嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

---Delete---

* a. R& [7 t5 v0 \; h7 {
8 Q5 Y# X2 j6 J: M0 `) W[ 本帖最後由 1989 於 2015-9-16 02:10 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
真女性每個月都會M到,唔可能真空唔著under

引用:
原帖由 sinson 於 2011-8-11 21:00 發表   # r6 R5 V4 U/ u) m$ S& m& e
真女性每個月都會M到,唔可能真空唔著under
' V4 L& \3 o* N% ^但可以有人關心, 而我地只有成日比人"其"視 ; `0 Q; ~7 j1 O1 T) X
連做任何事都有難度

而家見親靚既女仔都好羨慕!成日搞到悶悶不樂, 心情差...
% x" S# |% t. d4 X5 ~0 d
7 s% \! H- w& T如果你係諗。CD時望著塊鏡咪精神晒囉、1 m3 {. M: Z, I0 |/ y
轉換心情係最大嘅好處
唔鍾意女人。只鍾意女仔

其賓你清楚自己係咩類型嗎?? 係ts tv 定其他?5 G+ Q% T; W3 s0 d& R
我自己有時心諗, 雖然自己好鍾意cd
: n5 ]1 E4 Z# ^! M# N8 x但行為上都係幾男仔下..心態上都係男仔..
' s# p6 T% L; N; H可能如果變左性等等, 自己可能想做番男仔
) U5 F/ H+ D/ o( e9 u; U% S/ U6 v( s. s1 t. }1 ^9 u1 j
內地一個貼吧關於變性等等討論區..
7 U' }$ t; z# O, m' T0 t: L其中有一個男仔((個時想做女仔)) 服用左成年女性荷爾蒙藥..8 K. f  L+ @6 `" h+ c& A3 Y- l5 K/ }7 S
最後好後悔, 愈來愈想做番男仔..仲攪到自己男性功能失去((但有人講會可能會好番,如果停服既話))) ~- [+ L" S9 O# K$ K
3 |7 \! a" i! x( U
個人覺得做cd 好地方,出街真係好開心,雖然成日驚呢樣個樣,
: f- g! X! \) p但真係可以放開晒煩惱咁去街街...呢樣係我唯一所鍾意..
本sis叫奈奈姊!~

引用:
原帖由 怯~~ 於 2011-8-12 03:23 發表   
( }2 P  X" k6 Y9 m' ^( ]9 Y% F5 h, E其賓你清楚自己係咩類型嗎?? 係ts tv 定其他?
+ h# T2 r, D: t" A1 J我自己有時心諗, 雖然自己好鍾意cd & J" k* z/ Y+ T3 P% R2 P9 T7 z
但行為上都係幾男仔下..心態上都係男仔..
9 K7 C7 Y& o- \4 A可能如果變左性等等, 自己可能想做番男仔( i2 D/ N! G+ K+ l

8 p6 \; g7 u5 i- t& a1 m9 u2 O內地一個貼吧關於變性等等討論區... K6 N$ A' o8 q, L1 x- J6 m
其中有 ...
2 u/ @6 E" m$ w: m2 Y' d  N' N  v  r7 S5 x
10000% agreed.  I love CD, but i prefer to be a boy.  i encourage TS and TV go through transition.  it takes time & MONEY too.  a lot of US and UK transgenders.  just be yourself and enjoy yourself.

CD唔洗来月经 女仔就要

引用:
原帖由 1989 於 2011-8-11 21:30 發表 [url=http://www.hkcdtv.com/redirect.php?goto=findpost&pid=457067&ptid=22690&rpnum=328686]8 C2 t% U. _  R! c$ x
但可以有人關心, 而我地只有成日比人"其"視 * p6 v, h) O" u  b- {: {/ |
連做任何事都有難度
+ q) J! l0 h4 G8 I8 k1 T6 F+ Z6 _9 _& b$ h. {2 n1 m7 H
你係靚既 男女 都有人 “關心”
6 K) }; n* P" ?, c! F相反一樣

love girls can me low B pak chi and other ppl still can say you Q

引用:
原帖由 riki 於 2011-8-12 17:43 發表   
% e- p3 ]: L/ ]CD唔洗来月经 女仔就要
( R5 a2 d0 m( ?其實我唔覺得呢個係一個好處囉...
果凍好開心見到大家哦~~

