嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有做了變性手術的姊妹嗎?

有做了變性手術的姊妹嗎?

這裡有想做變性手術,或已經完成了部分或全部手術的姊妹嗎?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 moonlee 於 2019-8-14 17:35 發表   
+ P. Z9 x, V. a5 T這裡有想做變性手術,或已經完成了部分或全部手術的姊妹嗎?
$ y0 \. [" \6 u* C' B% h

3 J- T. s6 J' M% F, y3 W0 i. }* ~) ?我以前有吃女性荷爾蒙藥

以前?而家無食?

引用:
原帖由 andylau_13579 於 2019-8-14 22:22 發表   
; d& H" f1 y& P以前?而家無食?
0 i" u" w1 G; k. m: b; ]: D" @/ h: E3 e4 [
停了冇吃

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-14 17:38 發表   8 h# c( V" |! V3 _8 `6 w

2 |( s& l; U+ n, j
9 [. J# d1 z: b  J0 |. @7 C( O我以前有吃女性荷爾蒙藥
0 R' j7 F. F# X% a* F& ~& n# A# K
# N4 M8 h- |' i7 [! w3 F* G請問,吃了後,胸會變大、不再長鬍子、腿毛變細嗎?
CD變裝=陽光健康歡樂的。
不涉情色、曝露,更不是變態。

引用:
原帖由 magichark 於 2019-8-15 08:38 發表   
( e7 ]" _& ~8 F5 k6 b: l
" b2 H; @$ L2 d: B! ]& ], S+ f( r8 k# A; i4 \7 D  W8 k5 w
請問,吃了後,胸會變大、不再長鬍子、腿毛變細嗎?
4 m( l0 e3 G% @& j4 ?0 Z

0 e2 Y# X' W3 h; A吃了後幾個月,胸部真的有漲了,但再之後已不再增大1 c5 r- h2 T+ v
而最明顯是體毛減少

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-15 13:03 發表   
: P# @2 q$ d! p, d" K- N, A
9 W3 x( I* C, f" z  j  `/ N) K$ R. l$ \5 V8 ]: A
吃了後幾個月,胸部真的有漲了,但再之後已不再增大
6 j( T$ N  N( n" n7 ^而最明顯是體毛減少
9 ?# ^8 G$ `' U) P
  i* q* V  I: I% r+ L0 u嗯嗯嗯,停藥後胸部就會縮回來嗎?" `1 l5 E3 G& `4 q  x2 w3 U% B
這網站的影片,真是羨慕1 `* R/ |' Z0 _
https://www.ashemaletube.com/model/visceratio-4527/
$ @# V' Q9 a& n& D% O; zhttps://www.ashemaletube.com/models/
1 l1 l3 q: d8 m有那樣的皮膚和胸部,讚
3 Z6 l# l5 p$ R! ^  ]8 K& r' `% j# ~2 S3 X% U' m
CD變裝=陽光健康歡樂的。
不涉情色、曝露,更不是變態。

回復 6# joey221 的帖子

那停了多久?現在身體情況是怎樣?意思是之前吃藥對現在的影響是什麼?性方面又想知道。謝謝!

引用:
原帖由 magichark 於 2019-8-15 15:02 發表   
# L+ d" I6 H' D3 h" b9 D
8 j" m+ y; {0 ]) \8 B& w! ~  E; [, k, m: F
嗯嗯嗯,停藥後胸部就會縮回來嗎?
. I( Q5 a4 r) h4 ]6 E5 X: G& |- F這網站的影片,真是羨慕% O8 w0 e/ v* i7 Z
https://www.ashemaletube.com/model/visceratio-4527/( ]8 h2 L: ]8 Z  ~3 l. {' z
https://www.ashemaletube.com/models/
5 A9 v' ?1 s( y  E( D, x有那樣的皮膚和胸部,讚
% z5 s" I% }0 m/ e' P/ L( P1 a8 F, V& F: O% h, w
再吃也不會再漲

引用:
原帖由 moonlee 於 2019-8-15 15:36 發表   + Z8 n7 f) ]$ J$ o( l
那停了多久?現在身體情況是怎樣?意思是之前吃藥對現在的影響是什麼?性方面又想知道。謝謝!
# d0 W0 E$ c. k, f) \
; z/ K' i; x# O9 F8 g! ?7 B" R
停止了年多,胸部差不多⋯⋯冇乜変化# f; `5 ]9 V: o
而體毛不會重出

想咗好耐但唔敢試,想問下邊到有得買女性荷爾蒙藥?

引用:
原帖由 yukiwong1986 於 2019-10-21 10:38 發表   
" U2 d2 [; @& H7 H6 S: Q4 s想咗好耐但唔敢試,想問下邊到有得買女性荷爾蒙藥?
! q/ }& {) c9 C4 \

2 |- e) h$ V6 J唔好諗住自己買,依啲嘢好多副作用。正路嘅途徑係搵相關嘅醫生。同埋依啲藥唔係magic pills,唔係即刻會有立竿見影嘅好處,諗清楚先好行依步。

回復 11# yukiwong1986 的帖子

唔好亂食呀, 淨係食雌激素會賀爾蒙失調,到時仲man左就大鑊。如果要食必須跟抗雄激素一齊食先有效,但係要知有咩副作用,自己衡量下可唔可以接受先。

最近訪問的版塊