嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇姊妹食開避孕丸?

有冇姊妹食開避孕丸?

長期食對面部同身體既脂肪分配有冇影響?" [4 D: C  z- z( V: ?
會唔會變得女性化d?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我想做真·女人有BB,唔會食避孕丸啦

沒有.容易得癌症  別亂吃

曾經有D 人試過* i/ l3 a9 R# I- M3 \
理論原自有部分品牌避孕丸有「女性荷爾蒙 - 雌激素」
1 D+ ?3 U$ Y8 n$ T: S* O怕唔敢睇醫生,又想有荷爾蒙治療的,或許會有人行呢條路) L# R7 @9 a4 l) `: S; g. w( w

* `3 H9 x1 r" P% o# p& D& C不過
$ J! j3 Y/ L% S. _絕對不建議
; A4 h; u  ]  c# W1 _. B( V畢竟荷爾蒙都係有D 危險,亦有副作用
' I: s. d$ C7 u& D8 M由醫生處方比較理想

我食左2年到,同時睇咗幾次醫生3 C  }* w/ @( V& Y3 h2 q2 l

Q3 v9 a$ N" \; b+ U個胸好似有少少,但我都肥肥底,所以都唔知係咪真係有" C* `% E# S4 o3 G% x
皮膚會滑少少,jj都無咁易彈起/ c1 L2 G$ `  Q+ _) z

7 o/ b" N6 @8 }, X+ r2 b& |* s! s但整體都唔覺有女性化。可能係d藥唔同( m8 i$ v7 a) e2 C2 t* h$ j& ~5 H
連醫生都話我咁樣入女廁一定會比人趕出黎
  o3 Q6 f- K' s$ d7 O
7 T+ s4 U7 F+ k( r我會覺得係髮型,化妝上女性化會效果更好; Q/ w1 z' v7 X
0 U6 ?4 ~! }0 e. V( t- |& t

; ?$ C' O( r5 E3 }起碼入女廁唔會比人趕出黎先
' R- H1 u. K* P, N4 a8 G/ a0 l6 d) X- P5 d, l% n- M- ^

' e, f7 N2 Z  Z) B0 {- m副作用:
& {2 [# ?5 Z! k9 y# {& j頭個幾次之後會覺得好易攰,好似搬完嘢咁啦
9 W% H: `/ _! o; M) L: J1 U之後成日都好易眼瞓,好似感冒咁
: R: w" x7 |! W  }+ g: s
/ N$ m% v/ x& }5 `9 z+ i[ 本帖最後由 sinson 於 2017-2-2 13:10 編輯 ]

回復 4# Carol0122 的帖子

我就係你講果種人 3 c3 s# V2 ?) \" D/ z, F
好想有女人既身體,但係又好怕做手術
; g! W& i) `# Y) }4 U$ }( A5 j再加埋屋企人一定唔比
; o5 A2 o1 o5 ?* l' g! _% W所以想食藥令自己個樣中性d

食药唔會令個樣中性d

先把頭髮長長吧

藥唔好亂吃! % k' \. ]+ Y7 ~* H
吃女性荷爾蒙,會早死。jj會GG,同埋會面對社會大眾異樣的眼光。
/ N& ^- [: z# [5 i- R2 [我睇過一則新聞台灣有一位男生,想做女人。飛到泰國做左全套變性手術,結果后悔。* S9 k2 y+ U- T1 H% P+ D2 J2 C
搵醫生評估原來佢只喺要CD,所以唔好亂亂來.

引用:
原帖由 無敵 於 2017-2-2 17:51 發表   $ ^1 H& O# h' S8 a5 C2 L& R
藥唔好亂吃!
! O1 L$ N$ s9 l9 L0 S吃女性荷爾蒙,會早死。jj會GG,同埋會面對社會大眾異樣的眼光。
# t( j9 E; P4 K) r我睇過一則新聞台灣有一位男生,想做女人。飛到泰國做左全套變性手術,結果后悔。2 r* C1 A* r& y8 r
搵醫生評估原來佢只喺要CD, ...
4 _: R' z& r( k; I' U" i; d
無錯,香港醫生除咗要你完全以女性身份生活兩年以上,同埋圈內

