嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Kathy...好想好想好想

Kathy...好想好想好想

Kathy姐姐好想同CD妹妹來一個同姓間既親熱
  E% |+ r$ Z% h- [; G% ?5 g' g; H, {( [; X3 Y: Y, x$ F, j- H1 ^1 m
Kathy姐姐好想試下比年輕猛男狠狠咁....
4 K4 X/ X9 H8 y3 t7 A) t+ i" j1 t
: m/ \6 }4 }1 e3 J2 z, i2 p7 mKathy姐姐好想試下為年輕少男服務
% W" e! E' |# k' H
9 z/ }- F" w& U+ U: b; [有意PM留wechat+ S2 Y  `2 s) c4 p4 @( Y6 ^
0 o/ w1 p  C1 {; h1 F. |" e+ h! p5 L: ^
覺得好的就按一下感謝吧~~

omg 0.0 有什麼要求

回復 2# under1 的帖子

無架喎~

同男人玩要小心

可唔CD學生同你玩

咁我CD咗之後,同你親熱係當同男定女親熱緊??我好亂呀

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2016-3-10 16:45 發表   
1 Y6 r3 a  m! W- i7 y咁我CD咗之後,同你親熱係當同男定女親熱緊??我好亂呀
2 s- p6 Q; S  Q& {5 d( h; F. X
姐係 tb囉  哈哈

引用:
原帖由 alexbb 於 2016-3-10 16:15 發表   $ M$ |  U2 }# `- Z+ G
同男人玩要小心
' H  V9 Z& z) m, E0 H% x  B
好多都係男同男有愛之

回復 5# lwl 的帖子

可以呀~

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2016-3-10 16:45 發表   
: |  t) r( D2 C- u8 k咁我CD咗之後,同你親熱係當同男定女親熱緊??我好亂呀
4 Z1 T  N' u5 o0 F6 L6 R* U7 Z$ A; r; I3 }7 ?2 v
; ^. B3 w( O3 ^! U# n
lesbian囉~

引用:
原帖由 sucker0929 於 2016-3-10 17:43 發表   5 R! G4 r- f- B+ T' f: F' M$ I
4 c- @1 l9 n  Q+ J3 f/ H
# H* `. T2 y4 i# _' k
0 e9 ?; j/ A% ?- z6 w1 H% F; q* O% r
lesbian囉~
; v  C* M, ~2 R/ Z  \

& J1 t$ q/ M7 r: J) i但我想CD咗之後,試吓同男喎,haha!

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2016-3-10 18:53 發表   * x+ o2 X- k$ P2 l  B. u& L( ]
) x* o! j% c! ^. C

/ C" c* m" x, _& w5 D8 M" x; S( ?但我想CD咗之後,試吓同男喎,haha!
4 E+ K0 Z. M" Z; o" O
. X% V2 V9 }2 ]
% {- j' ^3 u' w0 [  W$ A+ T咁我地互換下角色囉

要玩要小心~

回復 13# stefaniesha 的帖子

當然啦; B: C- O- b; @/ W# u0 t
我都係第一次架咋

Wechat : lim2014x

我cd有時都好想要

回復 1# sucker0929 的帖子

你wechat系?