嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[ 有圖 ] 戀上衛生巾

[ 有圖 ] 戀上衛生巾

第一次接觸衛生巾,當然是攞呀媽果啲,果時剩係覺得好奇,但大個啲,對性有咗認識同興趣,用衛生巾就好自然地變成了用來打飛機,最後仲自己開發了一種用衛生巾打飛機的方法( 呢個有機會再分享,實有機會 )
! T+ E$ Y5 A+ |5 l5 W" v玩左幾年,漸漸又變成鐘意衛生巾包住跨下,被輕輕磨擦著,好似一直被撫摸的感覺,當然,除咗上面所講的效果同用法外,仲有一啲用衛生巾但可以講出來,唔使收收埋埋的理由,過去的四、五年,對衛生巾的感覺同需求都不停下降,近呢兩年已經好少用,甚至好少諗起
2 i7 P! a0 b7 s( z' w但近期因為一次接觸平腳小褲褲(我由細到大都係著三角小褲褲),果種被撫摸的感覺突然衝晒出來,最後都係忍唔住,又再次行番入去
' e/ E) H6 ]8 k. l寫文之際,用緊兩塊,係兩塊 KOTEX 親膚棉面草本抑菌 41cm 的衛生巾,棉面好過網面好多,同埋呢隻衛生巾有少少香味$ h) q4 F- w6 y# W4 w
一塊就正常貼法,第二塊就前後掉轉,用原本屬後面的大面積範圍來包住條JJ
% }. S+ s+ p) u/ h5 g. \睇圖最實際,以下歡迎討論5 g0 b8 Z! _/ q9 _* O
2 R- {! d/ Q9 }8 a' @
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

出唔到字的問題已解決了) y2 e' E) }9 u, O0 U. M3 a" w- w

; b5 X* b- `6 `% ^[ 本帖最後由 44533678 於 2016-10-26 13:14 編輯 ]

好像聞一聞好醒神、索一索舒筋活胳

應該好舒服

有無瀨尿落去???

可不可以一次購買不要買八次....

引用:
原帖由 yan-1995 於 2016-10-26 23:55 發表   ) F- \7 p& M# ?" Q
有無瀨尿落去???
# ~+ i5 j& t* Q2 o$ {無!
/ f) E& S7 [! L我唔想整污糟塊衛生巾,我要果種被包住,被撫摸的感覺
7 o8 \2 |6 D- [/ N2 }平時番工都係坐多,但琴日下午突然要跑來跑去" m0 R# _( O; C- z9 ^8 ]& @) x+ L
出左汗的胯下同塊衛生巾產生的磨擦...我都唔識寫出來

引用:
原帖由 夏天 於 2016-10-27 04:22 發表   % A, ~# r" s. ]: j
可不可以一次購買不要買八次....
# x6 b1 e* m- Y
唔好意思,我都唔想
- D5 M/ |) F6 ~( K我用唔到[free][/free]呢組html碼; f# H+ R% B% g( ^" U- J2 X
被迫要大家逐張買

引用:
原帖由 44533678 於 27-10-2016 07:45 發表 * S; p! T6 }) O- N2 `* |! M6 P
出左汗的胯下同塊衛生巾產生的磨擦...我都唔識寫出來
8 T/ j( z  ]3 B4 H* o: j3 G& M( ^% A" l; a
這個我很有同感.
怎麼天生不是女人... ~  

我覺得換上衛生棉在內褲上會讓我有當女人的感覺

引用:
原帖由 wendy 於 2016-10-27 12:02 發表   9 v6 x- a. T( d
2 U/ D5 c7 }+ f5 J# H
, q% f9 ~8 P. \( u: \+ S1 \
這個我很有同感.
7 R: v- {; O  t
之後做完野去廁所放水) ]" M+ Z1 Q4 C6 W% ?9 e& s
條JJ一攞出來就有考珀液流出來5 S3 Y" j) G. _
由頭到尾我都無性興奮,條JJ都無硬過3 b( |4 n0 P$ [9 l0 U" y
但費時佢一陣會硬,最終我都係打左次飛機(無射落衛生巾)
% z& v# R- g( M9 Q0 M等條JJ進入聖人模式,軟綿綿地回到塊衛生巾的擁抱中

