嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無人現實生活有朋友知自己鐘意cd?

有無人現實生活有朋友知自己鐘意cd?

人大左好多時唔洗下下話搵人陪搵人傾" x2 `! _6 O7 [( u
不過有時都好想有個朋友可以分享下,但又驚會比其他人知道曬
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
想可以PM交流下説説

引用:
原帖由 candiceyan 於 2022-3-17 15:31 發表   ' u, S3 X4 [1 d. v
人大左好多時唔洗下下話搵人陪搵人傾
2 L# W8 n5 L+ C$ Z. ^  I! |$ S6 a2 H不過有時都好想有個朋友可以分享下,但又驚會比其他人知道曬
2 a/ \  p9 X; W: C1 U; `9 W1 x2 M2 V# y0 T
我一人住
! y6 Z5 G. R3 U1 Z5 x所以長期穿上女裝

我諗如果我的朋友或家人知道我是CD或Kiger,一定嚇到暈! 5 F* ~3 A! r% I  \1 ?1 Y  p' J) }
0 F0 u& I) E# C' |
#Kigurumi
Line: jessyukigurumi
WC: jessbb1314

回復 3# joey221 的帖子

日日都可以著靚衫好開心

回復 4# JessBB 的帖子

咩系Kiger啊?
2 m" Q/ O4 g" Y. ~, \我都系,一定唔可以比佢地知

令一半知已足夠啦

有。重女裝同两個老友去吃飯聼歌

引用:
原帖由 vivienne 於 2022-3-19 14:13 發表   
5 u3 y* K) x$ j& f: i有。重女裝同两個老友去吃飯聼歌
9 M8 D4 P2 i& D6 x" `& T/ S2 C/ \

, I( e5 y1 H$ t7 {3 c好開心啊,可以係朋友面前做返自己

引用:
原帖由 hojasho 於 2022-3-19 00:08 發表   
$ I# n" Q6 C, d7 z令一半知已足夠啦
$ r) L- ~5 U# W: O. D5 [7 g3 n" h( Y* U+ }" n6 x5 c
另一半好難講出口,一接受吾到就完

好難同人講。更難得唔mind

N代單傳,所以CD 唔俾得父母知,更遑論提出想變性的想法…

差不多個個都知~
晴晴是一個Part-time女生,游走於兩性之間去看性別世界。期望自己可以成為向日葵,永遠散發正能量。

差唔多所有朋友都知

一直都好想比d close既朋友知
: [! A. G) m; B1 O4 A3 ^' I但係唔敢 驚佢地接受唔到

得一個朋友知,而且佢知之前一直試探佢,見佢好似接受到就慢慢坦白。不過之後每次見面我都覺得有點尷尬

佩服你地比朋友知份勇氣,我真係唔敢 9 d' k1 @8 T7 Y! H7 t! W2 k# h
一離驚接受唔到,二離驚通曬天

引用:
原帖由 candiceyan 於 2022-3-18 11:12 發表   
& i' p9 x% s5 x# j( X1 \3 u咩系Kiger啊?( U5 |" D* |3 E  ~* u/ n. Z, t
我都系,一定唔可以比佢地知
0 [0 |/ {! z4 e8 B8 J; K* w% m2 ]' ~% J0 ^! q* E" _* S" T
喜歡打扮成人偶的喜好者。Kigurumi+ M9 B3 [: l9 V% j
# w4 t* y1 N) P' D: @
惟有自己秘密地進行自己的喜好,或與同好分享交流。
#Kigurumi
Line: jessyukigurumi
WC: jessbb1314

我姐姐知, 但係, 我只係試試過一次著女裝去見她...........
! S( F# S( U8 q; D9 h5 ^(平時, 响屋企著女裝睡衣唔計)...........
# \7 l. y, c4 ^# k2 Y* m& j2 t- f# k1 l6 P' I" \0 u
以前個女友知..........後來分了手.........3 I' o  d3 i$ v2 v9 @' P
3 l# V0 x6 \1 d2 A
近日, 被個好要好的表姐發現我著女裝...........- l! ^) ?3 Y: q$ I, G) M  @
9 w' Q0 r+ ?( G' l, i" Z
朋友............無乜真心朋友, 有都唔會講................

引用:
原帖由 JessBB 於 2022-4-4 12:28 發表   
+ ]0 S( r3 _+ `7 [& E5 ~/ d; W* Z& \0 V) l  M" b8 g- Q
7 R9 a& V; m, j+ _- k! C
喜歡打扮成人偶的喜好者。Kigurumi
6 J, f: ?& {1 t0 A
9 r1 a4 ]6 q4 u( Z$ w0 t# k! X惟有自己秘密地進行自己的喜好,或與同好分享交流。
( r" R! x5 F5 H+ ?! K* P8 H) x/ q2 Z2 }! i/ ]! }
自己既喜好有同好分享同認同已經可以好開心

最近訪問的版塊