嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

尋想有穩定關係的ts/藥娘

尋想有穩定關係的ts/藥娘

尋想有穩定關係ts/藥娘
8 z9 P+ z" ~: @  N7 o( Z/ ?8 o: g" G  g* }% Q
穩定關係唔止性, 感情一定係行先) X: b5 z9 T9 F7 x9 s6 ~

( {% j7 X5 f" e& w+ {我29歲直男, 搵到好累, 希望係妳
  ^' ~! R# H+ b1 u/ e* U" f9 {' M4 I- A( a9 [8 w
多謝任何睇哂呢段字的人$ Y- y0 Z0 t% P2 e7 w
; N, b+ A4 E$ b4 ^! X
覺得好的就按一下感謝吧~~

感謝分享

有穩定關係ts/藥娘
! g8 `/ _+ {. |& W這是需要有經經濟條件

引用:
原帖由 siumece 於 2018-8-19 23:48 發表   & e! d# M8 y$ S0 [$ f
有穩定關係ts/藥娘6 _/ b8 ?. _* x( h- T/ h2 j- F
這是需要有經經濟條件
5 b' b. _! B1 D4 u& [0 \未必,係香港雖然係難d

洗咩搵ts,藥娘?
! A# J: S) r% d- u" S  @搵直女都得la,佢地好多都好孤單等著嫁/ w( @7 [! X6 A, W" @
你同佢地發長感情咪岩lo
- |) a! N( `; M# o ts藥娘果d丫......都係算la

三唔識七就因為你username所以愛上你?
/ e7 O/ b- I3 x6 L. v' v
5 T8 S+ R4 S6 U
' i7 I$ o* U7 m$ k) v
引用:
原帖由 timmy0354 於 2018-8-20 00:58 發表   
3 s$ j( f1 c8 B$ g6 R  b& X( G5 k/ J2 m/ D! Y7 A
未必,係香港雖然係難d

引用:
原帖由 treesang 於 2018-8-20 04:46 發表   6 \" h7 z0 i  L4 x; S+ [& t
洗咩搵ts,藥娘?
0 p/ C) {1 S9 n: K+ a搵直女都得la,佢地好多都好孤單等著嫁
/ f1 M5 U0 s$ J0 M1 G你同佢地發長感情咪岩lo
* U9 u" R1 @5 B( E8 g3 [8 G ts藥娘果d丫......都係算la
9 t' H) U- `; I) k有人鐘意TS/CD丫MA..

引用:
原帖由 slutsar 於 2018-8-20 13:17 發表   
7 Z( O# u3 o: h, p& e3 z5 M$ J! Y9 ^$ ]0 l& |* J
有人鐘意TS/CD丫MA..
5 W4 n9 C% x8 D9 @: j( f& ?你估真係鐘意咩& U, }5 D' N" i0 v2 g0 y$ b3 Z
梗係另有目的嫁la,仲有本身可能反映佢本身心理質素呢

我知呢度有,還幾靚女添,我同佢傾過計,希望你遇到佢!
我年紀太大不再cd鳥,只會穿內內!

引用:
原帖由 treesang 於 2018-8-20 04:46 發表   9 F7 _+ A1 |( d3 R
洗咩搵ts,藥娘?
- u9 ~9 }1 B; A/ P$ ^搵直女都得la,佢地好多都好孤單等著嫁1 i$ P" Z' w9 s- h5 ?5 J
你同佢地發長感情咪岩lo
6 d5 W( j" k, F. S* d1 u ts藥娘果d丫......都係算la
3 Z8 R) ?& `6 G9 @- C4 X- l6 r# i
# T5 _. ]7 i: N* t, E6 H每個人有自己喜好,鍾意女外表又有jj玩,唔會同你生仔,我後生十幾年的話都可能搵個藥娘,係女就一定要無得生!

引用:
原帖由 cd_anna 於 2018-8-20 18:33 發表   : }( G9 P3 H- v+ o6 v. G, S) r& b
6 y7 _+ b% f" ]& `) c

- `. E8 G: Z' B每個人有自己喜好,鍾意女外表又有jj玩,唔會同你生仔,我後生十幾年的話都可能搵個藥娘,係女就一定要無得生!
; y- _: `1 C; r. p係女就一定要無得生; I2 z* S9 s, K  r

0 d8 N9 I% U/ J) h+ O. k; oWHY??

引用:
原帖由 treesang 於 2018-8-20 15:12 發表   
- _- R9 r5 G' ~# Y% x. a% \2 Q  s* V, K6 ~  s; i) U5 `2 d
你估真係鐘意咩
% y8 O$ l. D' N/ s" z6 f7 I3 k梗係另有目的嫁la,仲有本身可能反映佢本身心理質素呢
; o3 \  R, g* n2 I2 {# _
鐘意CD/TS無問題啦..4 h/ A2 b5 T1 ]9 E( l7 p
依家大家好OPEN..

咁你地比心機搵la! N/ c# a1 }- T. |/ [5 L% ~
我唔阻你地

引用:
原帖由 slutsar 於 2018-8-21 10:02 發表   2 F% u7 X* Q/ j
" R, k0 W! f+ J
鐘意CD/TS無問題啦..
; k3 i, F! y3 A, U2 Z依家大家好OPEN..
7 N2 y& G- Z3 p& i& D
0 `( n" G7 A: s其實全世界有好多ts,唔通佢地無人愛咩,呢個世界唔會只得異性戀同同性戀,可以有更多類別,大家是cd就應該更容易接受到呢d野。

我覺得香港唔具備一個男人同一個TS發展穩定感情既條件~~成個社會文化都唔適合...
2 w, z8 X2 G7 K  g1 c" x4 {9 @" {1 u0 q) B( |  }
所以我個人黎講只考慮台灣男...

最近訪問的版塊