引用:
原帖由 mercury1 於 2011-8-11 21:34 發表   6 {. w) G1 v- h- c
而家見親靚既女仔都好羨慕!成日搞到悶悶不樂, 心情差...
, _4 X" m; I! v3 j4 f  W# _( B! N3 a0 C7 }- a. f
如果你係諗。CD時望著塊鏡咪精神晒囉、% }! ~; b* V% d% ]: f
轉換心情係最大嘅好處
! g7 X4 T$ J1 Y" y& d5 }

5 p' b5 u+ a1 G2 t完全認同ar~

CD有CD既好處
) o  s7 @* Y. g, y3 ]女仔有女仔既好處
8 R+ l, w8 k) @0 L+ ?不過點睇邊樣好D就你自己點睇啦

我就覺得CD咗比正常女仔多D人望

我CD有一個好簡單o既理由:
6 n/ R& S* W7 p$ I# ]: o女裝衫無論質地定款式,都好過男裝衫!/ G& ?: ], L+ |! z) W
著女裝真係舒服D架

做 CD 年紀大了無人要, 做女的只要開放 D 都有人追
) i1 z: Z) y; e. y& Y5 F不過 CD 不會懷孕, 最小不會被人下藥攪大肚 !! Z& I( {& e0 w- H1 W

& ~8 O  a! V& M2 W& d我性格似女人, 但我只會穿性感內衣給男友看, 做盡女人能做的,2 ^, r8 t1 \. e# t
但對他好那又怎樣?  到頭來只覺得自已是玩物.
) B& L! _# I" }/ i' d自已好保守, 好想找個愛自己的男人, 但每次都只是一次過.
5 B: f$ \9 W( ^3 A) S0 B做 CD 才知女人的痛苦, 男人無個好, ) v& [- A$ v4 Z  J+ \
就算自已多尊一, 守身如玉, 他都會去找别人,一點不留情.
- ^; k8 d+ V& z% _( p如今我只在家穿來自愛, 無情就不再痛,

引用:
原帖由 free24488 於 2011-8-17 16:08 發表   
& u2 v$ j9 u+ d做 CD 年紀大了無人要, 做女的只要開放 D 都有人追
! x) M& p, [3 w不過 CD 不會懷孕, 最小不會被人下藥攪大肚 !9 a/ c0 Q. S+ N4 L" {) z% E

0 i: ~  a+ [8 I我性格似女人, 但我只會穿性感內衣給男友看, 做盡女人能做的,; m9 S9 z9 ~& |# H0 P2 z8 U
但對他好那又怎樣?  到頭來只覺得自已是玩物.' ~; U# Z' ~2 n
自 ...
  z+ }  c- q  v( \9 f可以無情得幾耐=(

引用:
原帖由 free24488 於 2011-8-17 16:08 發表   
' e. Z3 {' B- ~% {. d; z1 G做 CD 年紀大了無人要, 做女的只要開放 D 都有人追
, u" Z8 y6 y; f$ B0 @& G$ \  w不過 CD 不會懷孕, 最小不會被人下藥攪大肚 !; E# g$ J! L  a3 v3 l8 F" B/ H

/ e5 m; {  n& x" e5 g0 O5 C我性格似女人, 但我只會穿性感內衣給男友看, 做盡女人能做的,$ d$ u% O, L7 t  R; F) w" Z
但對他好那又怎樣?  到頭來只覺得自已是玩物.
# d8 \1 O$ k. t9 C自 ...
- s: ^+ Y: }- D- e- ]8 x1 Y
巴打有個男朋友 ?

引用:
原帖由 1677 於 2011-8-14 03:40 發表   
1 ]' x( C- y( t% O7 d我CD有一個好簡單o既理由:
( \) s! t0 A+ @/ K# K; v) Y女裝衫無論質地定款式,都好過男裝衫!6 W- |5 r' ?8 c& t+ w* W* y
著女裝真係舒服D架
( q0 M: |- R3 R  [% g' p; y7 L- l1 @8 ]1 L# P) I2 u" P! r3 P, A
而且款式同選擇多好多...
8 n0 w+ a4 w3 R: k( O% rEnjoy Shopping...8 y" F8 B# j* w5 m5 G  U& l. ~

& t" t8 ~' D8 |) X+ ~: y0 N

平日玩家中CD,減壓,但女仔會而且不能壓