嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

想約C D去酒吧飲野

想約C D去酒吧飲野

下個月頭放大假想約c d去偽娘吧玩下!有意pm留微信比我
覺得好的就按一下感謝吧~~

香港有偽娘吧嘛?定係大陸個d丫?

引用:
原帖由 qqqqaaaazzzz 於 2016-8-23 15:10 發表   + p+ ^  ]" t4 h
香港有偽娘吧嘛?定係大陸個d丫?
0 U1 H' C7 [5 R6 d就係想知香港有無/係有無邊度

我都想cd去飲野好耐

引用:
原帖由 出租myleg 於 2016-8-23 16:00 發表   2 @; a; J& {) k' h/ J
我都想cd去飲野好耐
+ C. b, k) O. o- t+ p2 _/ {
試下囉我做妳男伴

我都想落吧飲酒玩唱歌喔!
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

我都想落吧飲酒玩唱歌喔!
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 adam5354 於 2016-8-23 21:53 發表   
# n6 O7 }* x$ u! B2 u$ }: s/ d我都想落吧飲酒玩唱歌喔!
6 L4 A& p# c; L, R9 }婷婷姐我想同你去
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

我都想女裝出加高踭鞋出街,但仲未夠膽

我都想去, 但化裝技術未到家

努力練習喇大家

引用:
原帖由 zz67098 於 2016-8-23 22:05 發表   $ T9 O+ @# g# d5 p
6 H) h+ l% k+ A1 U, p& A
婷婷姐我想同你去
$ v$ z. }( _# J- O/ L* h
我想同妳去

引用:
原帖由 adam5354 於 2016-8-23 21:53 發表   
9 [2 J  q' R/ k! Z7 P5 H我都想落吧飲酒玩唱歌喔!
( ~1 |+ ^# Y% r6 {8 k3 \! {# n
! u, t) {( R. u, g% r幾時丫
9 u( o6 K( }! T) h/ D  _$ G  \8 z3 k/ ~  m; x

引用:
原帖由 Nanase 於 2016-8-24 19:06 發表   
8 ^8 ^; f5 i& Q9 D3 q, v$ G! t5 I" ~) e* F: o5 ^$ `- y

6 N; V- P) G4 z& F/ e幾時丫
$ r2 s& G; i! u! H7 u5 m( W
' s1 T* o5 {8 z2 F; Z' l' D9 o- h( w
5 ~& z8 R6 V" b, Q! Q隨時都得!

引用:
原帖由 adam5354 於 2016-8-24 20:05 發表   / T# x5 r" h5 Z; w6 @/ W; ^0 n2 M

F' H( J4 Z* {隨時都得!
5 o% w; j% ]' B

! Y8 P, s9 c6 x1 d* l4 K好...吹雞出來飲野
$ Q. P/ `( B7 p7 N" p1 X* J% t9 E

有酒吧歡迎cd入去?

BOOK間樓上吧任玩。

引用:
原帖由 dreamshaha 於 2016-8-23 17:15 發表   9 ?: }8 b9 B) e8 O

. [2 T' e. X/ K! L2 k; U0 [8 R, p試下囉我做妳男伴
7 k* b7 H0 q9 C, ?
  / y9 I3 T: A! U  _0 h( |
Ok丫 pm你wechat比我 thx

引用:
原帖由 出租myleg 於 2016-8-26 00:24 發表   7 H  p( R9 Z/ T1 e: J& m

# z2 f! v/ a" z% v: `+ e  & q  Q; q# V4 w  C
Ok丫 pm你wechat比我 thx
  V' g9 ~2 G% n: j
甘我點呀………

引用:
原帖由 dreamshaha 於 2016-8-26 10:34 發表   
$ q5 p% B* C! ]5 b
1 k- n7 C2 P  r, o+ ]: p甘我點呀………
  I9 K! e  d" a# z4 D) w. n! S
6 m+ S. k) N4 P' o: Y; }
" f% l% ^- c: z' `: [6 u2 x比埋你wechat我

最近訪問的版塊