嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

沒想到睡覺也會出事呀

暫時放棄一下.. 可能對你和家人之間的關係有好處...

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 oenothera 於 2010-11-6 04:40 發表   
  m, X2 I, F& C' l2 g. S穿女裝時我會睡不著的5 a9 {+ Z2 C+ r9 T" E$ E' V
4 q* m1 ]: n; ]
回正題,我媽都反對我CD& ?8 V8 ~6 ~- U# w8 G
我也有說"對別人沒影響",我媽立刻說"對她有影響"
5 Q. J. O- g" e1 X! Y6 F父母不會輕易放棄自已的孩子,以我例子,我CD的習慣已經有5年以上+ Z* J8 a% H- B9 v, C( z. c. `& g
家人見都那些衣服都會即見即棄,但平時 ...
% F, J3 U& n# q3 scd唔係唔正路,只係一般人唔接受,只係一條不歸路....
8 L7 F. a- q7 @; D3 ]愈想放棄就係愈難

引用:
原帖由 oenothera 於 2010-11-6 04:40 發表   : c) O, V3 D# o( `0 L4 W1 f: O, N0 t
穿女裝時我會睡不著的
. v, K( Z2 i; J4 {# X
8 B3 Q; X/ H; n回正題,我媽都反對我CD8 m$ _0 [7 y! `" Y  H! _2 y$ X+ L! W- }
我也有說"對別人沒影響",我媽立刻說"對她有影響" 7 N6 x5 ~) W/ Z; p3 ^
父母不會輕易放棄自已的孩子,以我例子,我CD的習慣已經有5年以上; x( |7 g" D7 x* M8 L$ m6 C
家人見都那些衣服都會即見即棄,但平時 ...
+ d8 Z! @7 c" K  ]  o+ W1 B# y# g
cd係咪正路depends on people2 I% e7 t" Z( p% A$ n1 `
尤其是身邊的人  @) n# k# ^; p1 a2 o0 O9 V
因為佢地咩都做得出$ C  l4 @  N- f! L! P' c6 i5 K

我早就警告你們與家人同住的話千萬不要CD著睡覺。
2 u0 f$ B, J9 S2 U
  v' P7 L+ m' X: @) s# E2 X3 N[ 本帖最後由 FS6573 於 2010-11-7 14:37 編輯 ]

發現左都冇辦法啦5 M: O  V9 c) T* u, S- Z% M) E
4 Z  T. A/ p! b* [8 h4 J9 R& T
等佢地唔記左就繼續玩- ?6 u) F  @, R7 A' e. C- z
- |, L4 U$ e, k2 b8 W# P
對屋企人真係一點辦法都冇

回復 12# mmlee 的帖子

鎖門瞓的話會唔會更懷疑呢-_-"
1 u) v- `* {" d* c9 `7 @/ R7 p/ F, E& u. b+ _
回復 16# wfcheung 的帖子/ ^  w; V( h9 O. R
睇到實一實我又唔怕呀..
4 f: q- u  v" P! h最怕就係唔再比飯錢我../ u% C6 m( K3 ^
同埋問到我口啞啞
) @. K: d3 N& M3 J* A! Y, m8 H, S1 ^其實忍一排都冇乜問題=]/ W4 c2 `0 Z, V& }; l& M
/ ~& y9 A5 G  H' k
回復 18# wfcheung 的帖子
  ~, I' h. g- \0 ^$ u; ]# e8 y. ]; A7 v+ b
三,五,七年之後..
+ K! @' }- m1 m1 ?, C. g0 O& ^我諗要自己一個住都阻左唔到既~_~

引用:
原帖由 1388 於 2010-11-6 12:42 發表   $ {0 O  `+ U' r
鎖門瞓的話會唔會更懷疑呢-_-"
1 h2 t0 ~! g' c5 k. F
. k+ x7 ?; t' K
鎖門起碼唔會畀佢直接望到~~
$ g* |/ A0 [" _, W$ T佢想像空間多左, 最少唔會第一時間想起cd^^

姊妹乜咁唔小心ar, 而家唯有坦白同daddy mammy傾下喇

可SMS 94520074給我,今晚22:00或明日可 與我相討及交流意見

引用:
原帖由 FS6573 於 2010-11-6 12:19 發表   1 k5 d6 c7 N4 x2 ^: d, l1 R7 h/ f% u
我早就警告你們與家人同住的話請不要CD著睡覺。
- v" P* B& E0 z, R
CD睡覺 先危險,
; O3 H# c& j/ G" T  e3 m) _* V-  一來有時只想(盒)一(盒),但結果 目訓 著左~/ L0 Q* o/ A8 }7 {! S
-  有冇人番黎/入左黎都唔知& @/ H5 Q, C: s4 S
-  睡覺郁下郁下,露出CD時著既衫褲# o% N- @2 F: n
-  有可能整污糟D衫~

我都有類似經歷1 n* N9 ^& u' \! g: q& B
不過家人冇再提起
$ Q: e- M' q# s  f0 K# x之後CD一定鎖門
什麼時候才能跨過鏡子的另一面,尋找另一個靈魂??
偽屬性賽高!!!

我有次也好險,家人回來時我已經把CD的東西收起來了,結果脫衣準備睡覺時母親突然進來,看到了我背後胸罩帶子印下的痕跡,問我後背怎麼了,我趕忙躲進了被窩,說是靠在椅子上壓的,母親沒說什麼,不過看她的眼神有些懷疑了,還好之後沒再提起過

唉, 同情你既處境....

最近訪問的版塊