嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Kathy...好想好想好想

Kathy...好想好想好想

Kathy姐姐好想同CD妹妹來一個同姓間既親熱
; g; N, B' c0 V( u: o. ?% ]! W# ^2 f9 [
- h; y' w. H: [1 ?9 VKathy姐姐好想試下比年輕猛男狠狠咁....
, F/ t# s+ S; `
* J9 H  ]. t6 V7 U, VKathy姐姐好想試下為年輕少男服務
; W* s+ t5 B/ D4 s# P) ?- L* ?# }0 K0 H) m- P
有意PM留wechat
: q6 u2 B% d2 t( M0 k  y
$ Q/ G2 X+ C+ E+ s8 W  z[ 本帖最後由 sucker0929 於 2016-3-10 12:54 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

omg 0.0 有什麼要求

回復 2# under1 的帖子

無架喎~

同男人玩要小心

可唔CD學生同你玩

咁我CD咗之後,同你親熱係當同男定女親熱緊??我好亂呀

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2016-3-10 16:45 發表   * V- |2 r2 E5 @, `
咁我CD咗之後,同你親熱係當同男定女親熱緊??我好亂呀
' H, G2 ~/ L) f3 X: e姐係 tb囉  哈哈

引用:
原帖由 alexbb 於 2016-3-10 16:15 發表   
, J  \& m- a. d' |$ [6 G; }. m同男人玩要小心
% L$ C* H  f, _2 e# h1 |6 _* E' Q
好多都係男同男有愛之

回復 5# lwl 的帖子

可以呀~

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2016-3-10 16:45 發表   
" U# i: P/ J* a) S* n0 p4 m# y咁我CD咗之後,同你親熱係當同男定女親熱緊??我好亂呀
. I3 ?6 t% ^5 Y& N
6 a+ E, M8 I+ X5 B; F6 W
9 Q: r6 N1 U& ]
lesbian囉~

引用:
原帖由 sucker0929 於 2016-3-10 17:43 發表   0 h3 u* M9 N1 p* a
# j- E/ s/ `, f" V

( y2 g5 `' ^5 }, J, l, |' N1 f( K% |+ @! d  E; e
lesbian囉~
4 y& |" F6 p' k( `: r9 q
0 B0 _. V! t9 g3 s
但我想CD咗之後,試吓同男喎,haha!

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2016-3-10 18:53 發表   
- y3 I" T4 a* W0 ^& ^! m7 |! E* |1 n' D, G7 s! J
- U& j* n+ B5 A( o" d1 d/ l: v4 C
但我想CD咗之後,試吓同男喎,haha!
1 f7 S5 B1 s( x7 G8 {7 h% V

A! @0 b# s  y) |# {$ W: |9 j# `, K
咁我地互換下角色囉

要玩要小心~

回復 13# stefaniesha 的帖子

當然啦
8 Y3 A1 k* d" j  R9 L我都係第一次架咋

Wechat : lim2014x

我cd有時都好想要

回復 1# sucker0929 的帖子

你wechat系?

最近訪問的版塊