嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

tomato鞋店一問

tomato鞋店一問

我今日去左觀糖睇下
& z1 Q. F6 Z, B3 C2 a+ ^" P; E2 \2 ^仲諗住順便去結識sales姐姐tim 2 o; n( B7 }* b  f# F3 F
點知無開..由12點等到5點..之後唔等走人
; K6 X/ e- p9 e6 n我想問間野幾時開!?廢事"食白果"
$ Q0 F# d+ c# S2 A7 T, B, K1 O5 ~  h: U  F, C7 M0 u
覺得好的就按一下感謝吧~~
☆只要兩情相悅 不要一相情願☆
祺望不再是孤獨一個人

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
你住邊???1 L5 \# B- Y* l5 s2 I5 l% A  X
下次陪你一齊去

引用:
原帖由 葉芷敏 於 2010-2-25 23:48 發表   6 c3 s  S/ S" r
你住邊???
: ]$ n# f5 \/ ]下次陪你一齊去
9 ~2 ^. A/ u' }6 i) X

- H' a8 o" A  E  L  X9 e6 q0 ?+ o好遠..我住葵涌- -"$ v' h# N% W, M: P) f6 _) H8 I
不如你話我知幾時開仲好啦
祺望不再是孤獨一個人

過年前問過佢地
) j8 j) ]* z3 L3 Z$ L佢地話起碼放十日八日; z7 l4 h& D6 c* H2 ?
我諗星期日或星期一開啦. _( R$ e  @2 X3 B! _* Q- C- a
到時我通知大家
: }7 h! D; t: s$ W' b0 b- B; Q暫定星期二晚有冇人落去?+ ?8 H. _0 _  r# P0 W
我已經暫約一位cd落去,待佢覆0 d1 @- y& l: r/ g+ l9 |1 K
可以陪你去入去買鞋

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-2-26 00:28 發表   
* W# C* ~$ P# F5 V' p! z+ m過年前問過佢地
3 {5 Y/ u% ], W7 f8 w9 e. o; E佢地話起碼放十日八日
( y8 h: g! b/ Z我諗星期日或星期一開啦
% O, d8 M( ?- N0 I到時我通知大家
& u+ w7 Y' g' ?2 S  c1 w暫定星期二晚有冇人落去?: c" H0 L1 S, P& M3 m& q+ L; o2 v8 B
我已經暫約一位cd落去,待佢覆& G0 Q' @6 x  u' |% I/ e
可以陪你去入去買鞋
1 }7 t* Z- n: A: y* V
2 b7 {7 \! Y, d% h% E我自已去ok了..$ y1 {1 R( k4 n* ^3 c
同埋果到有無3吋半or4吋高跟鞋(最好尖頭)??
祺望不再是孤獨一個人

岩岩收到電話
7 M" G0 g+ X5 t& R佢地話星期五開# N- `! }1 I. g' w2 L+ o4 M" A9 m
仲有幫你問埋
; Q; x* y, R: A3 x6 C佢地話應該有: `, }: {4 j+ p$ p0 d( v
不過你冇講你著幾多號/ v! Z! D# G# o' n' ^7 D+ S
我聽晚會落去,一唔一齊?* A9 o" w9 S$ k) e9 N* q# U
仲有冇cd想去買鞋?
( g# [1 d8 C: Y9 j- F* ]  W) Q$ r/ k" T5 E+ O

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-2-26 00:49 發表   8 h& a6 o9 g, a! D' ?& k* b6 c! f
岩岩收到料5 ^4 ]9 Q) D" z- g0 m( o9 D2 ^
佢地話聽日開9 N$ V7 `2 e. E3 i9 B2 @4 D3 z8 E0 j$ ]
仲有幫你問埋: c- [9 I( @/ \  [8 y- C
佢地話好似有- ^0 T! c* w: t5 ]# n
不過你冇講你著幾多號3 \& u  i, d2 H

+ Y7 ^- u4 |7 q; j, W3 L- V我聽晚會落去
6 S& [+ a: o0 m! D, h, z
5 S6 U8 }9 g7 w& Z$ ~" D
真係@@?幾點開鋪??
/ U! N* c  _% j0 y我著39號
& G) @; N" ^4 h$ p1 U* x我多數自已落=]
- |; d# t  F- R4 j& j3 I- ]5 y: Y& T4 C7 s! D& H& P5 C
祺望不再是孤獨一個人

幾點開就冇問7 E/ y. Y# t; U( s5 X* `
你應該唔會朝早去卦
# }, X5 n/ G! l! }* y5 h: P39號應該有
& E) |/ P6 J  g+ _2 U始終唔係大SIZE

黑崎一齊去喇!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

係喇黑崎, 葵涌廣場唔係都有好多鞋舖嗎?

