嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人戴貞操鎖架,想交流下

有冇人戴貞操鎖架,想交流下

啱啱見到有個超短貞操鎖,cd 戴真係勁吸引人,已經決定買嚟試,有冇人有經驗?
9 E( z, j/ ?9 a5 A0 p0 P7 k* i
  \( R0 ^7 f! f3 V9 t- V! ~2 _仲睇到有d人長期戴會強行縮短條陰莖,好犀利咁
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
雖然我唔係cd ,但係我都有戴

咁你買左未

邊度有得買??

這個,非常短
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

你唔可以一開波就戴超短, 要逐d逐d減size

引用:
原帖由 w14852369 於 2018/2/1 04:25 發表   1 `" @# q5 O7 k9 t' ?5 t% b% }# e* n
這個,非常短
5 j& q7 J+ \' ^8 [
4 F/ f" H; k. g7 e' l. O+ v( f....  這個...  怎可能套得住 ? ?..     
-- 小 如  (shuinu)

小如的故事   

插唔插尿管

引用:
原帖由 w14852369 於 2018-2-1 20:25 發表   0 K3 }& r! f6 k, J4 A
這個,非常短
; V' ?$ N% o' U4 [( s; u- t  E

0 _2 j& P+ l- l( O) c1 p9 Y( V5 H" W
7 \! z& q. N6 ^
呢個係高階玩意8 H1 C& N; F' b9 O
) d* I4 P3 D1 d2 m4 M2 E  [
的確9 `+ t  x% S7 S' e% I) j- ^
係要由大至細
6 ]5 f* l' c7 n) Q/ k階段性轉細籠% L3 g9 x; i8 ?: o& G. Y# I8 }
8 `0 H! |* U  j6 |
一開始真係冇乜可能用到呢個- M5 v7 d# [* h! |, T
第三、四階段用到的話,已經好勁

我有戴過cb6000s(膠),但唔知點解次次過咗冇耐就會超痛,最長戴唔過24個鐘。你地有冇試過呢種情況?% S  y% y, g8 R) z- U! K1 j

! D) T" v+ b. @6 h[ 本帖最後由 swcharlotte 於 2018-3-29 03:02 編輯 ]

引用:
原帖由 swcharlotte 於 2018-3-29 02:52 發表   
/ `& r; v3 B3 S* Q% n8 m! B我有戴過cb6000s(膠),但唔知點解次次過咗冇耐就會超痛,最長戴唔過24個鐘。你地有冇試過呢種情況?
/ D  ^  h: K  x* t- j1 u/ i& c

- `/ ~6 u6 m7 j2 o% Y我同你一樣,我係戴CB6000,我都從未試過戴超過24小時,因為個環太細會箍得好痛,戴大一個環又會變得好鬆,我都想買CB6000S,你嗰個係喺邊度買?

引用:
原帖由 av375 於 2018-3-29 20:12 發表   
, x. a5 e9 z: x
9 R+ x. ~" g) G% T- J% C" K: r" n2 H9 ?. |/ k2 C* C2 j: O
我同你一樣,我係戴CB6000,我都從未試過戴超過24小時,因為個環太細會箍得好痛,戴大一個環又會變得好鬆,我都想買CB6000S,你嗰個係喺邊度買?
! C4 d4 {* V/ v8 V
$ i$ H" {5 g; t& {( R) c. Rhttp://www.lovemuseum.com.hk/product_info.php?cPath=25_54&products_id=3271
; V% w3 u7 a* `1 P呢度

引用:
原帖由 swcharlotte 於 2018-3-29 20:33 發表   ( d+ h: r2 w. f
5 ~2 U  \  Y2 t5 \' {
' l# I) Y7 {; D- T( N/ v* B5 d
http://www.lovemuseum.com.hk/pro ... mp;products_id=3271
' Z/ J9 c3 a+ ]* o: ~4 k呢度
/ c5 _- {4 M9 X5 Z, M

: R, G  _$ i9 S% s9 V8 P  ?謝謝!我試過想戴過夜,但係到半夜就痛醒咗,最後都係要除咗落嚟先瞓得到,你有冇試過咁樣?

你條鎖鑰交比人之後就唔使諗會痛定唔痛啦

引用:
原帖由 av375 於 2018-3-29 20:50 發表   ) Z, h. p' j# ]# G1 l! S: X2 i9 h2 m
" @4 p7 R  v- S, \# P
& h" D3 W# r  ]; V; M* ?
謝謝!我試過想戴過夜,但係到半夜就痛醒咗,最後都係要除咗落嚟先瞓得到,你有冇試過咁樣?
; p7 |1 c4 N) q9 R2 T  V+ I

+ z5 S! M  v+ `0 a7 Q訓著就冇嘢,反而係有時日頭會突然好痛

其實會唔會外出CD帶住重好. 起碼個幾個鐘唔回JJ凸出來.

引用:
原帖由 av375 於 2018-3-29 20:50 發表   & l" ~4 M5 i2 {  E

1 v/ `/ G% G2 h& d; K9 b4 ^; B
# u$ c- h" Y# l, x謝謝!我試過想戴過夜,但係到半夜就痛醒咗,最後都係要除咗落嚟先瞓得到,你有冇試過咁樣?
' L6 ~8 u5 E1 l' }) N1 e
+ E7 ?" z) l+ x- ^0 a9 a9 }3 s
- n* ?3 F/ p. ~( R
習慣下就OK7 `8 `* u* O6 y) `
初用有不適很合理

Want to try one too

引用:
原帖由 Carol0122 於 2018-4-3 13:11 發表   
! t0 S4 J5 W: v% e3 u. E3 a) p! F5 w$ j! x3 H+ w7 i. y. n2 c

$ D; v* i# u  B) ?) [0 N, F& |3 k6 k  @
習慣下就OK1 s! j* O# `: X; q, s) u
初用有不適很合理
! ~8 w* u1 r% ]. r$ n

2 ^" `1 A  }! k, u你最長試過鎖幾耐?係咪一定要剃毛?

最近訪問的版塊