嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無人現實生活有朋友知自己鐘意cd?

有無人現實生活有朋友知自己鐘意cd?

人大左好多時唔洗下下話搵人陪搵人傾
) E9 I6 f& f1 X不過有時都好想有個朋友可以分享下,但又驚會比其他人知道曬
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
想可以PM交流下説説

引用:
原帖由 candiceyan 於 2022-3-17 15:31 發表   
. G' C& ^; ?- b- \' @$ r# h: i人大左好多時唔洗下下話搵人陪搵人傾: P: j( s' M) g+ u) W5 Z
不過有時都好想有個朋友可以分享下,但又驚會比其他人知道曬
$ A( o2 P, Y) e+ ^
4 W  s8 Y5 \) S" q
我一人住
" A0 S; m! [& b- |所以長期穿上女裝

我諗如果我的朋友或家人知道我是CD或Kiger,一定嚇到暈!
) F, u9 q( n  t! J5 P, _/ C; f' i* n: n$ Y1 ]3 v3 ~
#Kigurumi
Line: jessyukigurumi
WC: jessbb1314

回復 3# joey221 的帖子

日日都可以著靚衫好開心

回復 4# JessBB 的帖子

咩系Kiger啊?
) t% H7 Y2 L  }我都系,一定唔可以比佢地知

令一半知已足夠啦

有。重女裝同两個老友去吃飯聼歌

引用:
原帖由 vivienne 於 2022-3-19 14:13 發表   
* H# z8 n3 Y/ b; r  Y有。重女裝同两個老友去吃飯聼歌
# c1 p5 [( Y* |% P
, m* L+ T5 U2 R2 m# N# G* w好開心啊,可以係朋友面前做返自己

引用:
原帖由 hojasho 於 2022-3-19 00:08 發表   
5 @( N# U5 z( \* S+ B: L令一半知已足夠啦
0 S; S4 q* G- a2 t
9 O7 x, T8 f0 N5 d) Q另一半好難講出口,一接受吾到就完

好難同人講。更難得唔mind

N代單傳,所以CD 唔俾得父母知,更遑論提出想變性的想法…

差不多個個都知~
晴晴是一個Part-time女生,游走於兩性之間去看性別世界。期望自己可以成為向日葵,永遠散發正能量。

差唔多所有朋友都知

一直都好想比d close既朋友知$ ~9 o6 K  l" M0 T9 h# T1 {) m
但係唔敢 驚佢地接受唔到

得一個朋友知,而且佢知之前一直試探佢,見佢好似接受到就慢慢坦白。不過之後每次見面我都覺得有點尷尬

佩服你地比朋友知份勇氣,我真係唔敢
# t% W$ x  t. c* c$ z  _/ D一離驚接受唔到,二離驚通曬天

引用:
原帖由 candiceyan 於 2022-3-18 11:12 發表   2 ?2 e& E3 `: j- c, C
咩系Kiger啊?- |5 P$ J& o8 f" V& X
我都系,一定唔可以比佢地知
; y: u9 l; _- q
# M, N* ^1 y& B4 V( w  v* B
喜歡打扮成人偶的喜好者。Kigurumi
! O5 u% p) h# L2 ^; P; C8 F1 u4 m2 R! q
惟有自己秘密地進行自己的喜好,或與同好分享交流。
#Kigurumi
Line: jessyukigurumi
WC: jessbb1314

我姐姐知, 但係, 我只係試試過一次著女裝去見她...........0 C5 `4 o0 ^* n
(平時, 响屋企著女裝睡衣唔計)...........
* g0 y( x+ ?* {& p- h! |* _% e  _: U2 m
以前個女友知..........後來分了手.........
9 n/ s6 Q0 `1 L: d8 R( b5 w1 u/ ~% Z+ ~1 E7 _
近日, 被個好要好的表姐發現我著女裝...........9 J' _0 B/ \# f' h6 Y2 M2 ~

. S: Y; b3 ~" p" y# Z" N朋友............無乜真心朋友, 有都唔會講................

引用:
原帖由 JessBB 於 2022-4-4 12:28 發表   
3 s3 H" u6 |* i; [' k" k
: z; y+ _! A. M$ n! ]! o- t1 p' |! {; _% h; D# d' k  `
喜歡打扮成人偶的喜好者。Kigurumi
4 l6 e& C5 }" F' r8 d% b) d
+ p0 I4 Q% o3 t8 G惟有自己秘密地進行自己的喜好,或與同好分享交流。
( n- G% l! W! q! l; y; O; V: X3 V
3 K+ V% o! W9 r! t. s) x自己既喜好有同好分享同認同已經可以好開心