嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

粒喉核既問題

粒喉核既問題

點先可以有效地隱藏?唔用布姐住,各位弟兄姊妹教下我
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
冬天著樽領衫, 用頸巾, 夏天就無計, 我都好想知

用頭髮, 圍巾, 或者戴搶眼飾物轉移視線

無人會注意一個女仔有無喉核掛= =  i* G! F& Y# [3 _/ N, H$ E
通常都係睇樣,身型,手腳-.-

引用:
原帖由 sinson 於 2010-2-1 01:04 發表   
3 w8 N, }9 f" E9 b% D2 O* r無人會注意一個女仔有無喉核掛= =9 Y( F% z3 O$ T* @8 e/ N
通常都係睇樣,身型,手腳-.-
1 g2 v/ d" b8 p% w  ~5 s
* [; X* H1 y* x" i! K
咁又係喎~ 除非好似男人咪會望下囉~

個頭唔好"岳"咁高,視覺上下巴就會遮左少少

引用:
原帖由 sinson 於 2010-2-1 01:04 發表   
3 l- b4 D# X. w5 s無人會注意一個女仔有無喉核掛= =
' @0 e& U6 E& _通常都係睇樣,身型,手腳-.-
6 Z$ b5 M1 q6 U7 ^1 P3 [1 p7 K
咁你就錯,其實好多人都好無知咁去望的/ l: X7 z8 ^0 Y; p/ y/ c7 ^
我識個女仔有喉核- -可能因為佢太瘦,特別現

其實可以用DD遮瑕膏,再用光影粉打小小光暗影,應該可以的。0 u# F( G. C+ o: W
自信是最重要的。7 ~$ e" c$ r" b; z) b# J
碰面時,別人不會第一時間就留意你的喉核,除非你有特別異樣,他們才會看看你有沒有喉核!!

引用:
原帖由 sexyjoan 於 2010-2-1 21:29 發表   
; ^1 h. ?5 l; d0 K) q其實可以用DD遮瑕膏,再用光影粉打小小光暗影,應該可以的。" Q& y8 g5 L- H1 P. b# R4 D4 w
自信是最重要的。
* M: f& f: A' [& Q碰面時,別人不會第一時間就留意你的喉核,除非你有特別異樣,他們才會看看你有沒有喉核!!
" I; c* o8 ^1 h2 x% M9 _8 ?化妝我唔係咁識,不過自信都可以試下

引用:
原帖由 karen0129lai 於 2010-2-1 01:27 發表   4 h% K" Q! S1 C, l
0 r- p; g. }! {( q8 V5 l( N, }* s
' I! X$ a( X$ a. f) }
咁又係喎~ 除非好似男人咪會望下囉~
2 }8 K" u7 R" ?6 Y2 S; M  a% C! a
講你都唔信= =我同座有個女學生剪短頭髮,樣貌如男生般-.-亦見佢胸如平原,手、腳亦不如少女,於是真係去睇下佢有無喉核。但在於我唔識分既關係,所以都唔知佢有無= ="": v3 ]! s7 e5 }+ T( c5 _% R& C
# E4 u1 l, M; y! b6 K, X, i4 u
唯一見[她]無腳毛,姑信佢係女啦。平時亦係返/放學時間見到佢著住校裙。諗佢都唔會咁大擔係依段時間著住校裙出街既-.-不過我住個度真係幾多"湯Boy"......- \/ n- _8 |: t) i
有時真係想問下佢地願唔願意交換=_____=

引用:
原帖由 sexyjoan 於 2010-2-1 21:29 發表   
4 a% t1 x: ?3 F' |; o) ]1 }5 ?* m其實可以用DD遮瑕膏,再用光影粉打小小光暗影,應該可以的。
8 h7 r6 [7 ?6 D自信是最重要的。
' P" {& W1 n+ w% }3 G碰面時,別人不會第一時間就留意你的喉核,除非你有特別異樣,他們才會看看你有沒有喉核!!
: D# N# @+ g% ]- Z* c6 u* U
+ Z1 T/ R4 f7 Q+ e; w) m7 E
唔知吞口水個陣會唔會見到郁呢, 要搵日試下先

引用:
原帖由 chun333 於 2010-1-31 20:22 發表   
2 \7 l" F! b/ C3 s7 j) B點先可以有效地隱藏?唔用布姐住,各位弟兄姊妹教下我
2 e0 I9 h/ L+ O0 g% C

! S+ b: N( @3 M5 m7 \: j# L
8 q! w( {/ v4 f5 e) P8 j7 b9 H' K8 h3 Z唔用頸巾等物遮住始終無咁安心,但夏天真係無計

其實頭髮都可以遮到小小嫁
2 u  C6 I; ^; W; ~6 _  g不過我上次夏天出街都無特登遮..全程向下望 XDDDD

夏天我都諗唔到點遮......

dup低頭就唔多覺

我要仰頭超過30度才會看到喉核,: h" m  |! s& G7 ]) r
一般情形下看不到,$ ~9 y# W# d  e5 W
我想,只要頭不要抬高,低頭都安全,9 G7 m  h, m" X; X  c( Z+ `% d
很少人會去注意這個啦,
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來