嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[售]拔卒女少學/拔卒女書完 夏季[已加圖]

[售]拔卒女少學/拔卒女書完 夏季[已加圖]

全新金侖
7 V, J" o9 o$ C$ K" f. i: m% c* `38碼未拆包裝/僅曾檢查
" a) i7 n% [  A# n, y7 s$190-CD點數5或以上者4 F* o- m/ s" O2 c
$200-有CD點數或有精華帖者
+ ?5 [8 E8 }+ ?$ x3 `2 @% O$250-正式註冊會員
# h4 f- f1 x% v' l$300-街客( u, A9 }2 M4 D# Z/ r
4 n1 B- o# d& F
26/28/30碼' T3 n6 V+ n1 ?# |) I/ w
$250-有CD點數或有精華帖者$ B4 G4 c; |$ O( v7 B- \
$300-街客& o( G- m, w9 ]  Z

$ v. C! N+ B+ Q! l5 M32/34/36碼
8 d! |3 d* B. p( D! U* l9 G$300-有CD點數或有精華帖者
/ Z1 `) t( |" b, i- \1 X$350-街客9 r+ J% g# d9 o+ B; c5 K
$ l9 j) m' c5 a" q! `/ ]$ g+ n
40/42碼
& }/ h0 w! O8 ^$350-有CD點數或有精華帖者
! ^8 I0 c; h6 X+ X$450-街客; r! f) E+ p7 Y5 m
" z2 v  H" q- G' s! i
請於辦公時間內預約到太子指定地點當面交收(有CD點數或精華帖者適用)% s1 b+ b+ \* X! a4 m5 N
先中國銀行入帳,收款後及收到運送資料後三日內香港郵政本地掛號運送+$30
9 o) {+ p# |) D7 A4 L/ x! `# [先成功預約,再中國銀行入帳,運送至儲物櫃(觀塘,九龍塘,上環,沙田)+$100
4 V& G0 z, _& Y+ @先成功預約,再中國銀行入帳,運送至(男)儲物櫃(公眾游泳池)+$60/$80,送密碼鎖1個,請自行安排入閘
( D) _7 @2 C. N& `: a$60只包括(指定組別,放置後才通知詳細櫃號)4 H  Z8 t$ F$ y  B! ^# ]
沙田/馬鞍山/顯田
* l) P" t8 O9 ?/ T4 P+ `九龍公園/九龍仔/李鄭屋/深水埗/荔枝角/大角咀
: _6 K3 @  K. }, [4 h* d將軍澳/觀塘/斧山道/佐敦谷/摩士
7 i( j) m7 a" a' t0 A' S* _9 o- Q- s維園/摩利臣山/堅尼地城/西區
4 b' _+ o8 u) e/ x! U2 A$80(指定組別,放置後才通知詳細櫃號)
# }/ {; e( F" ]8 s% K. {元朗/屯門/屯門西北/東涌
5 t( Z6 U! U: ^5 O3 p0 e8 M7 O  M! v9 L# z9 x' G
請電郵lewismcw @yahoo.com.hk +PM(並附本頁連結及會員名/uid)
& e7 t( r+ i8 e4 p1 N. T有效至2014/08/15 中午12:00(付款時間計算): T0 {3 f  l1 R% O& n
2 v* `( r7 s6 L; m6 |8 i
覺得好的就按一下感謝吧~~
暫停寫入

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
有冇相睇睇先?

放多D相刺激下大家

我想知點樣先有CD點數?

除左呢件有沒有 玫瑰崗?

