嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

薄身塑身内褲

薄身塑身内褲

有穿過 uniqlo 的塑身内褲嗎?看似比較薄不怕露邊但又怕收腩效果不太好
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# kinkyb 的帖子

我有穿其他品牌

睇完你呢個post先醒起點解我唔買呢,因為我都用開Uniqlo,最近亦有呢個需要。
7 m. Z9 C' ?& N- S即刻去左買晒兩款。7 m' x9 r; ]2 y
個人評測:# T. t% x  L2 W3 Z4 }
. D2 Q/ s5 K' ^! Z

$ A( _$ }8 I# y5 J" LYes, 係似比較薄不怕露邊,
. A8 `0 j/ I( z5 i! e& f但Yes收腩效果不太好。兩款都好一般。$ |2 F% |* j: M) I
個人覺得除非你買細你碼數既一個size,先有機會收腩效果收得好d。
9 }/ E% S% I7 S* I) w5 R( v
+ Y/ P7 V5 |* O) f不過,呢款對我好有用。Airism夠薄好過我最近淘寶買既類似物體。
8 A* [9 D. U* H* ~5 Q# @如果你主要用黎收腩,效果就好一般。! G% A' V# T( U3 A, G. X3 p1 @
但就解決左露邊既問題。(雖然一定有,但無咁覺,我淘寶個條可以掉了…)
: f2 L% c& k) F6 @7 T% P- Z8 E- c  U! d
我用自己的面修出另一個自己…歡迎關注:
https://linktr.ee/GmomoFashion

謝謝分享!!
4 @! z* G' g" I* Z) L* \9 D$ W

多謝分享..............

wow! 好似不錯呀!
8 t1 k* Z0 T0 y& d, f4 m. M可以買回來一試

引用:
原帖由 joey221 於 2022-5-16 18:19 發表   
$ Y) B8 I9 _7 {; I我有穿其他品牌
0 w: F1 g* J+ f

; t: A) e* ^& W可以介紹一下嗎

引用:
原帖由 gmomo 於 2022-5-16 21:12 發表   % H+ c  f5 E; S7 y* H6 ^6 B
睇完你呢個post先醒起點解我唔買呢,因為我都用開Uniqlo,最近亦有呢個需要。
  P0 g; k1 y/ h4 v) X1 d" ~, R即刻去左買晒兩款。
8 A% I. N5 a0 v個人評測:
! s+ a5 O7 {6 }2 ~
' j, y1 y% ~3 R2 J2 Q: u9 R0 d' S  F! S
Yes, 係似比較薄不怕露邊,
+ J3 [1 U8 O6 b! l; |7 B但Yes收腩效果不太好。兩款都好一般 ...
  z# J6 Z$ Z  m! ?2 I# L
% l: L, h* D3 A) T
我都好奇呢兩款著上身既分別,收腹款我明,另外一款著上身有乜分別真係唔明
* B4 E1 M; Z. B
8 C5 M2 E: _$ U8 R如果收腹效果差唔多,順滑款係咪臀部線條好會D呢
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-17 11:45 發表   0 r2 @9 O  r5 e, I5 S
8 R5 \4 t( m3 P& W1 E- r' T% s& }4 o

4 J" [* o6 q; p+ j. g" _/ @可以介紹一下嗎
0 L+ Z$ A8 i5 ~' E0 @7 l+ ~! \3 {+ l+ g
我多穿什品牌0 q  p5 I, H/ b  f, U" |$ z# v
少穿高質品牌

兩款都有,有邊的效果更好一點,但是肉會有勒痕,無邊的舒服一些。

引用:
原帖由 心若詩意 於 2022-5-17 21:52 發表   
1 T: a2 a+ m0 F  J$ i) [/ Y8 V兩款都有,有邊的效果更好一點,但是肉會有勒痕,無邊的舒服一些。
3 w9 f) k+ b1 Z5 o1 h3 C

1 Q9 G" V7 ?' V4 Y1 ]9 i唔好意思,有邊即係邊一款 係下面肉色定係啡色呢,同埋收腩效果分別大唔大?謝謝
2 P# ]8 g0 ~% n1 P2 `: W$ ^, k  k5 ?- T; V. ]( |

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-17 11:54 發表   $ J2 Y+ R8 C) v: t" ?0 \6 K
- m' A5 U4 W" Z# p5 K; j; U
, W7 I% V4 Z( q9 m1 ]/ ?
我都好奇呢兩款著上身既分別,收腹款我明,另外一款著上身有乜分別真係唔明' z' G' z( c( s5 \' n
301132/ N  {! @7 Y3 D8 R  D! ?
如果收腹效果差唔多,順滑款係咪臀部線條好會D呢
3 h8 P. F% R( e$ h
4 |) k+ d# ]# E- g我覺得純粹係D像筋方向唔同,所以力度方向唔同。
8 W/ J# C& G$ ]( t2 X  `9 b) C8 C* _- ^9 F# M. L0 f
我都想買,不過都係等減價先

不管了,瀏覽必回覆,謝謝樓主分享!!

塑型裤哦。

感謝分享

回復 1# kinkyb 的帖子

看似不錯哦!
1 P! i' A# u4 S4 p3 U9 _5 P2 W但在夏季穿上,請問會否很熱呢?

我喜欢连体的