嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

一個唔知係我ADD錯既人定佢ADD錯我既對話,,,,好好笑

麻麻啦

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我MSN都有呢個人8 w; m: ^) p/ l$ j( V' @
問佢,佢話佢BF叫佢ADD
& P2 V) g! d5 F0 ?但又唔講佢BF係邊個....

有無邊個可以pm佢msn俾我
YV3S1E117XC050141

我都收到佢既邀請
4 w& `/ J, |) C0 J個名好女仔但個mail地址令我好懷疑......! s+ c8 T6 [2 ^! H
唔知接唔接受好& n/ K; q7 I3 F

引用:
原帖由 mmlee 於 2010-6-23 13:19 發表   
  j: Z: |3 V. o- _: g* F( W; T, C我都收到佢既邀請$ M3 m! T* Q8 j: p/ b! k" c, I$ g
個名好女仔但個mail地址令我好懷疑......
% |- L; }$ Q" k: k/ R8 a4 H8 ?1 l唔知接唔接受好$ x( Z0 r. j- }" R  G' M
) a' J9 H8 Q0 i  {' {; k" k+ p% k$ ^5 p" i! `+ W6 f
緊係接受啦,,,玩下都好呀MA
add我MSN啦大家

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-6-23 12:54 發表   ; p  k* B: c& r# [5 O# S! f
我MSN都有呢個人
2 P; y9 ]( G9 @' V; C) }% x' Q( O7 c問佢,佢話佢BF叫佢ADD3 {: b& Y7 h! Y! B
但又唔講佢BF係邊個....
4 k- g3 o. B( u( c; y$ d8 ^
# s1 V0 K0 |% S0 e都唔用腦諗野架,,,BF佢叫ADD...佢就ADD哈哈
add我MSN啦大家

一開始看到這帖,我並不覺得好笑,反倒覺得生氣,
0 Q& P& t4 |( @0 Y所以才會在22樓回帖,! b7 h$ F/ \% S
因為我覺得被不認識d人講這些,當時我覺得是[性騷擾],就算認識d除非很熟到可以講這類話題,否則我也不能接受,# Q% U# a4 k' P* Z0 n7 S
後來又繼續看了其他回帖,也回頭去看了原內容,7 L0 g* N0 N) `- v$ ~( Y0 {) Q
我覺得好像不是一開始我想的這樣,
7 S, q* M, y' Y1 O$ f5 R照說一般人遇到這個,應該不會持續的回應,可是卻交談了很久,$ E5 Q3 C* y8 X5 w9 T  M' u
那麼兩人是不是認識?3 {# i9 L# e7 Y8 C, s8 C4 P
如果答案[yes],那麼還貼出來,似乎不妥,我看日期也隔好幾天了,私下表明拒絕就好,或者應該刪除些內容,
+ o& e- d2 k- ]) r5 T我粵語無法完全看懂,就我看來感覺是這樣,
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

引用:
原帖由 ameifule 於 2010-6-23 15:35 發表   
, O6 W- c7 o/ M- W2 Z0 b8 K一開始看到這帖,我並不覺得好笑,反倒覺得生氣,
$ D% J! i5 a/ C) y2 Z所以才會在22樓回帖,
7 A: a4 r1 @1 I; D4 S因為我覺得被不認識d人講這些,當時我覺得是[性騷擾],就算認識d除非很熟到可以講這類話題,否則我也不能接受,
8 G$ q% V8 w) W! m/ h後來又繼續看了其他回帖,也回頭去看 ...
- b) i( F2 @8 d# l2 }7 Y
' W6 {' \* _9 \沒有問題的, 你習慣看書面語, 一時間要懂得全部白話也有一定困難,
# j# l+ i: e7 _1 w; p就像現在我打書面語一樣, 也會打得不流暢呢~~- N' ^' @# Y+ O
2 t7 O' o7 W2 L, p5 d$ `0 g1 T
看得懂白話的人也會不先理解前因後果而進行漫罵, 更何況你看不懂呢?!6 ~6 o) B# r, b7 }0 H% o# P" ?

