嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無人現實生活有朋友知自己鐘意cd?

有無人現實生活有朋友知自己鐘意cd?

人大左好多時唔洗下下話搵人陪搵人傾
% r/ Y  ]0 `" J4 \不過有時都好想有個朋友可以分享下,但又驚會比其他人知道曬
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
想可以PM交流下説説

引用:
原帖由 candiceyan 於 2022-3-17 15:31 發表   & v& c6 m9 z' r) E
人大左好多時唔洗下下話搵人陪搵人傾
& o+ B3 f' g/ K( F! A$ D& y! E不過有時都好想有個朋友可以分享下,但又驚會比其他人知道曬
$ W2 p. g- h7 T" Z

3 W  a1 K* _, k1 @$ m我一人住* y( \7 y8 J/ Y8 J) @" W
所以長期穿上女裝

我諗如果我的朋友或家人知道我是CD或Kiger,一定嚇到暈! ' H1 \) M3 u. d0 V, z
" C6 V) F1 D' p& W& h
#Kigurumi
Line: jessyukigurumi
WC: jessbb1314

回復 3# joey221 的帖子

日日都可以著靚衫好開心

回復 4# JessBB 的帖子

咩系Kiger啊?6 Y0 T& Q* C% G  {7 ^
我都系,一定唔可以比佢地知

令一半知已足夠啦

有。重女裝同两個老友去吃飯聼歌

引用:
原帖由 vivienne 於 2022-3-19 14:13 發表   
( n7 {- q0 n3 `7 j有。重女裝同两個老友去吃飯聼歌
3 H  X. T7 E" A+ _, Q) ?$ W# J/ G) O( {' m  L
好開心啊,可以係朋友面前做返自己

引用:
原帖由 hojasho 於 2022-3-19 00:08 發表   
2 B+ U/ b$ i9 m( K令一半知已足夠啦
9 q1 U- Z4 i7 w0 g5 R

0 h9 {) G1 K9 s/ W# C6 {' j: W另一半好難講出口,一接受吾到就完

好難同人講。更難得唔mind

N代單傳,所以CD 唔俾得父母知,更遑論提出想變性的想法…

差不多個個都知~
晴晴是一個Part-time女生,游走於兩性之間去看性別世界。期望自己可以成為向日葵,永遠散發正能量。

差唔多所有朋友都知

一直都好想比d close既朋友知# H& p( ~* z+ F2 D& s
但係唔敢 驚佢地接受唔到

得一個朋友知,而且佢知之前一直試探佢,見佢好似接受到就慢慢坦白。不過之後每次見面我都覺得有點尷尬

佩服你地比朋友知份勇氣,我真係唔敢
+ R5 d8 e& y7 y一離驚接受唔到,二離驚通曬天

引用:
原帖由 candiceyan 於 2022-3-18 11:12 發表   . m& {+ T' K9 n2 Y- l) Z
咩系Kiger啊?
$ I" b% @# v6 ~3 a; ^7 L我都系,一定唔可以比佢地知
: w6 P/ V2 R5 Q  Z, @3 h
8 Z8 K& h: \  Z
喜歡打扮成人偶的喜好者。Kigurumi
" \$ y9 D  u1 b7 W  H7 C) g. x5 H1 I+ t, B; f# ?
惟有自己秘密地進行自己的喜好,或與同好分享交流。
#Kigurumi
Line: jessyukigurumi
WC: jessbb1314

我姐姐知, 但係, 我只係試試過一次著女裝去見她...........3 G2 Q; `6 M1 l3 T1 G6 }
(平時, 响屋企著女裝睡衣唔計)...........; B& I/ c7 b$ k$ b6 x
+ J) ]& d2 \+ v6 B) ~1 G0 {
以前個女友知..........後來分了手.........
: w+ ]7 b2 |4 w7 M  H' W( \; s
, p0 ?) y: z1 q* ]近日, 被個好要好的表姐發現我著女裝...........
9 i! h3 C" a2 ^" S! R! L* K8 P! Y* D+ P* e1 t, S/ ?
朋友............無乜真心朋友, 有都唔會講................

引用:
原帖由 JessBB 於 2022-4-4 12:28 發表   0 w6 _4 L* ]. W

1 f0 i) f+ E6 f8 A; J- Q" [9 |: h# N7 x. O2 Q4 b  Z
喜歡打扮成人偶的喜好者。Kigurumi
* ^3 r' y3 E2 G+ l+ F
* R" m7 c4 a  b+ q; Q2 Y惟有自己秘密地進行自己的喜好,或與同好分享交流。
* Y1 a/ K' E% h- z9 m' j$ ^) s' N
9 q: Z8 s6 [5 ]自己既喜好有同好分享同認同已經可以好開心