嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

34歲直男想識個細粒CD發展長期關係

34歲直男想識個細粒CD發展長期關係

直男' }  ?* w+ z" p3 D" a
34歲,168高,70kg
7 @( [1 V7 s; V0 f0 ~住港島區
0 ?5 c* X1 T: u* u1 p' v4 g: L
' L7 }+ J4 A) l! m- \" w. n% ~想識返個細細粒既cd發展下5 ~$ ?! l1 ^* n
平時會係星期一至五既17:30前比較得閒
% J. W4 G  t* o  V其他時間可另夾. u+ m5 g" d) {* U/ s( q1 I* X/ `
6 R6 G1 q' y+ t+ n9 r
有意pm contact比我大家認識夾下
覺得好的就按一下感謝吧~~

如果我年青時有同樣的post就好啦!

識到未啊?

要幾細粒?

回復 1# Seekforcd 的帖子

你好!我167/62,應該不是你口中的「細粒」類型囉!

TG:cdkinki

要細粒成點?

上下水先 無上黎好耐

引用:
原帖由 Seekforcd 於 2021-10-3 22:14 發表   % |+ f  z  p; N4 g
直男; m! Z# F, p5 O& W' W, l
34歲,168高,70kg
: J% M1 ]- J- ^, Z: [# ~3 y4 B住港島區1 {1 L  I! m3 N: A1 j+ N6 T

# ?, `; g$ D# P* F想識返個細細粒既cd發展下9 w; a6 }; M  s2 D" O3 f
平時會係星期一至五既17:30前比較得閒1 G+ a5 J/ b/ I
其他時間可另夾
& C: `1 O% \: u6 `! C9 O, U; k' ]2 }7 t/ V- x
有意pm contact比我大家認識夾下
# _* F+ I- q0 L5 l1 h+ A
( y! s) ]& s8 C. r! j4 O你條件又唔係好
7 {3 S# C, P$ X* \9 D憑乜野要揀細細粒5 Y' X# \  _% g! n! O8 m) C3 k
有大隻佬帶假髮同你玩都偷笑啦
/ S$ |2 j+ O* M2 A- k4 a仲要D雞蟲時間
: a! a0 s& S7 r' Q7 p7 J你去叫雞算啦on9仔
.

29歲招到上34歲仲招緊
- A1 B+ y; D8 N* \2 q) a# t! @$ A, G) j+ Q3 d
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
.

回復 10# hi0383 的帖子

会是同一位哥哥吗?好可爱呀!

引用:
原帖由 hi0383 於 2022-2-1 18:12 發表   
. E5 o+ l4 S. ~, E  }29歲招到上34歲仲招緊
3 T3 J9 G! j8 I5 p) i0 s8 u5 _6 x
7 w0 W" ~1 [6 ^7 e  s! ]289566
( m  g* K% q* H/ s
已經試左幾次啦所以
* T# n0 q9 L, W9 q9 X! G有恆心

引用:
原帖由 hi0383 於 2022-2-1 17:44 發表   
2 D: a7 V& S, G  u' h/ Y4 J" {# r/ w4 J( B

* G. Y6 |7 F& ~你條件又唔係好
! l: h. B* W* i! [2 w: W憑乜野要揀細細粒9 Q$ _- U5 E3 D
有大隻佬帶假髮同你玩都偷笑啦$ V0 n  S" [8 P4 z
仲要D雞蟲時間  l. J; U' C$ i# g4 K. }' o
你去叫雞算啦on9仔
5 L% @. [9 q( O  w7 \  K

?' r$ U% p/ u: ~, U事實上係招到
) D* `' X2 z4 J# S7 S0 l3 M) I不過你無品我唔會同你一般見識

引用:
原帖由 Seekforcd 於 2022-2-4 14:51 發表   2 ^  U% k% ]7 C  _3 _

7 _0 r( L+ F" b5 W- R7 f
/ W. F: B/ c! L3 `4 W9 E% p事實上係招到# o* Y( D* s' g7 S7 a6 X+ A5 X
不過你無品我唔會同你一般見識
8 i: X/ p- H  d* k/ A: x
7 H, `$ e, w2 M
你係掂既,一早同人KEEP住長期啦
.

Del.................: q7 \" M3 l5 j: R

0 F9 C9 R+ K- q+ c7 B+ j& Y[ 本帖最後由 Nanase 於 2022-2-4 18:08 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 10# hi0383 的帖子

他成日想找CD ,你自己都一齊CD 一齊玩好過啦 直男,想了那麼多年不用再直啦,呢到直唔直冇人理

最近訪問的版塊