 o
好似我一打得少字就叫呃post% K# ?' f+ K, k* N( v! M
我就自問真係有d粗口大意2 d& p+ a, g$ W+ ~$ o/ [: y* n
你善意既提醒我樂意接受囉2 R# s" `' P) J+ k' Z: l8 ~
但係你咁一黎就指話我係昆點
: `# A2 R  B. C3 L# _) m5 ]+ _分明係當正我係周圍呃post既 ...
3 e+ V+ e) T0 G5 x
, b( U" M3 V) w. g) H3 ^1 \: P9 K1. 你睇清楚我係覆邊個先發我爛乍啦~~ 我係覆上樓樓主都講o左佢親人o既年齡仲問, 我用埋「引用」功能, 真係唔明點解你會覺得我針對你囉~~2 A) P: k6 G  M6 w2 C+ y( h) N
2. o個個Post我set權限40係因為要睇o既人都睇過晒, 根本o的人都冇心覆o架o勒, 咁我就等佢自然沉底算啦, 既然你睇o左知道我o既糟遇咪OK囉~~
  C% V: E5 L% i( E# ]3. 其實如果你覺得呢個壇有板主針對你, 我就唔太清楚, 之但係, 有時響責罵人之前, 有冇諗一諗自己究竟有冇犯錯呢?!: W" X% ], b* M" W3 q! k
前因後果我真係唔知道, 但係我一定冇針對過你, 我有興趣睇o既Post就會覆, 冇興趣o既通常都唔理, 我真係唔明你覺得我邊一度針對你囉~~& p: ~& c, c( ]4 O/ N
4. 不過你有呢個諗法都唔出奇, 我不嬲都響呢度開Post都冇人回覆, 通常我留完言都石沉大海, 我都有諗過究竟係咪自己講o野太直呢?!2 `2 f% t- J/ M' m9 Y
有時會係直得濟o既, 所以我o依家覆Post都用tune返婉轉o的, 如果唔係人o地覺得我搵交嗌~~6 j$ E% O$ u, c! A9 ]
5. 如果你因為咁而離開呢度, 我覺得好可惜, 唔會呢樣o野, 響呢個社會經常發生, 尤其係工作上, 如果動不動就話「唔做, 唔撈」, 咁我諗你轉10份工都冇一份可以做得長, 呢度係網上, 你可以話o黎就o黎, 話走就走, 但係現實生活中, 要做一個負責任o既人囉~~
" E. x! X& Y- L0 f# ^0 w' L6. 我要講o既就係咁多, 至於你會唔會睇返呢個Post, 再上唔上o黎呢個壇, 我就唔知道, 但係奉勸一句, 有時睇o野要睇清楚少少先開炮, 要一矢中的, 唔係俾人抽你後腳, 都時真係聲都冇得聲囉~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

咁唔小心呀,停一排先啦,唔好CD住喇.....................
我最鐘意著裙著絲襪

引用:
原帖由 kogptw 於 2010-6-30 01:30 發表   
& C  s: k1 _" Y" t# b  p我家人都知道的說Orz...7 Z+ [5 Q) V: |" M! k9 `3 c
有陣子我媽更拉我去買女裝... % b9 @7 G$ T: r# m- G
今日嗰件長衫|||||||
' }& A$ H7 j2 K( |# A
係?當真!!真係令人羨慕,可能您媽也覺您著起似女仔,又話唔定開心多左個人一齊shopping~~呵呵

引用:
原帖由 a63834620 於 2010-7-8 21:49 發表   % f1 O6 W8 h& z6 R

1 J6 I1 o) @3 t  P當我睇錯啦,sorry先8 x9 h4 O. `) c5 [
得閒驗下眼先
4 p5 p; Q! L- c& a! F( L$ N2 S: K# x* S* f& g0 c* I
but 果個版主好似係針對我,唔可以同佢冰釋前嫌,始於對呢個論壇有障礙,不爽
; v2 s" h( f8 [9 e

; V6 `& \5 a% T8 b. n1 v其實, 你當我亂講又好, 廢up又係,
7 Y; j1 s, U% H9 V我同佢交手咁多次, 有時真係唔知我理解能力底定領悟能力差,
! f6 @$ e/ y$ L好多時我都理解唔到你o既留言, 跟住就產生誤會o勒,
. e. p5 k1 X1 C- I9 j2 L+ Uor你理解錯我o既留言(唔知係你主觀意願定客觀因素啦), 5 Y% `9 O! c3 h4 k8 }$ }3 N
小小建議, 下次你留言之前, 望多次自己個Post/人o地個Post先發表, % b( f- T. }. [+ [/ p1 \
我諗到時唔會有咁多人「針對」你o勒~~; n) F9 y  k# ~

/ [. B- u, [8 ]: I唔o岩聽當我冇講過啦, Sorry~~

可能妹妹大個左就會講比媽媽知 @@

引用:
原帖由 ahbee9603 於 2010-7-5 03:07 發表   ! i3 b- l* N% ]- H" M

: k1 X1 ]4 W  u2 P9 \係?當真!!真係令人羨慕,可能您媽也覺您著起似女仔,又話唔定開心多左個人一齊shopping~~呵呵
4 c1 Q7 t! o6 z" v' I我都唔知, 2 n" c8 u8 n% e% _+ w
有次直情CD去家族聚會都冇人奇怪...% r) s0 q9 E' M8 }6 @
(一開始有人當咗我係表姐|||
/ w# n; P5 t& j: N4 A* L" ^" d多數只係話著得好好呀
( e/ G' p) s: Q8 S% X* M6 ^2 K7 d4 g# f3 c& l9 l0 V) v
真係開通到唔信
8 v, l+ ~* ?8 J8 t

唔好CD住.....停一排先

咁你屋企人點睇先- -?

[quote]原帖由 kogptw 於 2010-6-30 01:30 發表   
4 f9 W' h- ^9 m% S# a2 V我家人都知道的說Orz...
$ S. e! H; D% W3 N- F有陣子我媽更拉我去買女裝... . h" m' @9 U6 r1 @* |
今日
0 I  ]% a# b' \' N. I' l( S2 H2 G2 |! S/ h% C- F
你就好 la, ar 媽咁open mind& v" e& Q) ?' s7 _2 b
6 b$ f$ K4 r2 b  z; R4 z

下次記住 lock 房門
8 y  X; d, I% O* N+ p
! d. d3 _% {" r) m) R[ 本帖最後由 glock18 於 2010-8-4 23:02 編輯 ]

以後無論屋企有無人都要lock門,安全起見!

最近訪問的版塊