引用:
原帖由 attacc 於 2016-10-27 13:06 發表   9 |  a& j" t/ [
我覺得換上衛生棉在內褲上會讓我有當女人的感覺
# l% i/ X; [$ s4 j% z% X" g我以前細個都有攞女仔底褲同胸圍打飛機,只係想達到性興奮,宜家已經少之有少9 i8 H0 Q# h6 p; V  h3 Y
我都係鐘意做男仔,鐘意尸口巾西的感覺
5 v9 A# B3 g7 E衛生巾只係日常用來撫摸我的胯下而已1 h/ I: a# m# \6 h
. `0 T& ]) h' l' \0 N: a

[quote]原帖由 44533678 於 27-10-2016 14:02 發表   - i  k7 b9 F. V; s9 |

. |' D; @4 r4 O; A2 y6 r6 A3 ~之後做完野去廁所放水
* Z' ], l: O1 K6 G條JJ一

加油; S0 w9 V1 S$ R9 ~4 g( c1 Z% D
照樣真的很舒服
6 \  {# z" W7 t# I但是這種內褲翅膀好貼嗎?
+ e* B. M" z2 E7 V) r1 V5 B我還是比較愛生理三角褲貼衛生棉
3 [+ ?  o/ B) d. W) Z) r9 d" D* L比較服貼股溝
5 F" m1 O/ V  q- o看你屁股溝衛生棉沒有很服貼

引用:
原帖由 美車 於 2016-10-31 00:24 發表   
. ?2 s8 j, O" C, Z; ]" ^# k加油
" g( Y- {$ q* q: I1 P( L6 @照樣真的很舒服
* ]; o+ @) W8 f6 D但是這種內褲翅膀好貼嗎?- _1 e9 t' q( a0 W' h: ^
我還是比較愛生理三角褲貼衛生棉$ a- |& z7 v' {5 }5 u3 m
比較服貼股溝
/ L4 Y7 t% S9 U+ k/ d看你屁股溝衛生棉沒有很服貼
* i0 Z$ U' J! K& v( d翅膀都黏在一起,但對感覺上又沒有什麼影響- J: M$ x& V, c0 W" ~% W/ k
看起來股溝不太貼服,其實那個位置的接觸感最好

引用:
原帖由 美車 於 31-10-2016 00:24 發表   
, ]/ |; R% E$ t5 z( M  O% V1 B加油9 B6 B$ I+ |+ N) J, p" [; n- I3 R
照樣真的很舒服' j7 _  Z' k$ [* L- S7 `2 G9 {% D1 x
但是這種內褲翅膀好貼嗎?
: I; @) \  V( N8 U我還是比較愛生理三角褲貼衛生棉
$ T  ?4 K3 R& R1 f5 k% A! M比較服貼股溝
# |. b2 T3 p4 H看你屁股溝衛生棉沒有很服貼
3 H* b& U$ o; ^: V
- W' ^) S2 p3 n7 ^9 q, ~喜歡有藏翅膀的生理褲還是不藏翅膀的?

我都系隔日用!
2 r: _$ g6 |# p. c. O但我會貼住訓!
4 e0 N9 @# b8 O! K1 \, Y第二日换巾先射落M巾

引用:
原帖由 tork 於 2016-11-26 10:56 發表   
# n+ s9 z9 y" V) m  _) m& b' z我都系隔日用!
- V* l( U9 K9 I. w2 K但我會貼住訓!
3 J' h! ]; u( ?* l" I) K0 |, x第二日换巾先射落M巾
5 e) _! Z  v- u8 ^1 I8 F  s
貼住瞓,我就無咩可能做到了!

我喜歡位生棉

你目前在線上嗎?
' L7 ]5 [( v* H4 `0 ^想聊聊

引用:
原帖由 葦阿 於 2016-11-28 20:57 發表   1 d( o3 V; ]$ @+ p7 ~$ R1 U1 [! W' e
你目前在線上嗎?/ b( e1 I( k, E6 a- m
想聊聊
5 n, x+ D+ J3 o& J- h
你想聊什麼?