嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇姊妹食開避孕丸?

有冇姊妹食開避孕丸?

長期食對面部同身體既脂肪分配有冇影響?
. B* E4 I0 f$ `0 F) s# l會唔會變得女性化d?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我想做真·女人有BB,唔會食避孕丸啦

沒有.容易得癌症  別亂吃

曾經有D 人試過
* l# ?* \0 v' p8 M: B2 y理論原自有部分品牌避孕丸有「女性荷爾蒙 - 雌激素」
0 w( a7 S3 I. F& y4 N5 j$ U- d怕唔敢睇醫生,又想有荷爾蒙治療的,或許會有人行呢條路
* c4 G% J1 Y- W  E+ r5 ]
, f% @# W5 E6 d# Z' s! N% J( U不過1 m! d0 Z- Y4 [. }, r0 t1 I! Q
絕對不建議. V, C+ u+ q( A* ~
畢竟荷爾蒙都係有D 危險,亦有副作用
4 L+ R% V6 V9 x$ W1 r8 e由醫生處方比較理想

我食左2年到,同時睇咗幾次醫生) t* R( b( @  H' H: X8 c6 h& ]" Y
1 l; _9 A; `( M5 o- F
個胸好似有少少,但我都肥肥底,所以都唔知係咪真係有: e( U0 I3 b& j! W$ y; {+ \; V
皮膚會滑少少,jj都無咁易彈起5 G) N$ h/ C2 }$ v% H" O

5 ?  V' ]& ?% R  c1 E但整體都唔覺有女性化。可能係d藥唔同1 V. N& ]0 {# j1 M5 w5 U6 p- R. |# N
連醫生都話我咁樣入女廁一定會比人趕出黎 ) L% d! b$ o. J5 I) s2 D4 ~

$ D6 O( Y( D2 n我會覺得係髮型,化妝上女性化會效果更好
" }+ r- G" K7 j
. c3 e! T* y9 H. C
- i  U' ~+ i* u" e! [$ S% h' Y0 F起碼入女廁唔會比人趕出黎先 1 v/ y6 o9 o1 o2 ~7 ]6 A" D4 \* h

3 \/ E' \/ k8 Y! Z% P7 J/ L
+ \  Q5 ^' ^8 F/ h副作用:
+ w( R0 m( @! K# F頭個幾次之後會覺得好易攰,好似搬完嘢咁啦9 u4 f  `8 k5 W8 j4 ]. B3 I5 v7 s
之後成日都好易眼瞓,好似感冒咁
' j% F* Q4 g8 }4 L% k, L& p1 Y  g6 Y6 w

回復 4# Carol0122 的帖子

我就係你講果種人 ' T7 ?: M, f( q% B) W
好想有女人既身體,但係又好怕做手術! _# ]% }  R& a! j
再加埋屋企人一定唔比 2 m6 U8 y! [2 t
所以想食藥令自己個樣中性d

食药唔會令個樣中性d

先把頭髮長長吧

藥唔好亂吃!
2 O) K! y+ @0 D4 A; [' q. t0 d吃女性荷爾蒙,會早死。jj會GG,同埋會面對社會大眾異樣的眼光。
2 p: J  K' A3 q" o: ^0 c! b我睇過一則新聞台灣有一位男生,想做女人。飛到泰國做左全套變性手術,結果后悔。
5 r. U& |1 u  ?, `' T9 d. n$ g& M* Y/ F搵醫生評估原來佢只喺要CD,所以唔好亂亂來.

引用:
原帖由 無敵 於 2017-2-2 17:51 發表   
8 k7 Z. m6 s% a. V8 h藥唔好亂吃!
; g# X& L4 C+ ?1 ?& Z吃女性荷爾蒙,會早死。jj會GG,同埋會面對社會大眾異樣的眼光。2 ~  Q! G* v1 R9 ^1 y
我睇過一則新聞台灣有一位男生,想做女人。飛到泰國做左全套變性手術,結果后悔。7 F1 V- Y4 W$ N0 O  d
搵醫生評估原來佢只喺要CD, ...
% G% k% V. v, h, h! `% ~7 W1 S無錯,香港醫生除咗要你完全以女性身份生活兩年以上,同埋圈內

