嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

想揾姐姐借個倉比我啲校服過暑假

想揾姐姐借個倉比我啲校服過暑假

是咁的
( F4 X5 m: K. B2 i$ l+ R我係一個中學生cd% h. \& d3 p: g0 H$ P
我一直啲校服bra等等 都係放係學校
9 y3 I. m( x, L  z0 A  z4 D) j3 eCd果時一係就係學校廁所著一係拎出去著完再返學校1 G/ x% |( M, M( U5 X. J
1 L- t, z* H4 H4 {2 k: Z- z
但係: `4 o# }1 F  w% i; r
我學校就嚟要清locker
  h$ \! N2 k8 {2 I6 E( l9 O我想問下有冇姐姐可以比我放我啲野係你度過暑假 開學後我先拎番
3 j' L/ K, I8 n/ R' P
& b, P7 w/ S$ i7 x3 @5 T7 G我可以交租金嘅4 q" Y; _5 B5 \6 q" B+ X
感激不盡* W6 D) D+ ?; A& |, W
如可以請pm cm
# K, ]& A  R" W! y; c" W. x
5 W4 b& _4 z8 p) I, M[ 本帖最後由 cdbtg 於 2017-5-11 18:42 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
最愛穿著校裙

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
有d好奇你當初點帶返學校又唔俾人發現 0 {: z+ e$ j/ g- `9 A

' N+ N! j) v1 P5 t2 `, J& b( X或者你自己屋企有無房?咁樣一定好過擺係人地度好多呀~

學後locker應該唔大得去邊, 不如找個a4紙箱存放重好. 可以的買個壓力袋存放更好

引用:
原帖由 sec2x 於 2017-5-11 20:07 發表   * G# E: X1 \5 _+ B
有d好奇你當初點帶返學校又唔俾人發現
: v1 ]5 f; K2 j# [8 c5 K' q1 ?; y+ |% U8 n5 z* Z% q: R8 p# g
或者你自己屋企有無房?咁樣一定好過擺係人地度好多呀~
! c+ `" z- p& B/ q! O, x% ^! Y
6 Y& M: l9 T% L8 L; @. r+ \" K+ l
我都係咁諗
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

你有幾多?我有迷你倉

回復 5# nc1234 的帖子

大概兩箱a4箱
最愛穿著校裙

回復 2# sec2x 的帖子

屋企拎過比人發現過
最愛穿著校裙

點先可以係學校著,但又唔比人發現?( K, P5 O0 Z7 W7 l2 k% a
同埋放假咪唔可以CD?

PM ME

引用:
原帖由 cdbtg 於 2017-5-11 23:33 發表   - r) n+ @2 N% p3 B! |! z. S: z
屋企拎過比人發現過
+ ~# z/ I4 r; p; L  M/ C! S& s但學校咪重危險 再大少少擺屋企應該會好d~

引用:
原帖由 sec2x 於 2017-5-13 04:26 發表   
+ i5 `1 a; [7 O5 w  e) z, W) n4 Q% [: R6 M- d' F0 x- |1 X. l( R
但學校咪重危險 再大少少擺屋企應該會好d~
0 d) z& N1 R/ e) v唔一定喎,一個膠袋塞落locker,點會危險.....2 v2 l( l; A# i: e3 W
但學校CD真心危險
8 ?! P9 s7 {+ f3 I: P
& `; N0 f9 F- w% o, u細個試過zip響舊書中間擺響書櫃底,so far ok,唯一問題係只能放少少
. ?. M4 t5 B+ U7 ~
7 l9 q- q5 B, {[ 本帖最後由 Jany 於 2017-5-13 20:47 編輯 ]

其實有打算租一個迷你倉?

其實最方便係儲物箱0 |9 k  t1 v- }: x5 Q  C
40幾蚊個月1 R" ~4 c9 t1 O+ Y
$ d- @$ y$ j9 V2 `3 x
個箱送到你門口
& Y, \6 k; y7 i2 r% n你放完野佢送走
  [: U' f9 c) B  m/ }到你想要返O個時早一日安排
% G/ h- b# N6 Z# d5 Y) j4 v  n/ `佢又送返個箱去你度: I! c. p+ f6 n6 c* Y) G' P
4 o2 ~  w7 }* e5 G) g0 g, u/ y) w
超方便

最近訪問的版塊