引用:
原帖由 Bystander 於 2014-8-11 20:13 發表有冇相睇睇先?
% f+ z0 [2 X! e% O0 e# H
要相要拆袋?!......睇款就請自行搜索
( i* \+ U% K& Z3 d7 J2 ~0 A; T' m; a7 R
引用:
原帖由 yukibb 於 2014-8-11 21:09 發表0 S! X5 ?" h+ a  z" ]7 I9 M
放多D相刺激下大家2 g  l( m! L3 w' G' b% m1 q7 b
" Y: C. B2 L3 M' H1 B6 f* k有興趣者已知款式如何/ j" n1 y4 |: K6 l
最刺激......開學後自行到校門外等候9 _% H8 q. A/ b1 m0 x5 |
或者透過各種方法認識真實的同學
2 p! w8 P, C5 K
$ Q! S7 `# p4 X7 o  s0 Q  [, P
引用:
原帖由 whk 於 2014-8-11 21:19 發表0 T1 j1 `7 Q& l" N2 l
我想知點樣先有CD點數?
" H1 k5 w3 j+ e- t9 D8 o我想知點解你咁hihi
$ U" X* ~" n7 \1 H8 y5 O, j$ M已長期置頂(五年多近六年)既公告唔睇又走黎問  ?" X9 R3 ]: Y1 Y0 j$ B. s
CDROM都會讀到,呢位會員應該仲係floppy drive所以......註冊四年幾,在線六百幾小時......
2 s6 ~8 ?1 n* i$ d內褲+肛塞+連褲襪+裙/褲阻礙你僅有的單眼視線
2 `' [5 Z! ~+ |+ D...ok,大概係你著齊用齊晒所以睇咗咁耐都睇唔到
$ w0 C6 d) Q2 lCD 點數的疑問請看這裡' j+ m$ \3 t1 }0 X0 d! P8 ~: w5 L, F9 P
http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=2080
4 G4 p9 c) t* e' b搵個好心人pm通知吓呢位會員
4 r/ ~, t* {0 U2 D因為我相信今日我答佢佢都唔會讀到9 g4 _6 [: @) h4 |, R
(大帝用機頂盒錄完電視燒番vcd比佢都話睇唔到,又上唔到網節目重溫,次次都要買餅錄影帶,免費轉番做錄影帶寄比佢睇)
5 V) K/ r" e( z# [! T對唔住,(我估)壇主同我都招呼唔到,有失遠迎囉!!!5 ^3 [* o- s  y- K
(設計對白:條友歡迎將藍光影碟轉5½磁碟片一套寄比佢慢慢解壓合併檔睇片)
/ ?6 }" g' s5 ?! v0 H  M* N- R4 K+ l6 i( _$ \
引用:
原帖由 wolfcat 於 2014-8-12 12:04 發表
# t3 ]* r" H) [8 D$ H5 F除左呢件有沒有 玫瑰崗?
7 A3 X3 _$ i- A2 Y, \8 X沒現貨,訂的話請電郵
暫停寫入

唔明拆袋係咩意思
. ^: U- I7 a6 D" W2 V% i
6 @7 o! j/ ^+ s) b5 f7 o+ D) C睇相係為睇你係咪真係有咁多貨/ R4 }% W$ r4 x8 Q; b8 `8 b

! M0 L' A* A# w/ G8 A+ ]$ x同埋係咪火車橋貨而已6 D! h' }( c" K

3 [4 E4 ]8 S& M) c冇問題我隨時落單都可以
. K4 [- s8 N+ F2 H0 Z% x! ^8 V1 P( J& j% b7 h7 H7 z

引用:
原帖由 Bystander 於 2014-8-15 14:57 發表+ l3 U# h, G$ X( P: ^1 ^8 v
唔明拆袋係咩意思
4 \* Y/ g4 l- J# x, t+ t睇相係為睇你係咪真係有咁多貨" S) Y7 m# n, t* ?8 O) f* W5 C+ b0 ~
同埋係咪火車橋貨而已6 G- n* X8 h) u) y5 ~7 d
冇問題我隨時落單都可以
- b' {7 ?* Z5 M5 ]https://www.facebook.com/
! Z: H" {6 r8 {2 s8 D& i. X: ^photo.php?fbid=10152287384522361&l=5614c324c2
7 x' h' ]) A& H9 z9 ]; ?+ T手上有過百套女生校服2 O( |% A2 X; k; T! N+ X
我試過唔小心差啲比校服壓死......9 ]/ y8 H% T. E( j2 G) i
真身用制服都近十套啦  l$ K' h/ Y4 Y0 r0 K) d! c1 P* j
睇你係咪真係落單要貨3 y( h, F5 h# S: |8 T6 y2 N
而且最終能順利交收...
- W, R: f7 `# w9 a( Y( H  H) R, w- h" l4 o) N
!!!再次提醒!!!# v) T3 f, h3 @
啲豬裙長標準係領經胸至膝上一吋
. w6 {& a0 l6 S& A款式難以改短和無法放長!
暫停寫入

Bystander 走單
暫停寫入

引用:
原帖由 uniformx 於 2014-8-22 16:59 發表   
% i+ H+ u/ K& G' w2 }0 ~Bystander 走單
0 B  _% K4 P0 h& K0 a
0 v! x+ m1 _$ F" X睇相係為睇你係咪真係有咁多貨; z% |8 z" H# ^9 l! Y6 p0 _
+ H" x3 x* C' D6 R( i1 q5 P
而你send比我張相只係顯示四套唔同既貨
; E3 D8 z, B: b# G: r. g) `6 E7 P( y$ v1 k
咁我點會放心落單6 x& l- Y5 a( ^( e& a) B, u

3 ?- [  S$ ~1 G0 `
' r4 w* j% K, n" f2 T% _" EP.S. 未落單何來走單?7 t7 M' g% |0 B1 G; m& s) W" @

