嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

想有個姐姐可以攬住我、呵下我

想有個姐姐可以攬住我、呵下我

小弟自細就想有個姐姐,可以攬住我、呵下我,當我係細佬/細妹咁疼愛...... 1 P9 O* s$ Y: c& j  f- f
1 Z$ L6 ~. o' y' `
歡迎各姐姐add我wechat: mpolo1368, 希望可以同姐姐們傾下計、見下面........
覺得好的就按一下感謝吧~~

我只想有個妹妹可以比我攬咋
引用:
原帖由 leelee5 於 2015-5-26 05:44 發表   
% O. {* m! C/ z: b% k; m小弟自細就想有個姐姐,可以攬住我、呵下我,當我係細佬/細妹咁疼愛...... ) m( Q+ `( C0 e: z
" j+ ]6 |1 [. V" K3 O" {; S  O
歡迎各姐姐add我wechat: mpolo1368, 希望可以同姐姐們傾下計、見下面........

引用:
原帖由 regina1010 於 2015-5-26 08:27 發表   
* u  s4 s5 Z1 c4 n% `我只想有個妹妹可以比我攬咋
3 P$ n" U& E+ V/ B- {

5 Q! _6 u/ Y; F7 h可以教我做姐姐的妹妹嗎??

有點吃豆腐的感覺…XD

引用:
原帖由 annachan 於 2015-5-27 18:18 發表   . x/ h' ^" W4 |$ ^
有點吃豆腐的感覺…XD
$ _' ^7 _% A. P! Y

" P) f1 n$ V' i, _& T" k7 E' u如果可以食到嘉怡姐姐的豆腐還倒不錯
6 S( Q, P9 @+ I都係個句,有姐姐寵愛真好~~ (獨生兒路過)

引用:
原帖由 leelee5 於 29/5/2015 02:53 發表     [2 e) G5 o1 n- _) K# c
" @( q0 B; m; Z! z
" S, G3 Y7 x! C/ J. v0 l; X
如果可以食到嘉怡姐姐的豆腐還倒不錯 ) Z' ?0 }" u9 R0 K! f) f
都係個句,有姐姐寵愛真好~~ (獨生兒路過)
0 j2 u' a- \( }3 F嘉怡的豆腐只會給男友喔~~小弟弟要乖乖不准亂動…XD

引用:
原帖由 annachan 於 2015-5-29 12:34 發表   
* f! d5 ?5 h5 D+ n7 e% g1 m% u
! Z7 S0 ]: `7 W0 h2 \! w; K嘉怡的豆腐只會給男友喔~~小弟弟要乖乖不准亂動…XD
  u& ]4 h  _+ v- c- v
! e1 y. y' x  O3 \2 J5 V& G
嘉怡姐姐不要我亂動想要幹甚麼~~ 見係姐姐妳咋 👉👈

引用:
原帖由 leelee5 於 29/5/2015 18:33 發表   
% v$ f' t5 V9 E! _" A$ b+ _3 d1 m' C' i/ c; W! n$ [' V
7 x1 D, W& Q7 h6 x
嘉怡姐姐不要我亂動想要幹甚麼~~ 見係姐姐妳咋 👉👈
. ]% Y* y: [* \' |
小朋友你幾歲?怎麼這樣肯定嘉怡是姐姐?

小弟弟好似喜歡嘉怡喎

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-5-29 23:22 發表   
3 q2 B; K$ v3 Z- V( |小弟弟好似喜歡嘉怡喎
7 v/ Y( j  W' l  K) b* l2 m% c, Y

3 Y/ p# _5 P0 `2 |1 X+ r2 B6 ?見嘉怡姐姐靚女, 忍唔住攀(調)談(戲)幾句啫XD( A0 A# }. R0 k
人之常情:P

引用:
原帖由 leelee5 於 30/5/2015 01:14 發表   + e0 V  j3 E% [! {. T6 [

9 c3 ^  u# T* @: F. o1 Y
7 S; O% m" T" i7 v* \& D/ }- `見嘉怡姐姐靚女, 忍唔住攀(調)談(戲)幾句啫XD) K7 A/ Z6 b% E2 j. i
人之常情:P
0 d. a1 ]# U6 W3 J; n4 [- F& g7 }
小弟弟不知道現在這世代有圖也未必有真相嗎?
1 V; p% S6 |2 f0 p# F5 e7 }/ D1 B- q
當然不怕嘉怡真人不漂亮的話~~也可以加Skype做個朋友啦…^_<

回復 11# annachan 的帖子

咁嘉怡都應該唔會太差,小弟第都唔會調戲你

嘉怡姐姐緊係靚啦 (臉紅&#128073;&#128072;

引用:
原帖由 leelee5 於 1/6/2015 23:51 發表   7 Y7 \2 C- K: T% Z
嘉怡姐姐緊係靚啦 (臉紅&#128073;&#128072;
  Y" L$ }  s$ M. I
口甜舌滑…@.@”

我講緊真話嫁
4 E+ {3 V, D0 Z3 d! p5 O嘉怡姐姐好吸引 :)

最近訪問的版塊