% e! }. _& |: s* I. D8 Z雖然如之前所說的, 我也不甚知道前因後果,
2 e; H2 I1 M, B7 X但如果一個你不認識的人, 知道自己添加錯了一個msn a/c, . |" Z5 O/ c$ d" r8 v- G$ ]
但卻繼續跟一個你不認識的人繼續暢,
' J$ }# o0 q* S( h: v# a$ P除了「那個人」是精神分裂外, 還有其他可能性嗎???

我都有呢個人啵><

哈..咁鍾意ADD我地既
add我MSN啦大家

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-6-26 22:23 發表   . @) y5 {; H' h+ d- G
哈..咁鍾意ADD我地既
" t! W( |$ r( a7 Q  w; T
( l4 Q2 x/ |! i$ I/ _, W/ N
佢係呢度o既人, add呢度o既人都唔出奇, 尤其呢個人同我一樣有精神分裂, 一時係女朋友, 一時係男朋友, 下次可能係朋友個朋友, 或者係朋友個家姐個朋友呀~~3 O9 I! [/ T8 V) k$ P* h
' o- |3 Q" X# t) D7 J; Q
P.S. 你絡於都「穿起」套新法o勒, Good~~

好睇嗎...我都恨左著好耐
add我MSN啦大家

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-6-26 23:07 發表   
0 p. r+ U  K2 F& t# y好睇嗎...我都恨左著好耐
2 ?0 a7 j1 p. v0 F% `- k+ d2 ~0 u5 I, b
OK啦, 你一定著得好睇過我啦, 你淨係Post o左大頭相定響自貼區開o左Post呀?!
$ Y4 s% B1 P  c/ O如果有開Post o既我呢o的唔成日入去o既人都去支持o下呀~~2 Q7 b5 S4 y9 Q6 a

& F( N. c/ @: ~7 ~$ z# |(P.S.如果收$30就考慮o下先o勒, 哈哈~~)

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-6-26 11:07 PM 發表   
/ K4 V& C  y! b) I好睇嗎...我都恨左著好耐
分已加

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-6-26 23:12 發表   
9 V' V  t- P8 T(印象)分已加
8 W5 N9 p3 Y2 Y1 U
& H% l5 B/ ?# t, V打漏o左兩個字呀, JG兄, 今次咁大意o既...

支持下我好wo
add我MSN啦大家

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-6-26 23:20 發表   1 F- |. J' @7 P3 B* {, o' @& y0 Y6 c  w9 q
支持下我好wo
4 r/ |" ^. {* f( G- A" O; T1 d0 Y, j: \! }8 [- S1 ?1 e7 @
貢獻o左$10俾你支持o左o勒, MK短裙學生妹, 唔鍾意!!!

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-26 11:18 PM 發表   
7 X8 d8 G! @5 [: Z4 e
. I  P3 Z: F" D  W! e) b6 o$ I/ N- Y$ e4 c7 N
打漏o左兩個字呀, JG兄, 今次咁大意o既...
有d野6 Z( h5 N) h7 m7 r' ^2 O
你知我知咪算囉4 s$ y7 _8 K, j( i2 A/ }4 l
唔使講到咁明既

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-6-26 23:24 發表   
" L: y# B: P' W0 x! V有d野  ]' L5 R  S( V( s5 Q! u2 K
你知我知咪算囉
! h$ T- D% a; I唔使講到咁明既
9 K! K1 w0 h1 `% w# r
( L$ o! O5 \) L( L4 Z3 c9 r+ r哈哈, 講白o的好, 太「含糊」到時大家諗錯o左製造o個一個「美麗的誤會」就唔好啦~~

我知唔知得架先?
add我MSN啦大家

最近訪問的版塊