嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今日行過內衣部...

今日行過內衣部...

行黎行去都唔敢去買# w. r) \( g  ~+ ^
好多人係度
7 C: F, r2 m: c0 C! z' y! j如果扮幫人買會唔會easy d???
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
點解唔敢買呀?驚咩呀?

幫但定,去買,人地問到話送禮物俾女友

引用:
原帖由 lliang 於 2008-12-23 21:02 發表
8 W# Y  v2 d& f5 Q! K行黎行去都唔敢去買7 A' j6 y8 N1 S
好多人係度& H* k# Q# s5 X9 H$ D$ U
如果扮幫人買會唔會easy d???
- `" I: i$ F  {  T3 T9 Z, V
7 |! y2 c+ }! k" n唔通一副買黎自己用o既姿態去買咩? ) `5 r. [, s$ K. ]2 i& E
其實你唔講人地都會以為你係買俾人架囉2 u& s# I7 w: d( n! e4 ?% Z3 J( |! r
俾 d 膽量啦

而家聖誕節,賣野果個都當你係買禮物啦!7 F! S. |& k9 y( g7 X- G- q
俾D勇氣,Go!

如果問你size 你地會點答???

係丫   宜家係聖誕嘛..

引用:
原帖由 lliang 於 2008-12-25 02:02 發表
# j6 l8 g' a5 G; q0 p如果問你size 你地會點答???
0 T1 G7 @: y3 F9 P2 L1 X" z/ Y6 m% G) \' ?$ i3 [1 |! M$ P( O% ~
只係話比我細小小

引用:
原帖由 lliang 於 25/12/2008 02:02 發表
, x6 N- Z9 @3 y0 n如果問你size 你地會點答???
. Z/ ~' A2 u2 k
. l% C8 T4 v# F4 ?# u) g" {$ k
我會.....
. E% Y( [! B/ ?% Her....唔係好記得wor, 大概(你自己咩size/覺得自己咩size), 或者我買左番去俾佢試下先, 到時唔啱再換OK ma?
% \' [8 T! ?" I/ ]2 G" s( o' B4 e% P' E
通常都會得ge, 唔得ge 就唔好買, 走人算

size呢樣野,搵條軟尺度下自己幾多寸咪得囉!
( n% r8 q% N+ ?$ p1 H3 \& Q
' b: H( Z& [% T唔好忘記個bra扣有幾格,同埋有彈性嘛!& ?+ l( ^9 u# W% }, l3 F( O

/ C5 R2 f0 d2 {/ P* Y1 b; c! _至於乜cup,睇係想有乜效果囉

多謝大家
/ j: j5 T; K- B+ I$ a* l琴日終於買了一套粉紅色ge bra 同under

回復 1# lliang 的帖子

可以早上去,少人一点

yes most liekly

引用:
原帖由 lliang 於 2008-12-28 13:08 發表   
" D6 c/ c9 ]% f8 ^9 O多謝大家  a- n1 M- H3 O" Q
琴日終於買了一套粉紅色ge bra 同under
  Z2 R- M% t/ D比心機!!
晴晴Jessie

一係朝早 一係夜晚
9 [5 J$ t- T2 c' S+ v通常都無咩人買- ^+ ^% k' M( }4 l

- F  n4 T, ?: B, a% _( f- JCd去買都可以

係喎,等節日去買咪得囉

唔使諗人地點諗,光明正大行入去買,正常買野使咩驚其他人點諗,就當俾佢地估下係買俾邊個

雖然我也還不敢7 e- B) E) c5 g
但要我做的話我會挑比較遠的 人比較少的店9 B! K$ K& o7 Y" K/ k& J
直接進去問

引用:
原帖由 lliang 於 2008-12-25 02:02 發表   " O7 U8 L/ u3 Q8 c
如果問你size 你地會點答???
8 S# {: Y2 P# ?+ j1 b, C, C7 T, E* N$ C2 w" o; x
如果妳有假乳的話,就可以順便買妳自己要的尺寸囉!

最近訪問的版塊