嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇姊妹食開避孕丸?

有冇姊妹食開避孕丸?

長期食對面部同身體既脂肪分配有冇影響?) v8 D0 j: Y. x
會唔會變得女性化d?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我想做真·女人有BB,唔會食避孕丸啦

沒有.容易得癌症  別亂吃

曾經有D 人試過( |% x7 ~0 \# s
理論原自有部分品牌避孕丸有「女性荷爾蒙 - 雌激素」; ?" Q7 x9 z; @$ Y; W" k. f+ ^" ~$ M
怕唔敢睇醫生,又想有荷爾蒙治療的,或許會有人行呢條路/ k  O7 @0 `# q3 l# N/ t# g. E
* q7 j5 ^9 p5 v. x# V# S
不過
* _" Y! M# m, r, s4 T  j6 Y3 ^0 R絕對不建議# ?: x  @4 m( l, [, r- w1 Q
畢竟荷爾蒙都係有D 危險,亦有副作用8 u6 g8 [  r0 y9 J8 U& L9 }
由醫生處方比較理想

我食左2年到,同時睇咗幾次醫生& [5 c2 F* G% c- ~! o" L3 I
0 W; z1 e4 c6 v: z, O5 w. t: L! L
個胸好似有少少,但我都肥肥底,所以都唔知係咪真係有
# v% H4 y$ Y* I$ v皮膚會滑少少,jj都無咁易彈起1 A1 K) B/ h; A1 M

3 w+ L4 w& R9 ?. J5 I但整體都唔覺有女性化。可能係d藥唔同
2 F8 I9 \+ x( m$ `# P連醫生都話我咁樣入女廁一定會比人趕出黎
1 u8 O2 p& q5 v2 s+ L. g0 h( {! Q& V2 R- }. D
我會覺得係髮型,化妝上女性化會效果更好
2 i& @2 Z$ b0 X. `
5 I: z2 n' U1 K
$ i7 X& w! q7 F; X起碼入女廁唔會比人趕出黎先 ! R% F; c8 k5 Z1 G) @6 o
8 ^) `2 V; W% }. K  E: j
: u- c4 J: M% }* x# }, q3 W
副作用:
0 {( v$ K, T, r: L8 I! O' B頭個幾次之後會覺得好易攰,好似搬完嘢咁啦
8 o4 Z) i, s! _8 @! i) s& D. x& p之後成日都好易眼瞓,好似感冒咁& [& l4 E3 r  Q6 E! k/ r
5 R7 W4 r% O, V" t* p# H

回復 4# Carol0122 的帖子

我就係你講果種人 ' c9 X+ r3 o' J  A7 h
好想有女人既身體,但係又好怕做手術1 o# ~2 ]0 r: O" z
再加埋屋企人一定唔比   g' D$ O6 R4 `, E' f& T$ Z
所以想食藥令自己個樣中性d

食药唔會令個樣中性d

先把頭髮長長吧

藥唔好亂吃!
3 O( U* |0 y) E: Y2 O5 K& t3 S吃女性荷爾蒙,會早死。jj會GG,同埋會面對社會大眾異樣的眼光。
4 b$ r/ C- n8 ^1 }: L我睇過一則新聞台灣有一位男生,想做女人。飛到泰國做左全套變性手術,結果后悔。
9 V( ^. J3 N* X+ O9 O8 o/ Z搵醫生評估原來佢只喺要CD,所以唔好亂亂來.

引用:
原帖由 無敵 於 2017-2-2 17:51 發表   
# D( h4 _0 y$ e  [藥唔好亂吃! * N% u% |1 b1 A. h$ \0 n
吃女性荷爾蒙,會早死。jj會GG,同埋會面對社會大眾異樣的眼光。1 R0 b2 x' R8 B7 \. q
我睇過一則新聞台灣有一位男生,想做女人。飛到泰國做左全套變性手術,結果后悔。0 r* |( E: |: }
搵醫生評估原來佢只喺要CD, ...
) i6 Q; X: G: g) [7 t/ c無錯,香港醫生除咗要你完全以女性身份生活兩年以上,同埋圈內