引用:
原帖由 cindyhk 於 2017-2-2 14:26 發表   
$ ], U+ }! D3 B/ F7 y9 h  ~9 A6 D+ R食药唔會令個樣中性d
$ F- E4 W6 d; U6 h, y5 F
要整容先做到: q7 F7 I/ s0 L5 f

y1 H: L. I! s0 }- z1 h我會覺得早D睇醫生,等醫生開藥keep住個樣先。遲D越黎越變到個佬咁就無得變
$ O% o2 ?# T* f+ n. e  A3 F0 x9 t, G我睇過好多外國的片都係細個開始食藥,到青春期後都重係女性化的樣

回復 11# sinson 的帖子

就係打算遲d整容 但係驚食完藥會走樣

男人食避孕藥,玩都唔好咁過份。

引用:
原帖由 Charlotte=] 於 2017-2-3 03:50 發表   9 T2 ?3 N  n3 r
就係打算遲d整容 但係驚食完藥會走樣
% c  G# R) G0 J5 J! ~依個答唔到你,我建議你睇醫生先,再有問題可以問醫生

引用:
原帖由 Charlotte=] 於 2017-2-2 13:39 發表   
6 \! v5 A1 |. I7 C5 G% Z" O" m我就係你講果種人
* I) H8 M3 W$ f, @" }好想有女人既身體,但係又好怕做手術( v+ D; J5 R" g* M7 J
再加埋屋企人一定唔比 : g9 Q+ Y7 j* W) y* \* O9 M0 P6 x1 J
所以想食藥令自己個樣中性d
3 B/ m# ]/ X/ |
引用:
原帖由 cindyhk 於 2017-2-2 14:26 發表   5 y; \! a+ A" l+ F' |/ V9 w# w7 H
食药唔會令個樣中性d
0 D1 n# @! V2 x# P  T- @' Y
引用:
原帖由 heverclio 於 2017-2-2 16:05 發表   ' ~( @% ~+ G  P& V+ D: e
先把頭髮長長吧
: g9 [) j- |, G1 c4 I
2 d7 V$ e+ G5 K5 K1 V% a, s, C' H8 {6 K* q' B- G1 [. W% P
其實食藥會唔會令個樣中性D
) D/ b/ x, k9 U% a& v) p! E) x呢個問題好有商榷性
- U$ n  K$ f. I% M; P, _& a/ |9 i! a+ P, ~- ]5 n7 m4 I% t: ]& R
不過
( Y) B: f( a% v# N9 O4 \9 x食藥係會令皮膚幼細滑溜少少  {( H- z* c/ `' {7 `- ]
都的確可構成 「被人認為是女性」 的其中一部分
5 E1 d8 \4 p* m8 `7 q6 S當然長髮都係其中一部分啦
& ^: s5 x, m7 h& S; L+ ?衣著身型面型…………都係其他部分啦

男人食避孕藥會不會有副作用??

引用:
原帖由 星月藍 於 2017-2-9 22:40 發表   6 O! y+ E" e" E
男人食避孕藥會不會有副作用??
2 |  X0 e* c4 k- i, j
/ A) O6 S7 ]6 S( I2 T
- O1 V/ l0 G) n8 L5 \/ z" O& j* U3 j
畢竟都係雌激素9 j+ f. f/ M- `. Z$ p3 n# w
除左本身女性食都有的副作用外
2 \7 U  o8 H% g. i
6 x) X) {$ V5 I% v/ y有機會影響性器官的運作

樓主仲係咪度???0 n/ d5 [* O% f4 z9 e4 e
9 _6 N+ A+ @7 Y+ f

引用:
原帖由 Carol0122 於 2017-2-10 11:36 發表   6 s/ a% v. O6 M

3 X! q; @, z4 t( _6 X0 a: j% t8 ]7 o/ \$ t6 z- I2 T
7 H/ E; x1 I% o6 V& k
+ e( ^+ D# ?8 z: }, t) g& P; Y5 T5 E
畢竟都係雌激素& M  I- ~& l. @" D% o( }/ g! c
除左本身女性食都有的副作用外3 Z( Z2 S3 S3 z
" m& |5 n/ G: [* G3 a* e
有機會影響性器官的運作
: K4 F+ k1 c7 c) ]" f) F# Q7 g
: o3 u! p8 J) ^6 v
玩咁大, 真係制唔過

千其唔好呢de藥會致癌