引用:
原帖由 cindyhk 於 2017-2-2 14:26 發表   6 T/ P6 n) P5 {  s8 n* G& D( p/ s
食药唔會令個樣中性d
; i. [- P1 e; I1 U( e
要整容先做到* h. a# y* \; n: {/ P# y. \7 g4 N

- U" ]3 {' ?  j我會覺得早D睇醫生,等醫生開藥keep住個樣先。遲D越黎越變到個佬咁就無得變+ H, I; \4 d& [' s' Q
我睇過好多外國的片都係細個開始食藥,到青春期後都重係女性化的樣

回復 11# sinson 的帖子

就係打算遲d整容 但係驚食完藥會走樣

男人食避孕藥,玩都唔好咁過份。

引用:
原帖由 Charlotte=] 於 2017-2-3 03:50 發表   
* O/ I) F/ ^* G, ?就係打算遲d整容 但係驚食完藥會走樣
' `: \3 a% @. i7 f
依個答唔到你,我建議你睇醫生先,再有問題可以問醫生

引用:
原帖由 Charlotte=] 於 2017-2-2 13:39 發表   ! ?5 N/ X2 V8 L/ i3 g
我就係你講果種人
% ]/ q) [  |! b$ G好想有女人既身體,但係又好怕做手術( Q- H5 i# m+ K! I2 {5 y$ k3 @  Q; c
再加埋屋企人一定唔比
: g+ q/ P, Y; M1 t1 d7 j所以想食藥令自己個樣中性d
; V# Y8 h( N  Z
引用:
原帖由 cindyhk 於 2017-2-2 14:26 發表   
+ f2 l3 s# @2 y) G" W- L+ ~食药唔會令個樣中性d
. I$ U+ t3 d2 g- `
引用:
原帖由 heverclio 於 2017-2-2 16:05 發表   
; q5 z3 y1 i* J  b! J  h2 U先把頭髮長長吧
$ r6 K0 l2 H3 ~4 _" @9 ~4 H' M( ?# ?# c& V
9 D" W7 d  Y' k, F
其實食藥會唔會令個樣中性D+ W) K7 V. k5 O$ P& a
呢個問題好有商榷性6 J$ {; K- D, A6 ]( H
4 t6 s% \1 L7 Q/ W% \% G9 u- ^
不過- T6 S9 k6 q/ N% k6 ]
食藥係會令皮膚幼細滑溜少少5 j7 [1 q/ e" D! |1 p
都的確可構成 「被人認為是女性」 的其中一部分
2 ^5 F* ~, ~  W0 ]4 V當然長髮都係其中一部分啦
, O: u0 b* |4 ]9 ~, w5 m衣著身型面型…………都係其他部分啦

男人食避孕藥會不會有副作用??

引用:
原帖由 星月藍 於 2017-2-9 22:40 發表   & |! U6 M. r; J- a. e
男人食避孕藥會不會有副作用??
0 b# C2 S6 X# W. B! g- I/ O
& @' h+ ~* G1 I' d3 k- O
; z# `/ }& O% l
, O2 U1 O- B0 X; f: W+ _畢竟都係雌激素( G$ `% l  E% Q7 J2 A, M5 a& F$ e- Y6 i( o
除左本身女性食都有的副作用外
' \. V& J7 D! f6 V; E' T- {6 Y+ F2 m  ], B
有機會影響性器官的運作

樓主仲係咪度???
9 w2 ]1 X6 z; c* R. w8 L! f0 k2 k1 e

引用:
原帖由 Carol0122 於 2017-2-10 11:36 發表   
& q7 ]$ Q3 B8 R* f. f" T  V
& h7 Z* K; d' y9 A0 j' G' u: i( U+ f
' d7 }: n$ i( j. |# V
/ a1 C0 _4 U# e8 H% B! J9 c; Z' a4 ?2 G7 x
畢竟都係雌激素
3 V+ f- a  ^8 T+ R除左本身女性食都有的副作用外( w# k  x+ D- a# K

9 p& g' _& t% |) i6 a8 v, Q+ @有機會影響性器官的運作
2 V# ~  }3 E, u  D' C4 s
  n7 J( L; r4 q: x
玩咁大, 真係制唔過

千其唔好呢de藥會致癌