引用:
原帖由 cindyhk 於 2017-2-2 14:26 發表   - Z  W$ U+ D) e5 P7 Z
食药唔會令個樣中性d
7 B9 k. J0 G: f1 u" r1 r要整容先做到
; D; ?7 e# H9 r# P/ ?
1 v3 w3 V# X7 ^) d% ^- g9 L% E4 s. P& v我會覺得早D睇醫生,等醫生開藥keep住個樣先。遲D越黎越變到個佬咁就無得變
' {: R5 d4 {% h6 f7 a+ X我睇過好多外國的片都係細個開始食藥,到青春期後都重係女性化的樣

回復 11# sinson 的帖子

就係打算遲d整容 但係驚食完藥會走樣

男人食避孕藥,玩都唔好咁過份。

引用:
原帖由 Charlotte=] 於 2017-2-3 03:50 發表   
4 ]0 k" ]( o! I* ?9 k0 e! ]就係打算遲d整容 但係驚食完藥會走樣
. I" w' ]. ^3 f9 f# T1 E
依個答唔到你,我建議你睇醫生先,再有問題可以問醫生

引用:
原帖由 Charlotte=] 於 2017-2-2 13:39 發表   2 Y6 b- P' ^$ d1 Z4 L
我就係你講果種人 0 |' I0 p4 K& I9 {
好想有女人既身體,但係又好怕做手術1 |" A/ N9 U8 t( Q7 R; s2 Q1 t3 F
再加埋屋企人一定唔比 . `0 a1 j- {: n0 c' k1 R0 k
所以想食藥令自己個樣中性d
- d" ?  `8 f, U3 u
引用:
原帖由 cindyhk 於 2017-2-2 14:26 發表   
, G& G! e/ x& f/ d, O0 C8 @食药唔會令個樣中性d
1 D8 j3 M6 }: B
引用:
原帖由 heverclio 於 2017-2-2 16:05 發表   0 g0 Y& g5 |0 i: s1 ]
先把頭髮長長吧
; f) x7 Z+ }4 R9 [0 E* d0 ^

, _9 Q7 O3 S( G: M& V
) d" T( `0 l8 s其實食藥會唔會令個樣中性D
, M$ D! k/ I- ~$ v3 W) c呢個問題好有商榷性
; h) C4 d/ G: T# n$ ]( F
! ~9 T/ J% i* Y不過
: H' ?3 H4 s) z' U食藥係會令皮膚幼細滑溜少少) ]4 E* N& o. J/ \
都的確可構成 「被人認為是女性」 的其中一部分
4 x! L+ d/ {: G: i當然長髮都係其中一部分啦
1 u8 q4 V( P- ]( i- I. _, j$ m衣著身型面型…………都係其他部分啦

男人食避孕藥會不會有副作用??

引用:
原帖由 星月藍 於 2017-2-9 22:40 發表   * J$ Q: X: d$ O) ^( k; x- Q7 _: o
男人食避孕藥會不會有副作用??
7 W) b0 y6 f6 I7 A
0 b8 s, h; p& k7 K( q9 a) |
* ~4 C+ @8 _% j6 |$ J$ X, W: Z5 K0 M# L& O, G- N2 l, A
畢竟都係雌激素; S1 s1 A+ U2 h" ]5 g
除左本身女性食都有的副作用外) Z2 p% L* b0 t8 |6 l
7 ~$ u& |1 Y$ K" ?: q; R( M9 U
有機會影響性器官的運作

樓主仲係咪度???
8 h: A4 T) g% Y( Q$ n' Y# E/ s( p$ G+ k

引用:
原帖由 Carol0122 於 2017-2-10 11:36 發表   $ Y) b/ T, j" [# G" l  H
9 x% t2 `+ x1 q2 n- G1 W
9 Q. u# n+ A5 O
# |+ `' j4 i5 b% W+ m$ U" g
1 I! `9 S6 U7 r0 J
畢竟都係雌激素4 E( [3 t) D% F3 P9 s
除左本身女性食都有的副作用外% Q( j1 o' Q, r# d" t1 g8 D, N! u

: N' x' x. F3 ?) N- o有機會影響性器官的運作
) ~* p8 ~7 O+ }: V3 z8 C/ z1 u0 Y1 Z: y) b. T5 }
玩咁大, 真係制唔過

千其唔好呢de藥會致癌