嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

bra,束衣褲,底底去乾洗

bra,束衣褲,底底去乾洗

請問bra,束衣褲,底底洗衣鋪去乾洗得唔得,會唔會比人話?或會有目光?因為唔洗又污糟,係家洗又唔見得光
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
乾洗喎...除非妳買到真係好貴啦,如果唔係就超級怪...

可唔可以連埋普通衫一齊洗?

用洗衣袋入好,連其他衫一齊攞去洗就得

自助洗衣店啦,自己搞定。

怕ge去自助,如果去出面ge話就當幫屋企人

引用:
原帖由 rain 於 2016-2-19 11:44 發表   ) S  s) L$ C; t/ d: G
請問bra,束衣褲,底底洗衣鋪去乾洗得唔得,會唔會比人話?或會有目光?因為唔洗又污糟,係家洗又唔見得光
' d: B* j! m' `" s: C
8 _7 N8 `$ D2 W7 h
dry not really clean...

引用:
原帖由 samou 於 2016-2-19 16:27 發表   , {: X) ?; m+ |' {$ l
自助洗衣店啦,自己搞定。
7 Q" a# F9 F8 w  t! R/ g
1 j) L6 K" j3 h3 X
! K5 a) l8 B. b- @香港有無D洗衣店係無職員當值, 洗衣乾衣自己搞掂?

在外面洗喔 好大膽: g( z, B! P% |+ [8 h
不過在家裡洗確實不安全

夜晚洗ok  ?

我都係用呢個方法洗。
# U( l: e7 ?% R& b
1 T+ q* }  V  t4 ]
引用:
原帖由 Cynthia` 於 2016-2-19 17:49 發表   ( i+ A& ]) X: {6 \
怕ge去自助,如果去出面ge話就當幫屋企人

唯有夜晚洗

等我幫你诜 仲有野送添.

條條都甘正, 睇見到正

Hand wash by yourself

引用:
原帖由 willy 於 2016-2-19 20:34 發表   
: F" f! e( M" m8 q" n, V; n
1 a0 i& i+ x% y$ A0 o
1 ]# N: S) j4 j7 n+ h2 r
7 z  Z- a  y2 ?7 R9 |香港有無D洗衣店係無職員當值, 洗衣乾衣自己搞掂?
  J) d# g: W* l, g/ k8 J  G有,不過轉既時候全世界都睇到

引用:
原帖由 Jany 於 2016-2-23 21:17 發表   ' ?7 X9 w2 m$ x2 u2 j8 d
6 a3 v6 |4 ?$ u2 e' B  _7 y
有,不過轉既時候全世界都睇到
! R3 g8 `1 S5 Y1 Z1 F1 |: x% T# R
: r' Y1 G0 |" F" u8 d1 G$ N
睇到又如何?
. Y( c0 c3 p0 H8 P$ }咪又係衣物!
; j* V0 k" ^0 U7 e8 a7 Y8 a, G4 u4 }9 w6 x3 @8 |
最好就加少少普通衫入去,唔好100%內衣褲

引用:
原帖由 Jany 於 2016-2-23 21:17 發表   ! L& J/ I0 M$ G/ r' @5 i/ P

5 v# k1 W6 r( ]& ~( ^3 s* d9 _& N' x有,不過轉既時候全世界都睇到
4 K  I. }3 A8 C: U. Q
4 M; b; U* G% i; }5 w5 J
) P4 e% S+ q/ ^, N
呢個唔係問題, 人地最多都係當你幫人洗, 反而想知邊度有~

最近訪問的版塊