嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

普遍上,其實會不會男性,會接受 cd ,多過女性?

普遍上,其實會不會男性,會接受 cd ,多過女性?

如題
# ]# E. r& q' E4 ?, d
( v8 A, w+ g. \  R+ J  o  ?香港,普遍上,其實會不會男性,會接受 cd ,多過女性?6 C( f3 U$ D1 p+ `+ `4 {# R1 }
6 E# M% O1 b" n1 t$ h
硏究討論下。( R' F; X$ z' J. ]5 V) ?
我冇真實數據,例子支持的。
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我覺得會,因為男性喜愛CD嘅最終出發點都係基於鍾意女性,但女性好多時畀唔到男生幻想的效果,而某些CD朋友喜歡女裝後做出一些誘惑男生的姿態,包括我都係,所以男生會好好奇地去認識CD,而女生因為係同性關係,無咁大意慾去了解CD,甚至乎覺得嘔心,純粹個人觀感。

做一個男生 比女生更懂男人想要什麼
7 q, F( W) X' t, W2 t無論視覺或.......... c' v8 _! F  Z; H1 Z
  A9 T! g; D) a6 w
所以我覺得會

我身邊為例 其實兩者都唔少
5 A$ i% S1 U6 q8 _- T大部分人都好接納我偽娘啦 ; ~( k) m5 a: M, o' K% B
不過GID 係點就真係唔知

有點男人鍾意同 CD  玩...  任玩...# H' _% S4 V& n2 y4 k! t  x' V

, d5 c( ?! e/ q% ~6 G好少女人會同 CD 玩...  玩吾起...
) o4 V$ |- m2 ^; \
" A; Z1 l6 L7 R4 p# n5 X* F講下笑啦...
-- 小 如  (shuinu)

小如的故事   

回復 1# misslady 的帖子

女性普遍喜歡較 man 男人,和要有安全感

[quote]原帖由 moangelmomo 於 2018-5-8 12:21 發表   
, B, a1 u: ^0 }8 B" v- G5 e% M我覺得會,因為男性喜愛CD

女確實相對比較小,但都有例行TB都喜歡同CD會有征服既感覺

所謂的接受很多時是sex方面的~~如果要交往的話基本上香港的男人是近乎零...

不過,起碼 亞爸吾會接受。

回復 9# annachan 的帖子

非常同意,男女 sex 方面,接受者少之又少

女性表面接受(扮大方)普遍想你介(暗中倒彩或說話)4 ]: E$ f) v! G+ J7 r7 p( ~
男性表示gay咪濃(除非你和他是要好兄弟)

引用:
原帖由 ·清雅· 於 2018-5-9 00:06 發表   
( u6 Y0 u+ g- j/ U% p) L' m女性表面接受(扮大方)普遍想你介(暗中倒彩或說話)" S2 {" P; M1 ?3 v0 t, b
男性表示gay咪濃(除非你和他是要好兄弟)
! {' |4 R2 Z, _2 e) S$ [

- l- k, X' C& dOh。 冇想到 同性 !

接受完全女裝去約會/見面,但接受唔到佢男裝但又娘娘腔既時候

引用:
原帖由 benny79 於 2018-5-9 07:11 發表   
/ L" ^1 Z  h4 ?% J: d2 l' [接受完全女裝去約會/見面,但接受唔到佢男裝但又娘娘腔既時候
+ t  m9 C  b3 w' X9 a
5 T& ?9 A  q; |. b; W'完全女裝'..... from inside the lingerie to full dress.

我是這麼覺得的。如果打扮完就像是一個女生,才有機會談會不會被接受的程度。2 L- ^0 }3 l  ^  Y' k8 e0 f# ?% B
9 q: P# G& ?$ U4 v
如果半吊子的恐怕男女接受度都不高吧。

引用:
原帖由 annachan 於 2018-5-8 15:27 發表   0 L% q3 K( O: F& h: s) A8 \! D
所謂的接受很多時是sex方面的~~如果要交往的話基本上香港的男人是近乎零...
# `8 r% O: c) _) v1 D1 e  U% q

9 p3 H3 ~% ?8 e9 g同意,CD搵真愛很難

精神上我支持
' q9 K( B, G2 i1 j% u* k/ H7 c生活中很難  我會學著接受

引用:
原帖由 meiy 於 2018-5-15 12:00 發表   : t# _' k0 J: P+ o
精神上我支持
9 y% |. p' ?, ?$ H& z+ C生活中很難  我會學著接受
) \3 j9 _2 M, w/ i5 h; A9 [  Z1 x
  a! w7 l* L" z4 v. w& n我吾係好明白!

引用:
原帖由 graysky 於 2018-5-9 20:46 發表   
4 o" B6 [" M) y( y- V1 k8 r我是這麼覺得的。如果打扮完就像是一個女生,才有機會談會不會被接受的程度。5 F7 v+ E' s4 z7 K: o5 U# c8 h
- N5 H% l% V0 v- T
如果半吊子的恐怕男女接受度都不高吧。
( k" l0 ^  J7 [
* J0 J; L3 Z1 Z7 V; m' |# L

% c1 s/ O  G$ e) u: j$ ?( X0 s2 A我又唔完全同意1 ~# p: f3 ?# D% Z7 H: f
「像是一個女生」
$ T. C  i: l3 J8 ?! A4 G其實冇咩一個標準
' t* o; s) N9 s$ j
& s; N0 E) R+ C( \5 H) o# ^還是心目中覺得「又要靚又要slim 又要身材好」 才是像一個女生?
; z& ~9 c3 o, i( F又有多少女生 是 「又靚又slim 又身材好」