嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Delllllllllllllllll

* F3 W# l' s9 [$ k3 b; |' |# ^+ o3 c' F: K  F
覺得好的就按一下感謝吧~~

有人嗎 求pmmmmmmm

引用:
原帖由 Lazy_tong 於 2016-7-3 12:52 發表   , x& ]6 f1 l0 b+ _" @1 R1 w" {
大家好 我24歲- _2 K# ?6 i4 s
  b- Z2 X; [! D8 s
雖然我係直男 但我對cd/ladyboy有興趣
; P# k+ N+ ^6 \- _0 h; V; e/ |- W. ^3 R1 \. n' X8 Q- z
我會睇shemale既片 唔反感
! r& p4 _8 b+ O6 c4 M) X; T. [( v5 N' E+ g9 Z
我唔會搵奴 因為我覺得要人人平等" B4 V: @; ?) K/ Z

4 o/ S) ?6 n) c你服務我 我服侍你 最緊要大家開心
7 C2 c0 j& l' e! [7 O, r
9 C4 J% c2 F- s. E希望有人會帶我踏出第一部2 A! C: O7 u0 J
- s) O1 Q& Q- W/ P; f
有興趣就pm wechat ...
7 D2 l) N6 F- Q: Q) u- J; H
0 Y% a, J& C- n$ R, b
. _4 w. x0 b: `. l/ }: n( |
直男?直男唔係只係鐘意女生咩?
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 adam5354 於 2016-7-3 13:17 發表   ; b; A% G& L/ Z: s+ b% o
( T; I* R: d4 O5 J( `

9 o2 q1 D, ~- h) H' g  J( j  [
9 d& U# j. U5 g6 ]直男?直男唔係只係鐘意女生咩?
" j  E8 @- W- W基本上係社會既道德觀念就係5 {* n7 w% K+ i9 C7 M

8 W! T, ~  d7 ^8 W# B( q但我個腦就話我知唔係淨係鐘意女仔

有人嗎 希望得到pmmmmmm

有人嗎 希望得到pmmmmmm

求pmmmmmmmmmm

你好性急,幾個鐘係咁推post

我覺得想識人要主動囉
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

引用:
原帖由 under1 於 2016-7-3 16:43 發表   
  Z/ W8 V% v! M# o6 o9 v7 M你好性急,幾個鐘係咁推post
9 x- x: g9 Q1 Y
; s" m. z/ ]. ~/ q+ k
路過答句咀.* w3 V) }  X3 D) J
急完之後就謝咗. 呢點都幾反映出"直男"嘅特性.

想玩Shemale
0 q( D, s% n4 q/ M$ W天水圍出灣仔啦! f3 m, J3 a7 X6 G; F, a% y9 x( L
坐響屋企搵條_諗野,上網打幾個字就想有_俾你吉咩
0 G. `9 z( I( |! \3 e8 j) V
: |7 O; _7 \# f3 E( i# I

引用:
原帖由 Nanase 於 2016-7-3 18:04 發表   ( ^7 a& V/ R3 V1 \$ N5 r3 V. E
想玩Shemale
! }; ~1 J/ E$ t( M0 a天水圍出灣仔啦
$ R9 ]+ z  J, \+ [+ j1 k6 L坐響屋企搵條_諗野,上網打幾個字就想有_俾你吉咩
7 e4 A! W2 u/ F5 p! S5 P9 A  W' n; V5 A! Q( h  m
5 J( j4 r/ l' z7 j: |

8 d$ q; W. ^8 c! {
引用:
原帖由 gila 於 2016-7-3 17:50 發表   # B, @' i& Q% U9 T/ I' R8 N

# }& ^, X& H7 [) M5 R
9 Q' H9 Z! X3 V路過答句咀.
) [8 K1 F, {  d3 Z3 {+ I急完之後就謝咗. 呢點都幾反映出"直男"
  \& n! o) p- ]4 O; E3 k

: G* f# K. U6 ~; y6 F 好同意!
2 Q* i2 e# G/ i" G. b5 y2 j4 e% ?- {2 C1 n: j# ?4 e

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2016-7-3 21:06 發表   
$ `" f  _8 o8 x. G  R3 \/ R
. D% x& Q7 _$ }  b
8 O, z5 Q7 s$ Y. V" @) s* X& @& c# s- F; M

9 t- J. [8 b: K: P  m' n 好同意!
0 `8 X8 m: E& M) q8 F; `
我急完係唔會謝左嫁 太睇少我

一黎淨係想交歡,唔諗下交心先?) }7 w: |) r5 |2 ]2 Y

. O7 `1 g. s' U) q0 I, K可能你性取向多元到接受倒俾人插你,不如你試試去溝仔算吧啦∼
阿女出左世, 而家全屋都係女~

推下先 我係諗住交心先嫁

最憎呢種直男

引用:
原帖由 rin6 於 2016-7-5 13:57 發表   
' O2 H3 f# z0 }0 `. A6 M4 G* W最憎呢種直男
4 e" k( v/ d! M下 依到自由討論
: s) T- V" j4 r  U% G  `: Z' F9 M我又無得罪你 憎咩姐
# q* E3 @- w% s( A; U8 i2 O, k2 Q6 ]/ R% F0 u: Y; F. p
我都係想識下cd姐 有咩問題
2 b$ g9 c: @9 z+ a9 h2 z, u0 `7 M6 a  y
仲有 憎d咩麻煩比個原因 唔好放低句說話就走左去

憎一個人係唔需要籍口的: S7 \& z# A7 r% g
感覺既野冇得解釋+ s; y2 |" n( c% l
你都識講討論自由
& B! ~6 @, r& g8 X4 {: [9 ]! Z+ o講完野讀者領悟唔到要下下要講原因咪好唔得閒" `. s  B/ u  z, Y8 t' f4 r3 T; a! G
$ @3 W" W. ?8 A1 p& i3 ~

心平氣和,各有所求各有所需

回復 1# Lazy_tong 的帖子

你根本已經不是直男了

最近訪問的版塊