嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

好大隻熊呀 + 黑絲

好大隻熊呀 + 黑絲

今日收到隻超級愛的bearbear熊做聖誕禮物,更係要同大家分享吓啦。; {+ O: k& R$ ]0 t9 t
! `3 V, S" y; H+ J- d/ B/ p, `
放心,絕對無對佢有任何幻想。只係好好攬。
. C4 Z3 m% K$ N- W4 q( ]3 E) r0 r8 @, p
一蚊都唔收,Merry Christmas!
) g, y3 b+ _- k. O
) i5 s) z; C7 |[ 本帖最後由 asian4adam 於 2015-12-2 05:13 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
無乜特別,只係一個愛著絲襪的飛機人
每個月香港美國兩邊飛

Wechat/line: eddieywong

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
讚喔,隻bearbear熊😂

wow! 真是好大隻bear baar熊呀!

在飛機上有穿著嗎?應該能防止腿皮膚乾燥吧!

thx for sharing

引用:
原帖由 beanpinpin 於 2015-12-1 09:45 發表   
8 y: B$ P$ y2 J+ S5 Y$ C' I在飛機上有穿著嗎?應該能防止腿皮膚乾燥吧!
5 e; x7 |1 ]' n0 w, t0 x5 P# x' l! {2 ?( f7 w) Y% m' F* w3 a
有呀,經常穿絲襪開飛機。
) k) L$ A, e. v' }4 ?/ i$ P# ~5 ~$ m# R) c$ g( I9 u
吓?真的嗎?真是可以防止皮膚乾燥嗎?
每個月香港美國兩邊飛

引用:
原帖由 ngyl1394 於 2015-12-1 09:41 發表   ; B7 [! T' ~5 h5 D1 b* P
wow! 真是好大隻bear baar熊呀!
! ]) V7 v/ t; T, @1 E( r' N. t
% X! E9 ^+ W: m; Z
其實有隻仲大嘅 bearbear熊。236CM高
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
每個月香港美國兩邊飛

你見到空姐,有咩感覺?

引用:
原帖由 applebaby 於 2015-12-1 12:02 發表   
( x' }3 e, h  ?% [  s; C% Z* A你見到空姐,有咩感覺?
- L' v7 @# p6 S# B4 h+ j9 g
* `! e. [* F! n: Z同事,無感覺.  日見夜見.
每個月香港美國兩邊飛

你隻熊好明顯係Costco產品喎!0 U6 N. ?  ^, K) _7 S5 V& Z

; m2 `/ Y5 k; q買隻細好過大,起碼唔駛搵地方擺

Very nice!!!!!!

我張座都有2隻.不過冇咁大
wechat---- FireredRose

隻熊勁大隻..  再加對黑絲腿.  正

好大的熊.....~~~~

不错啊  我喜欢 支持一下!

多謝晒,但係好慘囉,隻熊成為咗做招點
每個月香港美國兩邊飛

lovely bear

引用:
原帖由 1677 於 2015-12-1 13:53 發表   7 n* c/ q- l1 P% z6 G' `
你隻熊好明顯係Costco產品喎!
7 h. N; x' [  d5 `) U% `' j. |& G8 A5 J1 x1 Z; h& Z
買隻細好過大,起碼唔駛搵地方擺
" s$ l6 c( v1 W* w& [+ r: q7 C% q6 U" i% s6 u( j8 W. ]! `, J! x
Love Costco
每個月香港美國兩邊飛

我很欣賞你的絲襪相,在我而言,不是隻熊成為招點。& i4 H# `# \0 z4 h' a) u* }
你每次的絲襪照都有驚喜,謝謝。
3 S0 @9 l1 i  g% ], t. E* M你影相比較方便,影多啲來看看。, m- ^" R1 t/ J6 S/ ~/ V) I
Thanks.% ], O8 F$ e8 D% S7 |3 S& y
引用:
原帖由 asian4adam 於 2015-12-1 21:27 發表   " y3 r/ h% u$ B9 j+ ~
多謝晒,但係好慘囉,隻熊成為咗做招點
只是最愛著絲襪褲,不變裝;希望男士也可正常地著絲襪!

引用:
原帖由 asian4adam 於 2015-12-2 05:13 發表   ! c7 f8 k: D! F
9 c& o7 r  d0 m3 s
Love Costco
/ f  x5 [2 B* y+ j' V1 a9 ~. R: B/ ?" ]
Costco都有絲襪賣架!
; y4 d7 w0 Z' R* _而且一pack幾對,好抵
7 F' t. q: t) S5 O3 |2 S' t2 o
! h$ U% u, G3 E( C/ P7 Z" w買完仲可以食埋hot dog先走