嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

禾想要個靚靚CD奴>.<

有無相丫..女主@@

這樣調教?
. U% l+ W/ H9 _" i+ H
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

引用:
原帖由 under1 於 2016-6-22 21:04 發表   1 `3 I8 i) g4 ]  W
有無相丫..女主@@
5 H+ s5 ?! F; D7 e" v8 N
- -。有都唔會咁樣SD出來啦

引用:
原帖由 zz67098 於 2016-6-22 21:14 發表   
! ]" G' W6 u$ Z+ O這樣調教?5 I  T, ?/ p( Z  \; G
% Z) E/ M$ \! I咁我玩得重D
7 z  ~" Y3 S0 G' Q! o0 I
1 d! {* [# q$ \% V( j[ 本帖最後由 songkin 於 2016-6-22 22:37 編輯 ]

引用:
原帖由 songkin 於 2016-6-22 22:22 發表   ) U8 Z2 M/ ]9 w( t
7 ?6 ?1 w$ u5 i( U  ^
咁我玩得重D
, ^1 A/ h( _' `# j% [5 M4 s8 W
我調你得唔得?
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

不如雜會一齊調喇&#128536;&#128536;&#128536;

引用:
原帖由 zz67098 於 2016-6-22 22:56 發表   3 M4 D9 i" \  F2 u7 R* j

2 n4 K7 J9 {  s- y$ h; x我調你得唔得?
5 l. J' F: ~) Y6 ]- p7 l8 i; K
你訓醒未

引用:
原帖由 gacchan 於 2016-6-23 01:32 發表   
( Y9 N; `/ k& M- m* a不如雜會一齊調喇&#128536;&#128536;&#128536;
0 O. ^% e; Y( M/ G6 L$ Z姐系咩- -。

最近多左女主出現

我又pm妳先

你地調教我得嗎?

新手求GUIDLINE
wechat/ig/line annabwing
歡迎cd/ts加

Pm我,我pm唔到人

想識人就主動PM人啦!

懷疑樓主呃人,個 post 寫到好似好心急咁,pm 左又無覆,大家小心有詐

引用:
原帖由 wh92115 於 2016-7-4 11:46 發表   
3 O  k# M2 E+ P* ^* W( x: J懷疑樓主呃人,個 post 寫到好似好心急咁,pm 左又無覆,大家小心有詐
" l6 x. L, l( I7 k% U2 e
咁覆你就有詐…你估你萬人迷咩

引用:
原帖由 songkin 於 2016-7-6 23:40 發表   6 j' G) J4 h% e$ `) B" r' ~, y
- ^& E& r6 X& y+ v
咁覆你就有詐…你估你萬人迷咩
8 p6 N' e' v. [5 j( w8 F

. z; h( z) q4 L! x3 v$ X& I6 @5 D/ F9 ~2 C) u, N4 n$ {; H
你想識人主動PM 人都好架

回復 36# songkin 的帖子

呢句萬人迷我覺得好啱黎形容你

你真係以為自己係萬人迷要催要請呀?真心可疑囉

引用:
原帖由 wh92115 於 2016-7-7 10:21 發表   6 ]0 |- m9 t2 b0 W
呢句萬人迷我覺得好啱黎形容你
8 r  [+ s7 N9 u3 B7 S' W7 H唔係萬人迷點會覺得人哋一定會應你丫…天真