嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Kathy...好想好想好想

Kathy...好想好想好想

Kathy姐姐好想同CD妹妹來一個同姓間既親熱3 ?( b3 L7 C- W& R8 b5 M4 Y

& i; U. {) y! gKathy姐姐好想試下比年輕猛男狠狠咁....
8 j3 R$ R$ Z2 X( k# Z8 {" ]8 j4 p6 @$ w
Kathy姐姐好想試下為年輕少男服務
9 C: l  x  X; o9 x4 {- I2 _0 D' {% H! W; p
有意PM留wechat
% ~$ a" F5 R+ s) e$ O- |' p6 t9 d" M5 O. x0 R4 Z
覺得好的就按一下感謝吧~~

omg 0.0 有什麼要求

回復 2# under1 的帖子

無架喎~

同男人玩要小心

可唔CD學生同你玩

咁我CD咗之後,同你親熱係當同男定女親熱緊??我好亂呀

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2016-3-10 16:45 發表   
6 W: z- [0 w2 E! D* e+ x) x# z: \+ y* X咁我CD咗之後,同你親熱係當同男定女親熱緊??我好亂呀
! Y4 \# C3 x6 x姐係 tb囉  哈哈

引用:
原帖由 alexbb 於 2016-3-10 16:15 發表   
5 b4 c* d; c  j" M5 r4 W同男人玩要小心
) i0 U5 D/ ^. v$ \$ ^好多都係男同男有愛之

回復 5# lwl 的帖子

可以呀~

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2016-3-10 16:45 發表   
3 d- E& P, m4 c8 M% D+ O/ _! y咁我CD咗之後,同你親熱係當同男定女親熱緊??我好亂呀
& M# M" Y  M" Z4 F
" V* P$ c8 A9 a/ A0 @" G, _0 G$ i0 x" c  z
lesbian囉~

引用:
原帖由 sucker0929 於 2016-3-10 17:43 發表   
! _! z" n2 B" \0 w3 U6 I9 `
0 {  V, U) Y8 r0 y0 K  P
7 v" p, r1 J( g  ~& ~4 Z$ A1 T
" p2 e2 z* y, E' J8 h) u0 xlesbian囉~
6 j) p! w; C$ W# q' N+ w/ {, d' D
但我想CD咗之後,試吓同男喎,haha!

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2016-3-10 18:53 發表   
/ N% y- Z( @% |) @/ L3 F5 ?: E# j$ R7 q3 v

. }1 V* d  |7 \6 M但我想CD咗之後,試吓同男喎,haha!
' v! y" a+ G/ t4 K& d% K2 l* q. B5 `6 Y( N
8 `) ?7 e; w8 c
咁我地互換下角色囉

要玩要小心~

回復 13# stefaniesha 的帖子

當然啦7 @  F2 ^( s) V2 E+ z
我都係第一次架咋

Wechat : lim2014x

我cd有時都好想要

回復 1# sucker0929 的帖子

你wechat系?

最近訪問的版塊