嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

震蛋

震蛋

有無cd試過cd時用震蛋?我就好想試下放震蛋入肛門在公
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
改覺有點痛但還是想要試試看

未試過,驚痛痛啊!

我好恨做女仔,當然試過啦

唔好一開始就即刻放入去, 用手指做少少熱身先
2 T' z$ ^3 k  c不過自己經驗唔係太有效果, 可能推唔到去有感覺既位~

經常咁玩,但要買防水加無線搖控,買支潤滑液,一劣入去真爽,但我通常扣係t back, 驚high 過頭入左去攞出唔番黎,入醫院畀人叫記者,咁就唔使做人啦
朝比內 莉香
(゚∀゚)~"目標是一個可愛的女裝子"

假丁丁都玩過呢,建議一開始先試一隻一隻手指慢慢插入去擴張下,再慢慢放入去,試過開著睡覺結果根本睡不著...當然玩前要灌洗下啦,如果唔介意臭臭當我無講嘿嘿

實有啦
P 圖 小賤人!
因無樣無身材, 為由P圖安慰自已 (T^T)

引用:
原帖由 june5167 於 2018-10-2 20:53 發表   . D$ E& g3 ?, l/ e- `2 f
有無cd試過cd時用震蛋?我就好想試下放震蛋入肛門在公
9 |5 `( L# e# I' a; v$ i8 y( k& V/ P: P1 S5 h
CD時當然用過震蛋,但冇放入肛門裡面
- x  ]  v9 `7 i- ^$ M! ~5 n! P
3 q6 |5 [1 r8 V! w$ R8 A只係將個震蛋用類似象根,但比象根再粗少少,然後紮起自己JJ度
7 w$ g' b3 ~+ x' t& Y' V$ n! f" L! f4 G) U8 a" N
初時就微震先,震到咁上下就全速,到個時候你就會覺得你自己JJ好似被人輪姦完咁

當講到呢啲話題,各位都會有無限既創意
朝比內 莉香
(゚∀゚)~"目標是一個可愛的女裝子"

引用:
原帖由 june5167 於 2018-10-2 20:53 發表   
( |: C4 Z6 m8 X0 C. H! |9 h有無cd試過cd時用震蛋?我就好想試下放震蛋入肛門在公
! h( l" n9 G: ^+ H3 X* I4 H
+ E3 r8 U$ A" J1 S# ]有呀⋯⋯放入小洞內

引用:
原帖由 jacky900624 於 2018-10-2 21:20 發表   
8 ]3 p  ~; `- k4 q改覺有點痛但還是想要試試看
' C3 n: V' f6 s  @0 U$ a. O& K

% L( w  }$ C: B7 q" I9 B+ ^買小一點嗎

引用:
原帖由 web88 於 2018-10-2 23:08 發表   
* R* N! T! E' l未試過,驚痛痛啊!
5 z& p5 K( D8 `& b9 ]2 C# l% l! Z' h. d+ {& T; Q9 l2 I# i
買細小的

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-10-3 00:49 發表   
3 Q; C( [  m/ u1 ^* \9 q+ [8 _我好恨做女仔,當然試過啦
/ C* i& b3 t) d- n& U& ^% A
' s2 C2 L5 N* T( X7 R可以享受女性陰道感覺

引用:
原帖由 sec2x 於 2018-10-3 03:06 發表   
8 r5 m( _# N1 H0 ?. Y1 F+ E唔好一開始就即刻放入去, 用手指做少少熱身先
+ L; S( J, I8 x  e( F' k不過自己經驗唔係太有效果, 可能推唔到去有感覺既位~
( o) i" B8 [" y3 M
. G/ U3 o( b! j1 z0 r: w
同意的,由小開始

引用:
原帖由 ahbee9603 於 2018-10-3 10:31 發表   
* J( s! @0 X4 g$ p, d5 @. S$ |0 D經常咁玩,但要買防水加無線搖控,買支潤滑液,一劣入去真爽,但我通常扣係t back, 驚high 過頭入左去攞出唔番黎,入醫院畀人叫記者,咁就唔使做人啦
! B  O. V2 M' P3 }( h
0 @* o) e( J. l3 a5 ^! q1 Y
我用有線,慢慢拉回出來

引用:
原帖由 skyuphuman 於 2018-10-3 11:31 發表   
  f+ h. u' q% k5 B假丁丁都玩過呢,建議一開始先試一隻一隻手指慢慢插入去擴張下,再慢慢放入去,試過開著睡覺結果根本睡不著...當然玩前要灌洗下啦,如果唔介意臭臭當我無講嘿嘿
. i. ~" m7 u' S: ]8 p" T8 G5 m# C7 v5 [5 {8 F% z$ X
我也是,由細小玩起,之後用較大,加kY

引用:
原帖由 yoyochan 於 2018-10-3 14:27 發表   
  ]" x, [9 Y7 E 實有啦
  _, m; [/ {/ x7 P- {
! \! ?, ]6 V; G8 z- c
己習慣,如果不放入自己洞子,才覺空虛

回復 11# joey221 的帖子

我通常用細

玩完無乜感覺.............