5 S) C$ \- U4 u8 x$ D[ 本帖最後由 Bystander 於 2014-8-22 20:29 編輯 ]

你實際要咩碼同幾多件?
+ J- ]1 f. O8 Y& N7 v* E2 F(準買家是否具真實購買能力和購買意欲/需要……)7 W" Y+ r/ v3 g% y
之前我真身係賣專門機械既公司做,每日都幾十個詢價問幾千個型號……4 j' u% n  B2 D3 k8 c
睇版?有,主要型號每個型號有最少一套樣機
3 n/ G3 Y$ o5 B& ^6 s' G但某準買家想睇晒1/2/4/8/12/16/20/24/28/32/36/40/48/64吋喉用既資料8 D1 _- R! Q- A' D' C
問佢技術參數又唔講,咩種類既場又唔講
( A  r* _" u. d5 J  y! Q樣機係得1吋,佢想睇晒1-64吋一字排開既相先……$ q/ x+ u4 a5 o; |% [
廠都係keep少量2/4/8吋喉現貨
, M$ B# @5 j3 U# \3 y64吋……長江三峽大壩咁大單先可能用咁大3 {4 P, J( p" a+ \3 U
十年都未必賣到一件既尺寸,廠都要即叫即造# e- o# K+ n7 D6 b3 U5 g
冇版睇唔訂……佢肯飛去歐洲都冇版睇,何況香港代理呢?
( y8 f. d- d" V$ _同埋冇廠會咁keep貨,全世界都唔會有
6 N  T( `: ?. l) l一定係只有價單,有單先至有貨
, e" ]" b% M7 r: F$ L% Z8 ~邊個「上線」仔係都要有貨先有單……咁上線唔駛預我
( B6 U) A3 Y8 F* |2 B7 o4 ^條友真係無限上網∼上線無極限& Z) `( Q7 f. [7 R/ W; N
Oscar Nacy Niner!!!# c% m& K; e2 N$ H
--- -· ----· -·-·-- -·-·-- -·-·--$ f2 k8 r  v6 J
- c3 ~8 o) y4 B
講返啲豬……我都未數X32/X34/X36/X38/X40/X42碼: @9 s. w; p& @$ A3 ?$ }
我唔肯定火車橋會唔會咁勁keep 齊碼現貨' k+ W6 P. X2 S, Y  J
可能醒目到XXX48都keep 現貨
6 ]& I6 W- n2 Y# Z% A( P但好肯定我冇keep! L5 t' p0 s8 x0 e2 m
3 c. n% h" B2 M5 S8 V# T7 P, R# J
暫停寫入

引用:
原帖由 Bystander 於 2014-8-22 20:27 發表$ w7 L& r; e( Z
睇相係為睇你係咪真係有咁多貨
2 c4 O% @6 q4 J9 R4 s而你send比我張相只係顯示四套唔同既貨* Z1 h( i& P, w
咁我點會放心落單
1 q% Q$ H7 P* M" Y8 E3 \3 sP.S. 未落單何來走單?
* T: m: t! J! I" j5 G# m
得,你落單我都唔夠膽接,你自己直接上火車橋買啦
暫停寫入

引用:
原帖由 Bystander 於 2014-8-15 14:57 發表: e7 @, t2 S9 Y, u: k1 F
唔明拆袋係咩意思
  E6 i) X  T1 X睇相係為睇你係咪真係有咁多貨. w' x5 [" e7 z" o; K
同埋係咪火車橋貨而已& e/ k% a. Y0 I. ]
冇問題我隨時落單都可以
已有貨但冇你份囉!1 ?* C/ Z% H$ i* X( x
https://www.facebook.com/8 ~8 N7 v) Y. E6 f2 `, Y9 N

' L: Z+ ]" T! y$ J) q+ vphoto.php?/ c, V; E2 |. D+ z% x, n: |) u: t
fbid=10152310267672361&. R4 l' d# `- ^/ ]( U7 m4 N0 \
set=a.10152287384412361.1073741833.676127360
暫停寫入

驚我冇貨?
, F4 U! T8 m  |" }; J; u; c) n大家望住 Bystander
: D/ @/ `# S3 S3 y7 i" q* t2 K! m: O睇佢找數定走數!!!!!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
暫停寫入

好有興趣喎!

你話我找數都冇我份5 ~3 n6 G' D2 s2 W% ^
; X( U1 i8 y3 Y9 a) e+ O
請問我應該點做好?

引用:
原帖由 Bystander 於 2014-9-4 17:52 發表
% m& z. y- u( \: P: C你話我找數都冇我份* o4 }  D0 U) j# w
請問我應該點做好?3 f/ @$ q' f( l# Z
/ a4 Z: C9 F% ]5 B0 _: d' L! R
想。要。就。自。己。上。火。車。橋。買
8 t6 n+ X3 q" ]3 F2 s7 l& U+ x
' t/ p9 y# [- l% Y0 d* [  U[ 本帖最後由 uniformx 於 2015-9-27 01:39 編輯 ]
暫停寫入

最近訪問的版塊