嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

關於CD自慰

引用:
原帖由 可愛長靴女 於 2015-10-14 02:11 發表   
) Z2 P# e! r4 d3 v如果有份工可以cd 上班你話幾好呢. 可能會工作更醒神. 當然其他同事都係cd, 否刖會好大壓力.
/ V2 s2 W8 u; q* r3 e( o  D
6 O) l! x# n: @) f5 z

( R& @7 j# O% S原果有呢份工,我都想申請!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 可愛長靴女 於 2015-10-14 02:11 發表   
; z' C+ W+ s; T/ t5 U8 J如果有份工可以cd 上班你話幾好呢. 可能會工作更醒神. 當然其他同事都係cd, 否刖會好大壓力.
' x5 d! V6 R7 _- C5 O4 q$ Z5 `' k
呢個我諗好多人都會去申請.......

引用:
原帖由 icandysweetie 於 2015-10-23 09:02 發表   9 o0 K) N2 p# Y! t9 N& m
要搵一個CD後自慰地方既問題其實都幾頭痛下) j$ D# c* R& o" `8 u
+ J0 r3 @1 l1 A& m# p
好在我在近荃灣有租個私家小天地, 一房一廳有冷熱水浴室
$ i; h. H; Z4 K: N若姐姐你有興趣可以上黎玩下易服,(絕 不涉金錢呀)
; \2 A9 ^2 w" @1 i3 O- e( C我玩易服後自慰都係去呢度玩
# {5 \4 J0 o  u; u( m
+ Y& Q1 w3 R4 o' m4 {% _  @0 p8 w9 w. b星期一至五
8 U% j! t0 Y$ ?上午9至下午4 ...
9 I# m# B* d" L+ `! C
5 [% o% N- d) L; D
( U. @0 Q# Q, a4 c: H' R5 N
有啲興趣

pm左你

引用:
原帖由 willy 於 2015-11-12 20:45 發表   ) N$ A- Y5 n/ q7 ]* s

5 w, H+ p; W# T2 g
+ T) F9 K* O* L! o呢個我諗好多人都會去申請.......
5 f9 s3 ?/ K/ h" ~" r呢個世界邊有咁著數既事

引用:
原帖由 44444 於 2015-11-15 15:58 發表   % c# j& V1 L( C& i: G) `5 A
# k  j* P) X% g* B$ _7 D
呢個世界邊有咁著數既事
3 I2 j. S- c; l$ ]3 q$ u& r8 A
0 U# k( }+ Q; E) x$ t- P8 V' P7 C

6 g% D0 b4 Q* u# y發夢個陣都會有的~

OMG  我同你一樣 , 但我有時2分鐘咋

我女裝也想自慰,但結束後莫名的空虛

引用:
原帖由 可愛長靴女 於 2015-10-14 02:11 發表   * J/ }' k$ E7 H: U
如果有份工可以cd 上班你話幾好呢. 可能會工作更醒神. 當然其他同事都係cd, 否刖會好大壓力.
7 m/ V) R! ]" n4 k* Z; ]- T& t

( G8 F# t# _& F# d) q* W
& F# [1 T9 ^& ?2 j5 T5 t其實後半都未必要
% J2 j' f0 N! o, ?% J如果有份工可以CD 返工,我就已經好開心
" t, K' M, v& }0 |+ X* w; h0 L1 [  d/ r) z# v
其他同事,$ q' {  `/ M6 j0 ?1 A  g
只要佢接受我係CD,咁究竟佢地係咩,我都唔係好介意- o. s# Q( |/ r) M. |

6 L2 Z/ l! M/ j9 Z3 f  q2 r曾經我都諗過,
! }8 o7 g7 A! y  D連義工都唔放過,
$ l8 I7 u6 g! h+ L- N; q2 U+ E反正我有份正職,( f7 F; Y/ P; S/ H9 ]5 V
如果搵到一份義工兼職,可以俾我CD 返,冇pay 我都制

我愛穿黑絲,坐在高椅上,挺起後腰的說 1 g4 f& @" K" S! u8 i
可惜都是不常有地方為所欲為!

前幾日買左個前列腺器, 我發現我停唔到手,
( S( \6 n# q# h; B* h好鐘意果種麻脾既感覺, 但又去唔到高潮, 又唔捨得拎返出黎
# B; }- U8 K. M# E- N: n5 A連續用成三個鐘, 唔知咁樣係咪正常,,

前列腺器

冇咩唔正常 通常我都著黑色OL套裝連女性內衣褲咁樣自慰 最多都係變萬能插蘇

你大頭相好犀利你好美😍😍😍😍

引用:
原帖由 Dingding2016 於 2016-1-9 16:36 發表   
. n6 A* l. Y0 f5 f) K# i9 v' ]8 ]前幾日買左個前列腺器, 我發現我停唔到手,
: q% j& @& ]% S' f, L: I# E3 V好鐘意果種麻脾既感覺, 但又去唔到高潮, 又唔捨得拎返出黎
! I% Q, [" `6 y- L" X連續用成三個鐘, 唔知咁樣係咪正常,,
4 Z0 \, C: w& J, ~
& ^- y) U4 \. b: f插入式的嘛???

引用:
原帖由 he_mars 於 2015-10-6 16:13 發表   / K; Q( a' a7 _' }1 V
沒有人可以跟我玩
3 b) F: V1 N! S1 k

/ I0 G2 s& {4 o% e6 A# n# F( d' c* p/ y3 E
點會呀!我一直都好想同妳完

回復 1# he_mars 的帖子

哈囉我也很愛玩情趣用品 可以加我微信或是賴
) T5 X6 m* y2 H# S& ?- r! `+ J. k我不是CD 有點戀物 是菊花高手哦 人在台灣

我同妳一樣,都係TV。

引用:
原帖由 icandysweetie 於 2015-10-23 09:02 發表   
, y' _2 U( m* Z2 l4 V6 G要搵一個CD後自慰地方既問題其實都幾頭痛下
  R2 i4 A8 t( h0 U1 ]  y* c7 L7 ^- l: E3 D' |* x2 b/ G( d
好在我在近荃灣有租個私家小天地, 一房一廳有冷熱水浴室; Z5 P; g5 V7 t9 ]
若姐姐你有興趣可以上黎玩下易服,(絕 不涉金錢呀)" Q8 i. ^2 |" _& ~( z
我玩易服後自慰都係去呢度玩
1 m! q: Q" g4 @. M) h+ c' ^6 E
; V9 d4 p/ l, H3 c/ J/ Z星期一至五9 {: Q. w! r# k, A! T+ b. B0 w
上午9至下午4 ...
, t- P& @% Q2 `9 q姐姐玩到租屋咁誇張...我最多都係敢係殘廁咋...

Good . But it is hurt your body

最近訪問的版塊