嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

其實呢度有冇澳門既朋友中意校服架?

其實呢度有冇澳門既朋友中意校服架?

如題!!* A  L$ |/ D9 a) U5 ^5 v- Q
因為好少見澳門既朋友交流校服& @7 F, o1 Q9 y! H5 r9 @
2 ]- e8 Z8 T2 n& W; S8 B5 b
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
其實澳門有幾間都好正~~~~

回復 2# 小山丘 的帖子

係咩 ?
  c; u" |6 s! e% E9 ^- f; D+ ^你有咩介紹 ?
" I9 y) e  _& U# Z9 `- C/ d9 U夏季咪有聖羅撒

引用:
原帖由 TYRONE_0113 於 2014-3-4 10:18 發表   + O! F1 F. g- N' K
係咩 ?, g2 }1 ^4 ?$ T% I
你有咩介紹 ?0 i. _% P" S: Q& f! W
夏季咪有聖羅撒
& U. v8 k! [8 i& V; f& ?. b0 j; E+ I5 A9 O8 N9 w
有無圖???

掉轉頭,我香港仔對澳門校服有興趣

引用:
原帖由 小山丘 於 2014-3-4 08:29 發表   6 {, ~* ]% a; Z6 g
其實澳門有幾間都好正~~~~
& I1 }- `: n. L+ ~, R+ y
0 Z8 y$ c# e* B9 g* H: U+ E7 D9 ?( V
係咩 ?* {; j& k( h8 L( j, r
你有咩好介紹牙 ?
! _7 \  |; b5 e  W+ o9 X+ F/ z; K# X" O
' Q! \* Z3 V( N
夏季咪有聖羅撒咁多lo

引用:
原帖由 sheepkiwi 於 2014-3-4 17:42 發表 5 t3 C9 V. C, P2 ~2 F3 ?' Z
有無圖???
. J( o! E- v4 Z( u
http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=1891
: U0 t$ b9 o6 h) t, T( G) }, R上衣似香港手機女校!!!!5 a  F9 g) Y1 F2 [) R$ F2 S5 j

" b( R' H; y) N8 a[ 本帖最後由 TYRONE_0113 於 2014-3-7 15:14 編輯 ]

引用:
原帖由 manling33 於 2014-3-4 22:59 發表   + M* g3 N8 h" U/ f! i2 J
3 ]0 h1 C" `+ H0 S6 q/ |

; z4 `  c7 o) k; A/ x, X如果你對澳門校服有興趣,請教kof_1998教授啦!0 |2 G7 L% }6 L$ z; O4 g
佢可以介紹澳門有咩特色校服!?
7 S' i( Q1 B5 i  X, ]
3 K/ ^% }( b, B; h' u其實我都香港仔,只不過想問下有冇澳門既朋友仔中意香港校服咋嗎6 ]2 Q  j' P  ~

' R: R2 H9 ~# h0 I/ G7 a1 c[ 本帖最後由 TYRONE_0113 於 2014-3-5 00:53 編輯 ]

冇人應架 !!!!  \# c( D) U  v' g
+ a/ S0 k) q2 Y7 ^
! L! k  _$ j0 p3 C+ M. U( U, {
+ I  W7 ]$ v. l5 a1 b, X

夏季的校服我覺得除了聖羅撒外,庇道,聖玫瑰都好靚
' g- U1 X0 H) E& L' n( ]3 T# A但聖玫瑰的校服吾知那裡有得賣
5 V6 G: G9 k4 b9 y6 j: X5 r+ N0 x, ?, u9 z# [3 ~% m1 x$ p/ g

umm...我會臉紅的, 怎能當教授呢~~
' P8 c: T) \4 t) @! j7 M. x/ ?5 S' x. {- y6 a" B: }
我只是一名小小小小小小的澳門校復愛好者啦~!

引用:
原帖由 kof_1998 於 2014-4-9 23:53 發表   : E7 a$ d& C% f+ i: z  y2 W5 @, o
umm...我會臉紅的, 怎能當教授呢~~
$ N6 \8 B6 r) A" Z- ?$ z  N/ g$ S- L) _9 V4 f$ X* C; }4 O7 Q) T* t
我只是一名小小小小小小的澳門校復愛好者啦~!
# v. X5 x2 H* B( R3 W: s7 T, r
1 ?4 B3 }2 o4 y' R1 p1 S香港既校服,你都撈埋lo,0 u2 A$ g, _0 b8 r- v$ m5 q- C
仲話自己係小X n的澳門校復愛好者喎
% L/ ?! y* q9 O8 ^- j0 H呢個教授,真係a.a-,-
' l1 Q- I- x% h+ R) Y, E4 T5 h* n
, c0 m, i; ]$ ?7 B$ T[ 本帖最後由 TYRONE_0113 於 2014-4-13 01:45 編輯 ]

推一推post

個人十分Like學生妹制服系列$ y, J1 E' W! ]" E" M8 e% o9 ]
不如Wechat開Group交流好嗎?或者有冇人已經開左?4 ?& X; w6 r& ^3 _0 o9 ?. I4 ^. O
My Wechat +85259323306

最近訪問的版塊