嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Delllllllllllllllll

9 J# K% u& a! ], C; {0 o' I) t1 ~; |% A; {. p
覺得好的就按一下感謝吧~~

有人嗎 求pmmmmmmm

引用:
原帖由 Lazy_tong 於 2016-7-3 12:52 發表   
3 V7 C) t% N) y. E4 }, W4 L+ _2 T大家好 我24歲
6 q- T# l+ B+ ?6 T1 f& M
. ^) Q  t+ x" S3 A) U: i雖然我係直男 但我對cd/ladyboy有興趣- R: A; O5 `: u( f4 [$ @
, r2 o" ?$ Q. w/ ~/ s0 K8 s
我會睇shemale既片 唔反感
7 u& Y6 W' h5 I) \7 m% E  r, g5 @- G6 m$ c. x
我唔會搵奴 因為我覺得要人人平等
8 }9 L) k; J- R1 ^* k: \' @% A  n
( E1 H6 i# _0 }+ t你服務我 我服侍你 最緊要大家開心
! m* {8 z) U0 Y% H# n0 c! G9 p
3 K0 m& c% e8 m, }, D5 m希望有人會帶我踏出第一部  H1 ]5 L5 e) W  k

5 ]  \" C5 H( J( |2 i* z有興趣就pm wechat ...
5 I: ]! m2 o0 b% a! q
. e7 X3 _# K2 ^8 J8 |. ?
9 |- ]2 B; o  _
直男?直男唔係只係鐘意女生咩?
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 adam5354 於 2016-7-3 13:17 發表   4 J/ q6 i# |! }8 t# {$ A' ?

3 |6 j5 c1 F& l: M. U! O' D3 L& C8 y9 Z0 z# S$ w6 F

5 u/ e; T0 c3 C/ l, u5 y5 m直男?直男唔係只係鐘意女生咩?
7 J7 R: F; m+ A7 F
基本上係社會既道德觀念就係" R8 G, Y$ e0 X$ ?
1 x% ?1 c' u- X/ Z0 A
但我個腦就話我知唔係淨係鐘意女仔

有人嗎 希望得到pmmmmmm

有人嗎 希望得到pmmmmmm

求pmmmmmmmmmm

你好性急,幾個鐘係咁推post

我覺得想識人要主動囉
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

引用:
原帖由 under1 於 2016-7-3 16:43 發表   ( Z5 D+ f% `5 m, g3 q
你好性急,幾個鐘係咁推post
7 ?% |& x6 M+ l# n  p4 d) e, b. ?5 u) I2 \& C9 n# J" X
路過答句咀.2 P' L; R7 e+ F7 S
急完之後就謝咗. 呢點都幾反映出"直男"嘅特性.

想玩Shemale
; a/ E7 J! c2 J' \! F& H- V' t天水圍出灣仔啦
1 ]  g& q" d! O2 i坐響屋企搵條_諗野,上網打幾個字就想有_俾你吉咩
! I. B' a- D) O
: B& W, M8 e6 r( |7 i+ Y0 |( @

引用:
原帖由 Nanase 於 2016-7-3 18:04 發表   
3 m* R, y! ]* W9 L1 @想玩Shemale
& r7 U, R# [5 h4 g天水圍出灣仔啦9 H" P2 C5 l, ]+ U8 G. \; Q
坐響屋企搵條_諗野,上網打幾個字就想有_俾你吉咩
9 C+ ]* {) u4 S( a1 D5 {( R( W8 s: C4 ]+ z% M+ n$ H4 D
3 W" \. g0 p' Y( K8 X# S: _
) d1 a2 X. D3 J3 E6 W$ u! r
引用:
原帖由 gila 於 2016-7-3 17:50 發表   
8 ?! c7 t, m# Y
; a! N/ X) P- h0 e- D
, a7 i9 |1 t! U* ?路過答句咀.
" _9 H" ^$ A' @" Q$ a急完之後就謝咗. 呢點都幾反映出"直男"
9 V* P2 q$ @% m) |5 d4 ?2 Q
& l8 g" h6 T/ T  g4 H
好同意!
8 o- Z) T9 s- U, ~4 e
, ]1 `3 L, U1 r5 ^[ 本帖最後由 JoJo1217 於 2016-7-3 22:07 編輯 ]

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2016-7-3 21:06 發表   $ E/ Y  O; C2 A& A+ |! s7 v
) u, d0 v* A/ {; r  ~! `& N  q7 I

. h0 U+ w- j: ^, D% s8 B& L
/ N! f8 P  P6 E' B7 k! j
4 y5 l- P3 b& m4 ~) D' m# u 好同意!
2 ~4 O- B6 |7 E3 q' J我急完係唔會謝左嫁 太睇少我

一黎淨係想交歡,唔諗下交心先?
; w8 N; O( j4 N0 f
2 h& z6 k6 [( D) J  u: n可能你性取向多元到接受倒俾人插你,不如你試試去溝仔算吧啦∼
阿女出左世, 而家全屋都係女~

推下先 我係諗住交心先嫁

最憎呢種直男

引用:
原帖由 rin6 於 2016-7-5 13:57 發表   
) r+ M, o6 y& [5 B2 H最憎呢種直男
, ^0 S' w9 l  e  T下 依到自由討論, Z$ a' _4 g, ^3 M: U/ H
我又無得罪你 憎咩姐
5 i% B' X  ~9 v: J0 I" p+ p/ W3 {, A& F
我都係想識下cd姐 有咩問題; x- H% K6 b7 r" u

% S! d6 h' W* @" K$ t0 |6 }: R仲有 憎d咩麻煩比個原因 唔好放低句說話就走左去

憎一個人係唔需要籍口的6 m5 j7 F7 R* d* S9 h
感覺既野冇得解釋
0 }8 c# r3 S+ }# d: X2 c; A你都識講討論自由
8 @) X" I; i9 K& O講完野讀者領悟唔到要下下要講原因咪好唔得閒  ]% U. Q: E( E- S' H+ K5 }
2 P$ \4 [8 R- F4 k/ @

心平氣和,各有所求各有所需

回復 1# Lazy_tong 的帖子

你根本已經不是直男了