嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

人體雕像化

人體雕像化

首先多謝qwe兄介紹果個site...% o! f% h/ R1 [, h7 n
估唔到我既戀物闊度又有新發展...
) T: w: |4 \) |* R% c
: y' e' r$ l! S5 {6 F! h大家又有冇興趣呢?
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

有D似將乾屍加上金薄咁喎

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-6-10 02:34 發表
9 A2 k. Q6 `( _有D似將乾屍加上金薄咁喎
; X# n1 x8 j" N

+ t; J# k; K: Y6 I- w* {# l" u' r/ `. T$ x
認同-,- 有D TERRIBLE
2 L4 v9 n) k* a2 I, @7 ~" m0 c, Q# Q: u" j
同埋有返一定咁上下既危險

佢地張開眼wor....唔會覺得唔舒服架???

thx for sharing
+ s$ n# O7 C5 n! g4 o' r係咪真係真人黎ga?

可以倒埋入對眼度ge

戴咗con掛

有d危險, 特別係對眼

哈哈, 真係有d似乾屍加上金薄, 尤其係啱啱睇完<謎II>講過d乾屍...6 y( e1 N" A' q
不過呢d相就一定係真人(可以上佢個site睇,有哂連環圖)..我相信戴就戴咗con,但點都會有d入咗眼,係個眼簾底到點都會滲到d啦...
4 x5 T( Z- X. A% Q& V危險唔危險就真係難講,要睇吓果d顏料係乜...
2 J- E  t5 G' E* v9 H/ `0 J
2 o9 `% ~+ w0 V" b1 W' |但係我就越睇d連環圖越興奮.. 呵呵呵... 
  B0 x9 L/ K6 k/ E有機會知道佢果d係咩顏料,可能會試下都未定... 
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

果然勇氣可嘉3 \% Q) P; `% m4 O: \3 @7 L
不過都係小心為上( ~" F7 {8 C' O$ H1 K% K# l
安全第一

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-6-13 00:20 發表
- U1 O1 _4 @3 Q- |果然勇氣可嘉
+ W3 V& n5 a) m* H) E不過都係小心為上1 ?/ K' \- }' B/ z1 K
安全第一
5 s9 v( \9 h+ y
$ Q3 m% k3 C: P0 z$ ?) G

' a* Z" B0 s8 v% k- F都係各有所好啫...
. K9 n0 k( z$ x/ h% x! D+ l* _5 n, e
不過我d'好'就越來越多...

入埋眼既.... 都係小心D 好
* ^5 D7 r& c( \2 O* x唔好攪到入廠...

見到對眼之後,反而覺得恐怖,
, |( x' g6 i3 U6 s$ `% ]+ h好唔舒服!

應該係CON黎∼∼

仲有1個日本網係講戀物
/ x- o3 G# B' t$ R" V比埋你~http://www.hpsart.net/8 S0 L* Q0 L2 d# ]

引用:
原帖由 1677 於 2009-6-14 02:35 發表 # h, D% r1 [6 @5 B. u
見到對眼之後,反而覺得恐怖,6 c) I. w4 G6 O! P5 p9 I; x# |* J8 i3 s# G
好唔舒服!
$ W; q4 Q/ |. u- U
1 H- j* u5 M- ^2 U9 I: k) ^7 l% e0 T; s7 z: _- I
哈哈.. 就係睇到對眼先越睇越興奮... ! o* Q) ~2 }" S( g* R& o
尤其係見住佢淋落去,果下先正到呀 !!!  

引用:
原帖由 qwe26891234 於 2009-6-15 20:13 發表 6 c5 ~, q. r) T7 g: Z
仲有1個日本網係講戀物! a5 _% D2 r$ U/ ^: P
比埋你~http://www.hpsart.net/
& E3 \* _0 d8 ]# K( L
  }; M& ?( N4 A. _; s/ |: N/ q, Q

: b- E" {6 z# _6 W( K; h多謝先.. 呢個已經去過..   f% t7 i/ p$ [! Z
仲有冇好介紹呀?  

日本戈d都好似係得e2個∼∼

引用:
原帖由 qwe26891234 於 2009-6-23 19:19 發表 7 N% H  P* m" w6 n8 m( E
日本戈d都好似係得e2個∼∼
& n, E# z! b. X! E5 T
. `1 Z( p5 K$ y* g6 q$ e9 p0 Ee... 咁即係有d唔係日本啦.. 有冇好介紹先,好嘢邊度都冇所謂喎..

隻眼,
8 h- N/ M) m0 e! \1 H7 D真係有D危

最近訪問的版塊