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-2-26 01:18 發表   
1 P% y6 _6 r8 l; ~2 T: S) W1 E9 T幾點開就冇問
) k: I! g5 V( F/ c你應該唔會朝早去卦% P7 C# Z+ e/ ]
39號應該有
/ b$ r" p: I7 k  M始終唔係大SIZE
2 m6 T( r# D- j# Y! n, G3 [% X5 d& e* T9 F/ \7 X
邊有人朝早去咁傻架   Z3 Y% O0 U; W0 X. \. A3 l% k
多數d鞋鋪應該12點開門..又係最小人去既時候 " D; t: K; t2 T5 P" \
唔係大size先好..唔驚無. F% l6 `" ^! i3 r0 E1 A" ^- C
不過要搵一對令鞋都唔係咁易
) B) ^$ G% z* m7 w5 Y& C+ p& D6 J5 s" T2 I
引用:
原帖由 CECI 於 2010-2-26 02:03 發表   
" C9 C9 |1 B! d  R3 j係喇黑崎, 葵涌廣場唔係都有好多鞋舖嗎?
* h, t1 L) B, z3 j) e
% M8 |6 U9 E" I7 ~葵涌廣場無我想要既鞋. `+ P, q# [& x# x# g: r
琴日去cwb..個sales姐姐同我講..要搵一對岩自己既高跟鞋都唔係咁易..都幾難搵下9 h0 H4 [  h' c# y
係啦你資料寫住女..夠境你係男定女?
( ^1 P; d  l6 o! j: O8 ~1 T7 |0 E
祺望不再是孤獨一個人

葵涌廣場個d鞋鋪有冇42號鞋?

咁有冇43或44的女生黑或白色皮鞋呀?

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-2-26 12:30 發表   
, G' F: R' ^2 k! l# ]3 g葵涌廣場個d鞋鋪有冇42號鞋?
6 W- O/ X1 J& W! c( ~1 U5 q
' ~) D4 Z( |# D6 Y3 [多數無..最盡得39號
祺望不再是孤獨一個人

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-2-26 12:30 發表   7 s% z: K( i9 J8 o
葵涌廣場個d鞋鋪有冇42號鞋?
1 d; S% B  V/ q+ m9 d
% ^6 l/ d# g* q2 K  ?3 y1 i4 L& ?2 O0 O1 h! v+ I; q
邊道有咁大的鞋賣?

葵涌廣場無我想要既鞋5 q4 i& z2 P) I) }2 E+ k- s* @; U( G# K* c
琴日去cwb..個sales姐姐同我講..要搵一對岩自己既高跟鞋都唔係咁易..都幾難搵下$ l. {3 L9 k' @0 X! b; U
: |5 T5 G+ b8 D! s, N: l& y係啦你資料寫住女..夠境你係男定女?2 Y# m4 n+ _. P# w1 e8 x+ {8 c/ `5 U
  g' n: u: b" Z1 ^4 ~) W1 D戀之天地
1 o3 t7 l8 p: Z2 R8 y, J3 l
4 @. R& O, v: H7 w+ v黑崎君 我係CD你話我係男定女喇! 個頭像雖然冇我個樣,但真係小妹0黎ga! 如假包換!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-3 04:17 發表   
, E: I$ J: o  h葵涌廣場無我想要既鞋5 q4 i& z2 P) I) }2 E+ k$ U; F7 ^, t' [4 {1 k- i3 k
琴日去cwb..個sales姐姐同我講..要搵一對岩自己既高跟鞋都唔係咁易..都幾難搵下$ l. {3 L9 k' @0 X! b; U( X, y' g0 P; k& c" n9 ~  z
係啦你資料寫住女..夠境你係男定女?$ m5 e" w4 S" \* q; Y
  g' n: u: b" Z1 ^4 ...
9 S% G8 k$ H) S
& h4 n" ^! p% M" q8 p  |最後我無去果到buy鞋..: Z* a' N0 f" G* Q, w' j' t
最後去左太子到buy左對日系長boot
祺望不再是孤獨一個人

下禮拜我應該都過太子睇0下買唔買到心頭好!

我會同ceci一齊落太子間鋪: ]8 j; k2 O, t9 @& W* v, [
早排拎左對鞋加條帶
* C7 S0 l; R% W. Z' r; c  ]; n) w. w* U去睇下我對鞋整成點
( T# e/ q6 _& x0 g- e# t% d% h9 X/ T有冇人想一齊落去?

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-3 04:57 發表   ( T" Z& ]8 X# C+ }* m
下禮拜我應該都過太子睇0下買唔買到心頭好!
( Y2 Z' `" ]$ H- G3 p4 g1 j& {

; ^2 L2 b2 f- A" ?太子多令鞋~長boot最貴都係$399(我buy左 )
% b( O  j+ W* n* p7 p如果想睇咪我咪post上黎囉xDD"
祺望不再是孤獨一個人

最近訪問的版塊